- 7 Mayıs 2023
- 66
- 48
- 8
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ne oluyor bizi soyuyorlar herhalde dedim 3100 duyuncayok ikili teste 3100 dediler. fetal DNA yı 9500 e yaptırdım canım
Minnoşlarımız içinsağlıkla gelsinler
![]()
Domatesi kesip iç kısmını sürebilirsin baya acısını alıyortşeekküt ederim daha geçmedi ya cayır cayır yanıyo
sağ ol canım yaptım bunu geçti, suya değince elim yine başlıyor anlamadımDomatesi kesip iç kısmını sürebilirsin baya acısını alıyor![]()
Sen bugün cinsiyeti açıklanana yorum yapmış mıydın kızkız olcak bizimkiler demedi deme![]()
yok yapmadımSen bugün cinsiyeti açıklanana yorum yapmış mıydın kız![]()
Bizi doğru hisset deyok yapmadımama ben hissrtmediklerme yorum yapmıyorum, hissettiklerimde yanlış çıkıyor zaten. Kendim kadar 6.hissi zayıf bir insan daha tanımadım
İnsan birinide mi tutturamaz
Bende hep erkek belirtileri var mesela ama erkek olduğuna ihtimal vermek istemiyorumBizi doğru hisset de![]()
Ay benim belirtilerim de erkek. Hep üst bölgemden kilo aldım . Tüylenmem arttı. Saçlarım canlandı. Ama mesela sivilcelerim de çıkıyo ya da ne bilim canım ekşi de çekiyorBende hep erkek belirtileri var mesela ama erkek olduğuna ihtimal vermek istemiyorumÖnemki olan sağlıklı olması tabii ki ama yani erkek bebeye de hiç güzel kıyafet yok ki
Ekşiye tatlıya ben fazla insnmıyorum. Ben ilk ekşide yiyremiyodum tatlı da. Şimdi ikisni birden yiyorum severek sadece birini seçememAy benim belirtilerim de erkek. Hep üst bölgemden kilo aldım . Tüylenmem arttı. Saçlarım canlandı. Ama mesela sivilcelerim de çıkıyo ya da ne bilim canım ekşi de çekiyor![]()
O çizgi benim de vardı . Hep merak ederdim bu ne ki diyeBu arada hamilelik çizginiz çıktı mı kızlar? Bende var ama bekarlığımdan beriablamlara geöen tüyleri gösteriyodum ne kadar erken çıkmış çizgin dediler. Bekarken de vardı dedim inandıramadım
Benim eşimde de varO çizgi benim de vardı . Hep merak ederdim bu ne ki diye![]()
Aaa ne güzel benim yok daha çıkmadı internette 14-16. Haftalar da başlar yavaştan silik sonra netleşiyormuş diye okudum ama daha yok bendeBu arada hamilelik çizginiz çıktı mı kızlar? Bende var ama bekarlığımdan beriablamlara geöen tüyleri gösteriyodum ne kadar erken çıkmış çizgin dediler. Bekarken de vardı dedim inandıramadım
çıkar yakında sizinkilerrr artık. Bende neden doğuştan var acaba nedenini merak ettimAaa ne güzel benim yok daha çıkmadı internette 14-16. Haftalar da başlar yavaştan silik sonra netleşiyormuş diye okudum ama daha yok bende![]()
ya gazı birçok şey yapıyo maalesefKızlar ne güzel uzun zamandır gaz problemim yoktu ama 2 gündür inanılmaz bir mide şişmesi gaz yaşıyorum akşam geceye doğru midem aşırı büyüyor şişiyorum ama gaz da çıkmıyor emin değilim ama çiğ soğan yiyorum akşam yemeklerinde salatanın içinde o yapıyor olabilir mi başına gelen fikri olan var mı aşırı rahatsız ediyor midemin şişliği inmiyor da
2 doktor da kız olduğunu söyledidoktor söylemedi mi? Erkek bildiğimiz pipisi gözüküyoe![]()