- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
benim sıpa 2 hafta geri amaBenimde geriden geliyordu 5 gün şimdi geçti bile![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim sıpa 2 hafta geri amaBenimde geriden geliyordu 5 gün şimdi geçti bile![]()
ay bazen sinirleniyorum falan ama benimle hayatı çok eğlenceli geçiyo bence slxkğapwkfkglg yatsın kalksın şükretsinnnAllah kocalarimiza sabir versin![]()
içmden kız geçti
Ay zaten kadınları bencede anlasamaz gibiBen terazi olarak koç kadınlarıyla anlaşamadım hiçbizim bebeklerde 21 Mart koç ama ikiz olmasından kaynaklı bence mart başı şubat sonu gibi hellooo diyebilirler neyseki
![]()
Sütte, çiğ soğanda yemiyorum, çok yediğim birsey yok aslında. Ama domatesi bende yemeyeyim bakayım nasıl olacak.Canım benim galiba çiğ soğandan oldu 2 gündür başlığın yanında çiğ soğan dün de dışarda yemek yerken çiğ soğan vardı ondan yedim o etkiledi bugün hiç soğan yemedim çok şükür iyiyim rahatım indi şişliğimgazın olduğu zamandan beri yediğin şeyleri düşün ne olabilir farklı yediğin o yapıyordur burada domates dediler bana düşündüm ama domates hiç yemiyorum zaten diğer günlerden tek fark 2 gündür çiğ soğan yemem oldu. Belki süt içiyorsan o yapmış olabilir ben süt içemiyorum mesela onu düşünmedim o yüzden
Allah dağına göre kar veriyo zatenay bazen sinirleniyorum falan ama benimle hayatı çok eğlenceli geçiyo bence slxkğapwkfkglg yatsın kalksın şükretsinnn
Bir kızda benden :))
Teşekkür ederim inşallah öyledir hayırlısı olsuniçmden kız geçti
Kova mısın sen deSormaKova olsun istiyorum en temizi
![]()
hala erkek çoğunlukta hadi bakalım eşitlicezBu sene kız senesii![]()
Ben de kullanıyorum evet belki ondan oluyor 12den sonra ilaçlar bitecek zaten bibakarim geçecek miBen progestan kullanıyorum sanırım benden ondan oluyor
Yok değilim ama kovaların zekasını giyim tarzlarını havalı görünmelerini ve arkadaş canlısı kişiliklerini seviyorumKova mısın sen de![]()
asıl bundan sonra artacak. Rahim daha da büyüdüğü için mesaneye baskısı arttıkça bizde de idrar durumu oluyorKızlsr 13-14 haftalarda sık idrara çıkma normal mi? Takip ettiğim uygulamalarda 12. Haftadan itibaren azalır yazıyor. Sizin devam ediyor mu sık idrar ?
Benim bu hafta rahatladı önce ufak da olsa hemen tuvalete gidiyordum şimdi çok baskı yapmıyor artık demek ki normal çünkü ben daha yeni 16 oldumKızlsr 13-14 haftalarda sık idrara çıkma normal mi? Takip ettiğim uygulamalarda 12. Haftadan itibaren azalır yazıyor. Sizin devam ediyor mu sık idrar ?
İlk 3 ay ve son 3 ay çok oluyormuş . Ortasında azalıyormış.asıl bundan sonra artacak. Rahim daha da büyüdüğü için mesaneye baskısı arttıkça bizde de idrar durumu oluyor
biliyorum ama çoğunluğu sık idrarls geçiyorİlk 3 ay ve son 3 ay çok oluyormuş . Ortasında azalıyormış.