• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Ben fetal yaptırmadım herşey yolunda görünüyor çok şükür yaşım 37, ikili yaptırdım çok şükür normal çıktı hepsi sadece yaştan dolayı yaşla ilgili değer biraz riskli çıkmış totalde sıkıntı yok dedi doktorum, ense kalınlığı iyi, burun kemiği olması gerektiği gibi dedi 13+1 olmuşuz boyumuz 7 cm olmuş 🥹 birde oğluma erkek kardeş geliyormuş kız diye geçiriyordum içimden 😅dönme ihtimali yok mu hocam diyorum biraz zor dedi ama yine de her zmn bir ihtimal var dedi 😅 1 ay sonraya kontrol verdi 20-21. Haftalarda bir perinatolojiye görünmeni istiyorum yinede dedi 🙏 şimdilik bizden bu kdr 🧿😀
Maşallah 🧿 canım cinsiyetine bacak arası mi bakti yandan (nub) mi baktı ☺️

eşim erkek hissediyor bana da bazen kızıyor erkekse üzülür diye😂 sus kız o diyorum😂😂 buedaki herkes ve annemle ablamda kız diyor erkek çıkarsa cidden inanamam herhalde
Benim en çok korktugum erkek çıkıp detaylı da kız kız olup detaylı da erkek olduğunu öğrenmek 🤣🤣 umarım böyle bişey yaşamam

Back
X