• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Bende hep erkek belirtileri var mesela ama erkek olduğuna ihtimal vermek istemiyorum😂😂😂 Önemki olan sağlıklı olması tabii ki ama yani erkek bebeye de hiç güzel kıyafet yok ki
Ay benim belirtilerim de erkek. Hep üst bölgemden kilo aldım . Tüylenmem arttı. Saçlarım canlandı. Ama mesela sivilcelerim de çıkıyo ya da ne bilim canım ekşi de çekiyor 😂

Ay benim belirtilerim de erkek. Hep üst bölgemden kilo aldım . Tüylenmem arttı. Saçlarım canlandı. Ama mesela sivilcelerim de çıkıyo ya da ne bilim canım ekşi de çekiyor 😂
Ekşiye tatlıya ben fazla insnmıyorum. Ben ilk ekşide yiyremiyodum tatlı da. Şimdi ikisni birden yiyorum severek sadece birini seçemem😂 Ben üst bölgeden de kilo almadım da sadece göbüşüm çıktı oda bebişim sanırım🤍 ilk defa göbeğim çıktı diye seviniyorum😂 Tüylenme bende deee var özellikle karnımmm. Benim sivilce izlerim kayboldu💞 Kızım olscaksa çirkin olcak sanırım😂😂😂

Bu arada hamilelik çizginiz çıktı mı kızlar? Bende var ama bekarlığımdan beri😂 ablamlara geöen tüyleri gösteriyodum ne kadar erken çıkmış çizgin dediler. Bekarken de vardı dedim inandıramadım

Kızlar ne güzel uzun zamandır gaz problemim yoktu ama 2 gündür inanılmaz bir mide şişmesi gaz yaşıyorum akşam geceye doğru midem aşırı büyüyor şişiyorum ama gaz da çıkmıyor emin değilim ama çiğ soğan yiyorum akşam yemeklerinde salatanın içinde o yapıyor olabilir mi başına gelen fikri olan var mı aşırı rahatsız ediyor midemin şişliği inmiyor da

Bu arada hamilelik çizginiz çıktı mı kızlar? Bende var ama bekarlığımdan beri😂 ablamlara geöen tüyleri gösteriyodum ne kadar erken çıkmış çizgin dediler. Bekarken de vardı dedim inandıramadım
Aaa ne güzel benim yok daha çıkmadı internette 14-16. Haftalar da başlar yavaştan silik sonra netleşiyormuş diye okudum ama daha yok bende 🤷🏻‍♀️😂

Kızlar ne güzel uzun zamandır gaz problemim yoktu ama 2 gündür inanılmaz bir mide şişmesi gaz yaşıyorum akşam geceye doğru midem aşırı büyüyor şişiyorum ama gaz da çıkmıyor emin değilim ama çiğ soğan yiyorum akşam yemeklerinde salatanın içinde o yapıyor olabilir mi başına gelen fikri olan var mı aşırı rahatsız ediyor midemin şişliği inmiyor da
ya gazı birçok şey yapıyo maalesef:( Domates de yapıyor

Back
X