- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Üçümüzün de kız olcak. Bu da kız bebek belirtisi heralde edjsjajajja dötümden element uydurdum dkdkdBirde bennn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üçümüzün de kız olcak. Bu da kız bebek belirtisi heralde edjsjajajja dötümden element uydurdum dkdkdBirde bennn![]()
Ya bu bende de çok oluyor sebebi ne ki
kızımız olcak ondanBirde bennn![]()
bizim kafanın aynı çalışma şekliÜçümüzün de kız olcak. Bu da kız bebek belirtisi heralde edjsjajajja dötümden element uydurdum dkdkd
ben şaşırmamBöyle diye diye oğlumuz oluyormuş![]()
ben şaşırmamama kız hissedyorum kendiminkini ya bazen erkek gibi geliyo sonra saçmalama kız bu diyorum skxşşwlflfşsls sanki kesinleşmiş gibi
bana da öyke geliyo, çabuk öğrenir misin lütfen??? Ashley de pazartesi gidecekti herhalde skcksşslf benim daha cokAshley
Ay benim 2 gün sonra belli oluyor resmen. Arkadaşlar zaten üçümüzden birinin belli olursa diğer 2 kişi de rahatlar diye düşünüyorum![]()
Tmm üzülme pzt bu belirsizliğe son vericez djdjs o değil de eşim erkek olursa Ege değil de başka bir şey mi koysak dedi. Sabahtan beri isim araştırıyor. O kadar tınlamadım ki. Çünkü kız olcak djsjajajbana da öyke geliyo, çabuk öğrenir misin lütfen??? Ashley de pazartesi gidecekti herhalde skcksşslf benim daha cok
Bu laf banaysa niye sizin cinsiyetten sonra rahatliyim ben makarasina tahmin sordum ama sizin baya komiğinize gitti heraldeAshley
Ay benim 2 gün sonra belli oluyor resmen. Arkadaşlar zaten üçümüzden birinin belli olursa diğer 2 kişi de rahatlar diye düşünüyorum![]()
biz kendimizden bahsediyorduk, ashley ben ve biryenianneadayi kızımız olacaüını düşündüğümüz için yani ben öğrenirsem szde rahatlarsınız dediBu laf banaysa niye sizin cinsiyetten sonra rahatliyim ben makarasina tahmin sordum ama sizin baya komiğinize gitti heralde
Sen niye üstüne alınıyorsun onu anlamadım. Kaç gündür üçümüzün de kız olcak diye aramızda dalgasını geçiyoruz. neyse hormonlarına veriyorumBu laf banaysa niye sizin cinsiyetten sonra rahatliyim ben makarasina tahmin sordum ama sizin baya komiğinize gitti heralde
Aaa belli mi olur kız belki erkek çıkar hem Ege güzel isim ama cideen cok güzel erkek isimleri de varTmm üzülme pzt bu belirsizliğe son vericez djdjs o değil de eşim erkek olursa Ege değil de başka bir şey mi koysak dedi. Sabahtan beri isim araştırıyor. O kadar tınlamadım ki. Çünkü kız olcak djsjajaj
Ya sorma işte . Anlamı yokmuş. Mis gibi canım Egem yani daha ne olabilirAaa belli mi olur kız belki erkek çıkar hem Ege güzel isim ama cideen cok güzel erkek isimleri de var
Egeyi 2.isim koyun bir isim daha bulun. Bizim erkek olursa isim belli de kıza çok kararsızız güneş istiyorum eşim beğenmiyor onu daYa sorma işte . Anlamı yokmuş. Mis gibi canım Egem yani daha ne olabilir![]()
Benim cinsiyet konuşmalarından sonra böyle dalga geçer gibi konuşunca bana sandım neyse yanlış anlamışımSen niye üstüne alınıyorsun onu anlamadım. Kaç gündür üçümüzün de kız olcak diye aramızda dalgasını geçiyoruz. neyse hormonlarına veriyorum
Dalga geçilen kısım doğru ama kişi yanlış . Gruptaki herkes hamile olduğu için 10 kişiden 8i zaten hergün cinsiyet konusu açıyor .Benim cinsiyet konuşmalarından sonra böyle dalga geçer gibi konuşunca bana sandım neyse yanlış anlamışım
Sizin erkek olursa neEgeyi 2.isim koyun bir isim daha bulun. Bizim erkek olursa isim belli de kıza çok kararsızız güneş istiyorum eşim beğenmiyor onu da
Tmm üzülme pzt bu belirsizliğe son vericez djdjs o değil de eşim erkek olursa Ege değil de başka bir şey mi koysak dedi. Sabahtan beri isim araştırıyor. O kadar tınlamadım ki. Çünkü kız olcak djsjajaj
Az kaldı dayanin aslanlarimbana da öyke geliyo, çabuk öğrenir misin lütfen??? Ashley de pazartesi gidecekti herhalde skcksşslf benim daha cok
Göktuğ olcak bizim erkek olursaSizin erkek olursa ne2 isim istemiyorum ya
Ay ilk bebeğim kız olsun istiyorum ya ama erkek hissediyorumSizin erkek olursa ne2 isim istemiyorum ya