• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289

Eklentiler

• IMG_20230918_114537.webp
    IMG_20230918_114537.webp
    36 KB · Görüntüleme: 47
Ya kızlar bişey soracağım, benim 1haftadır falan biraz oturup kalktığımda ya da ayakta kaldıktan sonra uzandığımda kuyruk sokumumda inanılmaz bir ağrı oluyor. Mesela bugün arkadaşlarım geldi 2-3saat oturduk çay kahve, gittiler biraz uzandım. 10dk sonra kapı çaldı kalkamadım yerimden, uzanana kadar bişey yoktu. Doğrulamadım emekleyerek gittim kapıya size de oluyor mu böyle bir şey ya bugün çok canım sıkıldı daha 13haftdayım yani karnım da büyümedi etmedi bu neyin ağrısı bu kadar 😑

Ya kızlar bişey soracağım, benim 1haftadır falan biraz oturup kalktığımda ya da ayakta kaldıktan sonra uzandığımda kuyruk sokumumda inanılmaz bir ağrı oluyor. Mesela bugün arkadaşlarım geldi 2-3saat oturduk çay kahve, gittiler biraz uzandım. 10dk sonra kapı çaldı kalkamadım yerimden, uzanana kadar bişey yoktu. Doğrulamadım emekleyerek gittim kapıya size de oluyor mu böyle bir şey ya bugün çok canım sıkıldı daha 13haftdayım yani karnım da büyümedi etmedi bu neyin ağrısı bu kadar 😑
ayy hamşlerin ortak sorunu, seninde kızın olcak😂

Kızlar bilgisi olan var mı? Benim tüp bebek olduğu için sürekli rapor aldım bir hekimde toplam max 40 gün rapor verebiliyormuş benimde rapor hakkım o hekim için dolmuş zaten son 5 gün daha istiyorum. Hakem heyeti onayı gerekiyormuş verebilmeleri için sizce verilebilir mi ya doktordan hala yanıt gelmedi? Bir de iş yerine 45 dk servis yolum var işe gitsem tehlikeli olur mu servise evimin önünden inip biniyorum yürümüyorum bile şirkette de hep oturuyorum hiç ayakta değilim işim zaten 9 saat oturmak sadece öğlen yemekhaneye gidiyorum yürümek iç i bir de wc ye giderim ayakta olmamı gerektiren bir durum yok sizce işe gitmem sakınca olur mu sonuçta servisi de ben kullanmıyorum oturarak gidip geliyorum şuan 13. Hafta içindeyim ile gidersem 14. Haftada olacağım. Doktorum asla işe gidemesin buna izin veremem falan demişti ama artık çok şükür rabbime kanama yaşamıyorum sadece ikiz gebelik acaba oturarak çalıştığımı unuttumu ki öyle tepki verdi bilmiyorum sizce?
canım benim tüp bebekle ikiz doğuran arkadasım var doğuma kadsr nerdeyse çalıstı kocamandı karnı herkes ona bakıyordu 😬ama tek bebek bekleyip de burada ayağa kalkması yasak olan arkadaşlarımız bile var :(( bence bu tamamen her bebeğe gebeliğe özel bir durum doktorun ne derse sakın dışına çıkma 🙏🙏🙏

Bir de an önce baş ağrısı ve dönme yaşayınca tansiyonumu ölçtüm 60/43 çoktı çok düşük değil mi normalde 90/70 falan çıkardı hemşireme yazdım

Back
X