Bende iyiyim şükür ama ne zaman iyiyim desem kendi kendime nazar değiyor zaten hemen kötü oluyorum2 haftadır yok çok şükür iyiyim sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende iyiyim şükür ama ne zaman iyiyim desem kendi kendime nazar değiyor zaten hemen kötü oluyorum2 haftadır yok çok şükür iyiyim sen
inanır mısın bende aynıBende iyiyim şükür ama ne zaman iyiyim desem kendi kendime nazar değiyor zaten hemen kötü oluyorum![]()
Bende bazı sevdiğim şeylerden çok mide bulantısı yaşadım mesela et yiyemiyorum hiçayyy çok zor hiçbi şey yiyememek yenmrdiği için daha çok bulsntı Allah yardımcımız olsun zor süreç
Dikkat et bence sus bende yapamıyorum ama susalıminanır mısın bende aynı![]()
Canım benim de geç döllenme gözükmüştü ama şimdi haftasına göre tamamlandı böyle olması sevindiriyor insanıBenim son regl başlangıcın 20 haziran normalde 11+4 olması lazım yani ama 10 +4 1 hafta geriden ama şimdi regl başlangıcından itibaren mi sayıyoruz bitisinden sonramı satiliyo
ben denemrdim ama aklıma gelince iştahım ds açılmıyor yani çok da severim ben ekşi, tatlı ve sulu yemek yiyrmiyodum bugün hepsini biraz denedim şu anlık sıkıntı yok hepsini yiyebiliyorum ama doyana kadar değil, midemin aldığı kadarBende bazı sevdiğim şeylerden çok mide bulantısı yaşadım mesela et yiyemiyorum hiç
Bende öyle çok iştahlı değilim herşeyi midem de almıyor öyle iştahım da yok, az az zorla yiyorumben denemrdim ama aklıma gelince iştahım ds açılmıyor yani çok da severim ben ekşi, tatlı ve sulu yemek yiyrmiyodum bugün hepsini biraz denedim şu anlık sıkıntı yok hepsini yiyebiliyorum ama doyana kadar değil, midemin aldığı kadar
bulsntımız olmasın da buna da şükür, sağlıklı olsunlar yeter kiBende öyle çok iştahlı değilim herşeyi midem de almıyor öyle iştahım da yok, az az zorla yiyorum
Elbette öyle inşallah inşallah, 2li test yaptırdın mıbulsntımız olmasın da buna da şükür, sağlıklı olsunlar yeter ki![]()
ay ben daha 2 hafta sonra ysptırcam. Sen yaptırdın mı?Elbette öyle inşallah inşallah, 2li test yaptırdın mı
Bu hafta benim son haftam kararsız kalmıştım, artık karar verdim Salı günü yaptıracağımay ben daha 2 hafta sonra ysptırcam. Sen yaptırdın mı?
bende yaptıracağım, zaten aldırmayı düşünmüyorum asla ne olursa olsun bzim cocuğumuz sonucta. Eğer br şey varsa bile ona göre hazırlanıp, bilgi ve eğitim almak gerekli bence. Bazı insanlar yaptırmıyor hiçbiriniBu hafta benim son haftam kararsız kalmıştım, artık karar verdim Salı günü yaptıracağım
Benim düşüncem hani kötü bişey derler ve bütün hamileliği üzülerek geçiririm sonra sorunsuz doğar yada tam tersi iyi derler ama sorunlu olur yani böylesini çok duydum o yüzden de yaptırmak istemedim, zaten herşey allahtan hepsi boş ama içimde kalmasın dedim ne bişeyim öyle işte, dua edelim yine yapacak başka bişey yokbende yaptıracağım, zaten aldırmayı düşünmüyorum asla ne olursa olsun bzim cocuğumuz sonucta. Eğer br şey varsa bile ona göre hazırlanıp, bilgi ve eğitim almak gerekli bence. Bazı insanlar yaptırmıyor hiçbirini
İnşallah bi hissetmeye başlasaydı:)canım hareketlerini hissedince galiba sakinleşeceğiz :)) ultrasonu bu kadar aramayacağız :))
Hayır göremedi.Gecmiş olsun neden kanama olmuş peki
Kanama alanı gözüüktümü
İlaç kullanıyorum malesefKendi doktoruma muayene olabildim.kanamamin nedenine kese ile rahim arasında boşluk var dedi sanırım sizinki ile aynı oluyor.yani ayrılma var bende de.siz ekstra ilaç ya da igne kullanıyor musunuz
Organik boyalar varÇok beyazlamış saçlarım ne yapacağım tüm platin boyalı ,dipler berbat rengarenk oldum napıcam![]()
Yaaa ne güzel gel gidelim doğuralımCanbebek,Kıbrıslı değilim ama Kıbrıs’a bayılıyorum çok seviyorum,Kıbrıs’ta doğurmak istiyorum bu yüzdenOrada doğurunca çocuk oranın vatandaşlığını alabiliyor mu acaba bilgin var mı?
![]()
Çok geçmiş olsun benim 6. Haftamda 1.8cm kanama alanım olmuştu, çok kan gelmişti çok panik oldum ama çok şükür atlattıkMerhaba kızlar 13. Haftamda 13+3 feci bir kanama geçirdim hastanede yattım. Şimdi evde yatıyorum. Bebekle vs ilgili bir sorun görünmüyordu. Benim gibi olan var mı acaba?