- 24 Temmuz 2023
- 3.010
- 5.547
- 88
Aaaaa yeter artıkKız nerde senin bebek ben görmedim yaaaaa
O Oylesinwbirisii ay annem de bana dedi ki hep kız hissetmiştim ama çok umutlanma diye sustum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaaa yeter artıkKız nerde senin bebek ben görmedim yaaaaa
O Oylesinwbirisii ay annem de bana dedi ki hep kız hissetmiştim ama çok umutlanma diye sustum![]()
benim eşimde hasta salgın var bencrYa benimde bugün geçmeyen bir baş ağrım var eşiminde aşırı başı artıyormuş bugün bence başka bir şey varhala inat ettim ilaç içmiyorum yine gözlerime vurdu ağrısı
ultrasonla bakxak mı bugün girdin yaDevlet hastanesinde ki doktoruma gideceğim bu sefer![]()
mantıklı cnm olabilirben bir ay hemşire tutmak istiyorum kv yaşlı annem sinirli gergin biri bebekten anlayan emzirmeyi yıkamayı gaz çıkarmayı bilen birini yanımda istiyorum tecrübeli eşim dostum da yok
ben bir ay hemşire tutmak istiyorum kv yaşlı annem sinirli gergin biri bebekten anlayan emzirmeyi yıkamayı gaz çıkarmayı bilen birini yanımda istiyorum tecrübeli eşim dostum da yoknormal olursa nöylesi mantıklı normal olmasa da kendi annenin kalması daha uygun bence
Bakar büyük ihtimalle farklı doktorlar yaultrasonla bakxak mı bugün girdin ya
Bende sağ sol olayını bilmiyorumBen sag solu bilmemde içimden erkek geçiyor
2 ye çikolatayı yarınBakar büyük ihtimalle farklı doktorlar ya
Yine yerim ahaah napim ya2 ye çikolatayı yarıngösteriir inşallahh
Evet eşim hasta bir de benden ayrı banyo kullanıyor bana yaklaşmıyor havlularımız ayrı her şeyi ayırdık ben iyiyim şükür ama bi geçmeyen baş ağrım var iştebenim eşimde hasta salgın var bencr![]()
ayy hamşlerin ortak sorunu, seninde kızın olcakYa kızlar bişey soracağım, benim 1haftadır falan biraz oturup kalktığımda ya da ayakta kaldıktan sonra uzandığımda kuyruk sokumumda inanılmaz bir ağrı oluyor. Mesela bugün arkadaşlarım geldi 2-3saat oturduk çay kahve, gittiler biraz uzandım. 10dk sonra kapı çaldı kalkamadım yerimden, uzanana kadar bişey yoktu. Doğrulamadım emekleyerek gittim kapıya size de oluyor mu böyle bir şey ya bugün çok canım sıkıldı daha 13haftdayım yani karnım da büyümedi etmedi bu neyin ağrısı bu kadar![]()
ay resmen aynıyız şu an bende de aşıtı baş ağrısı var 2 gün okdu gecmediEvet eşim hasta bir de benden ayrı banyo kullanıyor bana yaklaşmıyor havlularımız ayrı her şeyi ayırdık ben iyiyim şükür ama bi geçmeyen baş ağrım var işte![]()
HajajdhagcgagdgagdgqggdgqgsadavxfaErkek düşmanı olsaydım bi kocam olmazdı karım olurdu bence ama yine de sen bilirsin jajsjwjdkwd![]()
canım benim tüp bebekle ikiz doğuran arkadasım var doğuma kadsr nerdeyse çalıstı kocamandı karnı herkes ona bakıyorduKızlar bilgisi olan var mı? Benim tüp bebek olduğu için sürekli rapor aldım bir hekimde toplam max 40 gün rapor verebiliyormuş benimde rapor hakkım o hekim için dolmuş zaten son 5 gün daha istiyorum. Hakem heyeti onayı gerekiyormuş verebilmeleri için sizce verilebilir mi ya doktordan hala yanıt gelmedi? Bir de iş yerine 45 dk servis yolum var işe gitsem tehlikeli olur mu servise evimin önünden inip biniyorum yürümüyorum bile şirkette de hep oturuyorum hiç ayakta değilim işim zaten 9 saat oturmak sadece öğlen yemekhaneye gidiyorum yürümek iç i bir de wc ye giderim ayakta olmamı gerektiren bir durum yok sizce işe gitmem sakınca olur mu sonuçta servisi de ben kullanmıyorum oturarak gidip geliyorum şuan 13. Hafta içindeyim ile gidersem 14. Haftada olacağım. Doktorum asla işe gidemesin buna izin veremem falan demişti ama artık çok şükür rabbime kanama yaşamıyorum sadece ikiz gebelik acaba oturarak çalıştığımı unuttumu ki öyle tepki verdi bilmiyorum sizce?
Allahım kafasını yerim. Eeee bu kızım diye bağırıyor annesi benceAaaaa yeter artık![]()
Geçende baş ağrısından çıldırmam üzereydim. Şakaklarıma buz gezdirdim. Çok iyi geldikız benim bel kısa süreli ama çok şiddetli ağrıyo bugün bebeğime bir şey oldu sandım aklım çıktı. Başım desen oda gidip gidip grliyor dayanamazsam parol içcem artık
Evet kuzum düşmüş. Yemek mi yemedin acıktın mı acabaBir de an önce baş ağrısı ve dönme yaşayınca tansiyonumu ölçtüm 60/43 çoktı çok düşük değil mi normalde 90/70 falan çıkardı hemşireme yazdım