- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
az kaldı dsyanınHahahahh . Ay bi öğreneydik![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az kaldı dsyanınHahahahh . Ay bi öğreneydik![]()
Sormaay kızın çapkını daha zor ciddrn![]()
Ben bardak dahi kaldırmıyorum ay ben hamileyim yapamam hiçbir şey modundayımkızlar evde o kadar iş var kiyapasım gelmiyor
ay bi cinsiyeti öğrenelim de bizSormaKova olsun istiyorum en temizi
![]()
Seninki kızzzay bi cinsiyeti öğrenelim de bizburcuna da yapacak bir şey yok artık
![]()
bende yatıyorum birazdan kalkar yaparım yaa daha cok var akşamaBen bardak dahi kaldırmıyorum ay ben hamileyim yapamam hiçbir şey modundayım![]()
bende kız hissediyorum tsm belli olsun da alışverş yapcamSeninki kızzz![]()
Benim bugün eşim yapacak detaylı temizlik iyiki başak burcu o da yoksa halim ne olurdubende yatıyorum birazdan kalkar yaparım yaa daha cok var akşama![]()
benim eşimde pek meraklı iş yapmaya ama düzgn yapmıyorBenim bugün eşim yapacak detaylı temizlik iyiki başak burcu o da yoksa halim ne olurdu![]()
Benimkiiiiiiii???Seninki kızzz![]()
Yok benim eşim güzel yapar başak detaycılığını almış Allah'tanbenim eşimde pek meraklı iş yapmaya ama düzgn yapmıyormecbur iş başa düşüyo
bize herkes kız diyor, bzde kız diyoruz o kadar alıştırdık ki...erkek çıkarsa şok oluruzAy hadi inşallah be![]()
MaşallahBen fetal yaptırmadım herşey yolunda görünüyor çok şükür yaşım 37, ikili yaptırdım çok şükür normal çıktı hepsi sadece yaştan dolayı yaşla ilgili değer biraz riskli çıkmış totalde sıkıntı yok dedi doktorum, ense kalınlığı iyi, burun kemiği olması gerektiği gibi dedi 13+1 olmuşuz boyumuz 7 cm olmuşbirde oğluma erkek kardeş geliyormuş kız diye geçiriyordum içimden
dönme ihtimali yok mu hocam diyorum biraz zor dedi ama yine de her zmn bir ihtimal var dedi
1 ay sonraya kontrol verdi 20-21. Haftalarda bir perinatolojiye görünmeni istiyorum yinede dedi
şimdilik bizden bu kdr
![]()
Bizde de hep erkek dendi kız olunca şok olduk hala inanamıyoruzbize herkes kız diyor, bzde kız diyoruz o kadar alıştırdık ki...erkek çıkarsa şok oluruz![]()
eşim erkek hissediyor bana da bazen kızıyor erkekse üzülür diyeBizde de hep erkek dendi kız olunca şok olduk hala inanamıyoruz
Benim en çok korktugum erkek çıkıp detaylı da kız kız olup detaylı da erkek olduğunu öğrenmekeşim erkek hissediyor bana da bazen kızıyor erkekse üzülür diyesus kız o diyorum
buedaki herkes ve annemle ablamda kız diyor erkek çıkarsa cidden inanamam herhalde