• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Bana sağlık ocağıda ve doktorumda yazarken zaten 3 kutudan fazla vermiyor eczane ondan benim için hiçbir farkı yok..1 aylık oksaparı hiçbir eczane vermiyor..progestan bile sadece 2 kutu veriyorlar malesef doktor yazsa bile🥴
Anladım raporunuz farklı çıkarılmış sizin ondan farklı, ben tek seferde 1aylık iğnemi alabiliyorum😉

Çok sevindim ya okuyunca🥰Benim de ilk çocuğum o yüzden kıpırdama evresini çok merak ediyorumm🧿 Biz daha 12.haftadayız,küçükmüşüz🥹
Canımmm darısı sana inşallah birkaç haftaya hissedersin🙏🏼 ☺️ her haftanın heyecanı farklı hamileliğin keyifle ilerlesin.🤗

Dünden sonra bir daha hissedebildin mi peki?Hepimizin hamileliği muhteşem ilerlesin!😍
Dünden sonra bir daha olmadı kuzum😅 keşke olsa heyecanla bekliyorum ama daha çok küçük ya ultrasonda da elini ağzına götürüyordu☺️ artık tam bebek görünümündeydi rabbimin mucizesi🤲🏻

Geçende benimde göbeğimin sol altından bir şey kaydı gibi gelmişti acaba minik tırtılımın hareketi miydi ki 😂 ama bir daha olmadı 😂
Olabilir kuzum kasık ağrısı kasık batması gibi değil anlaşılıyor farklı bir hareketlenme.😄Belki de minik tırtılın yer değiştirmiştir. 😃

Back
X