- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
dayanabilirsen dayan ali cabbarBunu da yapmasınlar ama ya uyumuş yeni doğan bebek de uyandırılmaz sevmek içinvicdansızlık biraz
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dayanabilirsen dayan ali cabbarBunu da yapmasınlar ama ya uyumuş yeni doğan bebek de uyandırılmaz sevmek içinvicdansızlık biraz
![]()
ben uyarıcam herkesi ben artık bebekli biriyim her dakika müsait olamıyorum gelmeden en azından yarım saat önce dahi olsun haber verin diycemEee çocuk uyanmasın diye telefon da sessizde ya sonuçta![]()
HahahahahAh ah gelinler olarak çok çektikİlk birkaç ay dayancaz artık sonra onlarda sıkılıyo
![]()
İnşallah gelmek isteyen için caydırıcı olurEee çocuk uyanmasın diye telefon da sessizde ya sonuçta![]()
Valla ben bazen k.etmek istemeyeceğimi düşünerek zili iptal etmek istiyorum aslında djsjsj telefonları da açmam . Ay duymamışım ay uyumuşum falan filan. Böylelikle k.ettiğim zaman gelmeyi öğrenir herkesben uyarıcam herkesi ben artık bebekli biriyim her dakika müsait olamıyorum gelmeden en azından yarım saat önce dahi olsun haber verin diycem
onlar iyi dayanmış vallahi ben cinnet geçirirdimHahahahahay bizi annelerimizin yaşadığı döneme ışınlsalar evli çift kalmazmış be
işe yararsa bize de söyle bariValla ben bazen k.etmek istemeyeceğimi düşünerek zili iptal etmek istiyorum aslında djsjsj telefonları da açmam . Ay duymamışım ay uyumuşum falan filan. Böylelikle k.ettiğim zaman gelmeyi öğrenir herkes![]()
Sorma bende.. annemin anlattığı her şeyi ağzım açık dinliyorum nasıl karşı çıkmadın diye . Çok zormuş be. Cidden gelinlerin kv olduğu dönemdeyiz şüküronlar iyi dayanmış vallahi ben cinnet geçirirdim
Benim bebişi daha ilk günlerinde sevip öpecek olanlar kv görümce .onlar da başka şehirden gelecek haberli gelirler zaten. Öyle bir şansım yok zili telefonu duymadım demek gibiValla ben bazen k.etmek istemeyeceğimi düşünerek zili iptal etmek istiyorum aslında djsjsj telefonları da açmam . Ay duymamışım ay uyumuşum falan filan. Böylelikle k.ettiğim zaman gelmeyi öğrenir herkes![]()
Akıntınız hangi renk oluyor acabaKızlar hayırlı akşamlar, bende bazen aşırı vajina içi kaşıntı oluyor bir de akıntılarım çok. Doktora söyledim ama normal dedi, enfeksiyon falan mı yoksa sizde de oluyor mu ?
Ayy bence bu sitede doğumdan sonra bir de birbirimize terapiler başlıcak gbi görünüyorBenim bebişi daha ilk günlerinde sevip öpecek olanlar kv görümce .onlar da başka şehirden gelecek haberli gelirler zaten. Öyle bir şansım yok zili telefonu duymadım demek gibi![]()
Akıntım çok fazlaydı kaşıntı yoktu ama doktor fitil verdi 3 gün kullandım. Akıntı hala var ama azaldı fitilden sonra artar mı bilmem.Kızlar hayırlı akşamlar, bende bazen aşırı vajina içi kaşıntı oluyor bir de akıntılarım çok. Doktora söyledim ama normal dedi, enfeksiyon falan mı yoksa sizde de oluyor mu ?
Hiç sormaAyy bence bu sitede doğumdan sonra bir de birbirimize terapiler başlıcak gbi görünüyor![]()
kaçıncı çocuğuydu kızHiç sormazaten bu sitede takılanlar genelde böyle şeyleri sorun edenler, sözüm meclisten dışarı takıntılı kadınlar
gamsız olmak varmış. Benim görümcem daha. 1haftalıkken kendisi kucağıma vermişti bebeğini eline de yakıştı diye. Ben tutmaya çekinmiştim hatta hemen bıraktım.
annesine de kvsine de rahat rahat veriyordu kucaktan kucağa gezdi bebek ilk günlerinde. Hiç de bişey olmadı.
artık burda doğumdan sonra içimizi dökeriz terapi olur bize
![]()
kaçıncı çocuğuydu kız
ay iyi cesaretİlk çocuğuydu bu anlattığım bi de sene 2021 yani korona kol geziyor ortada![]()
ay maşallaaaah 4.ay artık normalKızlar 16. Haftanın hemen hemen ortalarına geldim.Burda hep karnımız çıktı diye konuşuyoruz.Size devasa karnımla geldim![]()