- 30 Ekim 2017
- 1.100
- 1.170
- 133
kiti kate düşünüyorum günlük içinKızlar zıbın hangi marka alcaksınız yaaa ben cinsiyet öğrenir öğrenmez zıbın alcam diyodum. Kızıma zıbın beğenemedim. Zıbında bile bu kadar zorlandıysm Allah yardımcım olsun djdjdjd
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kiti kate düşünüyorum günlük içinKızlar zıbın hangi marka alcaksınız yaaa ben cinsiyet öğrenir öğrenmez zıbın alcam diyodum. Kızıma zıbın beğenemedim. Zıbında bile bu kadar zorlandıysm Allah yardımcım olsun djdjdjd
Her yemeğe kimyon atcaksınz artıkBiz erkek anaları sanırım gazlarını konuşacağız erkekler çok gazlı olur diyorlar. Tek gözümü korkutan o benim![]()
Bakayım bi. Chakra baktım bi. Sonra hiç görmemişim gibi devam ettim djsjsjkiti kate düşünüyorum günlük için
kiti kate dedim ama h&m çok güzel zara olur kiti kate chakra olur bunlara bakıyorum ben genelde favorim çokYa çok güzel değil miiiiii![]()
Ay galiba öyle olacak,Her yemeğe kimyon atcaksınz artık![]()
ahahhaha ya geçen indirimde çok güzel modeller vardı ve bayaaa indirimdeydi ama bitmiş hepsi 120 tlye 2li zıbın sattılarBakayım bi. Chakra baktım bi. Sonra hiç görmemişim gibi devam ettim djsjsj
O baya iyimiş. Ben bugün bi zıbın beğendim. 340 diyodu saçmalama dedim djdjsjahahhaha ya geçen indirimde çok güzel modeller vardı ve bayaaa indirimdeydi ama bitmiş hepsi 120 tlye 2li zıbın sattılar![]()
Allahım pahalı mı normal mi nasıl anlıcaz şuan kendime 340 tlye bir şey beğensem aşırı ucuz gelirO baya iyimiş. Ben bugün bi zıbın beğendim. 340 diyodu saçmalama dedim djdjsj
İşte kendine 340 tl ye atlet beğensen pahalı gelebilir ama dkdkdk kitikate çok tatlı ya kızAllahım pahalı mı normal mi nasıl anlıcaz şuan kendime 340 tlye bir şey beğensem aşırı ucuz gelir![]()
evet çok tatlı ama daha kelepir yerler bulmamız lazım ben öylesine baktığım için fiyatlara çokta dikkat etmemişimİşte kendine 340 tl ye atlet beğensen pahalı gelebilir ama dkdkdk kitikate çok tatlı ya kız
E bebek baya uygunevet çok tatlı ama daha kelepir yerler bulmamız lazım ben öylesine baktığım için fiyatlara çokta dikkat etmemişim![]()
Canım bence hemen doktoruna yaz, bende senin gibi oldum antibiyotik kullandım. Pastil vermişti birde boğaz spreyi iyice kötü olmadan bence bir yaz doktoruna, orda bulamaz mısın ilaç yazsa acaba ?kızlar ben çok kötü grip oluyorum boğazım şişti ve burun tıkanıklığı ile akıntısını bir arada yaşıyorumdoktorla iletişime geçsem bile bir şey yapamam yurtdısındayım pazar döndüğüm gibi doktora haber verip onun önerdiği ilacı mı almayalıyım yoksa acile falan mı gitsem baya kötüleşecek gibi hissediyorum
![]()
güzel model yok dediler orası için oraya bakmadım hiç oradan bebek arabası baktım sadeceE bebek baya uygun![]()
Rabbim hepimize nasip edecek canım inşallah kimi erken kimi geç herkes elbet hissedecekYaaaa çok tatlılar canım maşallah ikizlerimizedaha hiç hissetmedim. Ama benimde karnımda gerilme ve akşama doğru sertleşme başladı. Ultrasonda çok hareketliydi ama ben daha hissetmedim. Nasıl güzel bir duygu dimi, inşallah hissederim. Acaba beslenmiyorum ondan mı diyorum ama doktorlar konuşacağım bi, daha erkendir dimi 14+2 hareket için. Ben 3 kilo kadar aldım ama canım 5. Hafta başladım yatmaya 14 olduk halen yatıyorum. Acayip hareketsizim ve peynir ekmek çok yiyorum. Beyaz ekmek yiyorum sanırım o aldırdı. Ama büyüyorlar artık şükür olsun
![]()
2 çift olarak geldik biz sharm el sheik deyiz (mısır) burada hiçbir şeye güvenemiyorum inanın çok zor burası türkiye gibi avrupa gibi değil arkadaşım hemşire pastil bulduk türkiye’de satılandan aldık eczaneden ona izin olduğunu biliyorum çünkü arkadaşım kadın doğumda da hemşirelik yapmış ama iyi gelmediCanım bence hemen doktoruna yaz, bende senin gibi oldum antibiyotik kullandım. Pastil vermişti birde boğaz spreyi iyice kötü olmadan bence bir yaz doktoruna, orda bulamaz mısın ilaç yazsa acaba ?
Kuzum gazı ayırt edebiliyoruzdur bence bana da çoğu kişi gaz dedi ama ben dokununca bana tepk iveren gaz görmedim hayatımda eğer varsa benim gazım kutsaldırcanım benim de bugün sol tarafımda bir toplanma şişkinlik aynı zamanda kayma balon geziyor hissi var ama sadece sol tarafımda gaz mı bebek mi bilemedim :))
Kaç kilosun canım, oh maşallahRabbim hepimize nasip edecek canım inşallah kimi erken kimi geç herkes elbet hissedecekbenim cildim de çok kalın deriye sahip değilim bir de zayıfım çok da kilo almadım ikize rağmen bir de 14. Hafta da avokado boyutundalar tekil gebelikte düşük orada bir tane avokado var bende şuan orada 2 tane avokado var bir de onları saran bir kocaman 2 tane ayrı keseleri var yani alan zaten dar
ondan erken başladı bence bir de tabi yapısal olabilir tengemde ikizlerde 17. Hafta da hissetmiş ama tekme olarak ben tekme olduğunu düşünmüyorum şuan benim daha çok içerden ben dokundukça biri geriyor ipler çekiliyor gibi vurup kaçma gibi su dalgası çarpıyor gibi gibi
![]()
Biz de bir ara gitmek istedik oraya sonra vazgeçtik gidiş geliş saatleri çok saçma gelmişti. Kuzucum çok geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah çok artmadan atlat en kötü odandan çıkma istirahat et2 çift olarak geldik biz sharm el sheik deyiz (mısır) burada hiçbir şeye güvenemiyorum inanın çok zor burası türkiye gibi avrupa gibi değil arkadaşım hemşire pastil bulduk türkiye’de satılandan aldık eczaneden ona izin olduğunu biliyorum çünkü arkadaşım kadın doğumda da hemşirelik yapmış ama iyi gelmedi