- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
ben zaten 20.haftaya kadar güvenemem sanırım o kadar cok okudum ki cinsiyeti değişenBenim en çok korktugum erkek çıkıp detaylı da kız kız olup detaylı da erkek olduğunu öğrenmekumarım böyle bişey yaşamam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben zaten 20.haftaya kadar güvenemem sanırım o kadar cok okudum ki cinsiyeti değişenBenim en çok korktugum erkek çıkıp detaylı da kız kız olup detaylı da erkek olduğunu öğrenmekumarım böyle bişey yaşamam
Ah evde bir bebeginiz daha olsaydı görürdüm sizibende yatıyorum birazdan kalkar yaparım yaa daha cok var akşama![]()
Ay çok güzel çok tatlı bir isim .
Çok teşekkür ederim,Ay çok güzel çok tatlı bir isim .![]()
Hafta sonu yazık kaldırmıyım uyusun dedimdi keşke kaldırsaydım kurt yemezdim bariAy ben bekleyemiyorum hemen midem bulanıyor. Kaldırırdım kesin kalk midem bulanıyor diye![]()
Benim de sat 15 haziran .beklenen doğum 21 Mart gözüküyor ama Balığa kayar bence bizim bebişay kızlar bugün bana bir durgunluk geldi bebişin burcunun koç olacağını hatırladım. Benimkide koç evde birbirimizi yeriz
Bende koçları hiç sevmem hiçte anlaşamam iş yerinde vardi bir iş arkadaşım çok kınadım galibaay kızlar bugün bana bir durgunluk geldi bebişin burcunun koç olacağını hatırladım. Benimkide koç evde birbirimizi yeriz
Oğlun olursa bizim koç kızlarımız yazık eder oğlunaBenimki de balık olcak gibi . Eğer kız olursa aşırı duygusal, erkek olursa çapkın. Oğluşum olursa kızlarınızı koruyun![]()
Benim oğlumun da kocamın da burcu akrep. Benim koç. Bakalım ikinci de koç olacak gibiay kızlar bugün bana bir durgunluk geldi bebişin burcunun koç olacağını hatırladım. Benimkide koç evde birbirimizi yeriz
Yoo biz kız dedikBizde de hep erkek dendi kız olunca şok olduk hala inanamıyoruz
Aklı olan size gelmesin hahshqjsaBenim oğlumun da kocamın da burcu akrep. Benim koç. Bakalım ikinci de koç olacak gibiiki akrep iki koç
Ben de kız olursa Alisa düşünüyorum
Güzel isim
Benim kızımın da burcu balık yükselen koç birbirini dengeler belkiZaten koç çocukları çok zor oluyor hele ki erkek olursa bir deher an gelebilen öfkeler, hep ben diyen bir egolar, beni övünlerr
ama bir yandan da eğlenceli tipler oluyor ama bencillikleri biraz problem bilemedim
ama tek başına güneş burcuna bakmamak gerek belki haritasında baskın güzel bir burç da olabilir
![]()
İlk gebeligimde ben de prensestim şimdi cocuk var mecbur. annemden de uzağa gittim benyapıyorumBen bardak dahi kaldırmıyorum ay ben hamileyim yapamam hiçbir şey modundayım![]()
Hiç sorma evde kasırgalar esiyorAklı olan size gelmesin hahshqjsa![]()
Sen de mi kocsun? Ben de koçum ve sinirli biriyim yaa. Bebek de koç olursa zor vallaAy ben çok sinirli biriyim bebiş de öyle olursaannemle hiç anlaşamazdık