• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
IMG-20230915-WA0001.webp

Cinsiyet tahmininde bulunabilirmisiniz 12 Haftalık 🥰😇

Ben terazi olarak koç kadınlarıyla anlaşamadım hiç 🤷🏻‍♀️ bizim bebeklerde 21 Mart koç ama ikiz olmasından kaynaklı bence mart başı şubat sonu gibi hellooo diyebilirler neyseki 😁
Ay zaten kadınları bencede anlasamaz gibi 😂 ben direkt ilişki ve evlilik uzerine bakmiştim koç ve teraziye 😁 ben simdi esimin kadin versiyonunu düşündüm de anlaşamazdık herhalde 😂😂

Canım benim galiba çiğ soğandan oldu 2 gündür başlığın yanında çiğ soğan dün de dışarda yemek yerken çiğ soğan vardı ondan yedim o etkiledi bugün hiç soğan yemedim çok şükür iyiyim rahatım indi şişliğim 🙏🏻 gazın olduğu zamandan beri yediğin şeyleri düşün ne olabilir farklı yediğin o yapıyordur burada domates dediler bana düşündüm ama domates hiç yemiyorum zaten diğer günlerden tek fark 2 gündür çiğ soğan yemem oldu. Belki süt içiyorsan o yapmış olabilir ben süt içemiyorum mesela onu düşünmedim o yüzden
Sütte, çiğ soğanda yemiyorum, çok yediğim birsey yok aslında. Ama domatesi bende yemeyeyim bakayım nasıl olacak.

Kızlsr 13-14 haftalarda sık idrara çıkma normal mi? Takip ettiğim uygulamalarda 12. Haftadan itibaren azalır yazıyor. Sizin devam ediyor mu sık idrar ?
Benim bu hafta rahatladı önce ufak da olsa hemen tuvalete gidiyordum şimdi çok baskı yapmıyor artık demek ki normal çünkü ben daha yeni 16 oldum 🙈

Back
X