Erkek hissettimEki Görüntüle 3304880 kızlar ultrason yorumu yapabilen varmı meraktan ne yapıcağımı şaşırdım kızı erkeği farketmiyor evlat evlattır sadece merak 12+2 de burda yavrum şuan 15+1 geçen hafta gittik çok hareketliydi göstermedi kendini
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek hissettimEki Görüntüle 3304880 kızlar ultrason yorumu yapabilen varmı meraktan ne yapıcağımı şaşırdım kızı erkeği farketmiyor evlat evlattır sadece merak 12+2 de burda yavrum şuan 15+1 geçen hafta gittik çok hareketliydi göstermedi kendini
![]()
BakalımmErkek hissettim![]()
yok canım gece burun tıkanıklığından zor uyudum şimdi de akıntısından hareket edemiyorum resmen çok zorGeçmiş olsun canım şimdi daha iyisindir inşallh,evde yapılacak şeyleri yapabilsen içebildiğimiz ağrı kesicilerden içsen,inş ilerlememiştir ben de bu sabah baş ağrısıyla kalktım
Ben kaçırmışım doktor bir problem olmaz 3lü taramaya girersin haftaya inşallah randevu aldık bakalımKızlar ikili tarama testi yaptırmayan varmı aranızda ben ne olursa kabulüm diye yaptırmadım
doktorun ne diyor bu duruma, çok üzgünüm inan.Fetal dna testi kromozom 21 anomalisi çıkmış bitmiş durumdayim
Ayyy canım nasıl yaaa cidden miii? Nerde yaptırdın hangi firmaFetal dna testi kromozom 21 anomalisi çıkmış bitmiş durumdayim
Doktorun ne diyor canım?bence yalnış bilmiyorumsa bir tanede test yapılmalı kesin sonuç içinFetal dna testi kromozom 21 anomalisi çıkmış bitmiş durumdayim
Canım ne diyeceğimi bilemedim,doktorun nasıl yorumladıFetal dna testi kromozom 21 anomalisi çıkmış bitmiş durumdayim
Canım insallah yanlışlık vardır Şubat annelerindeki arkadas demişti fetal DNA da anomali çıkmış amniyosentez yaptırmış temiz gelmiş hemen telaşa kapılma kaç haftaliksin 2li test geçtiyse 3 lu yaptır birde doktorunla görüştün mü detaylı ultrason da yaptır down için bir kaç şeyin bebekte olması lazım kalpte delik bağırsakta parlaklık burun kemiği olmaması ense kalınlığı gibi gibi inşallah yanlışlık vardır canım benimFetal dna testi kromozom 21 anomalisi çıkmış bitmiş durumdayim
Bende yaptırmadım, detaylı yaptırıp yaptirmama konusunda da kararsızım ama doktorum gerek duymuyor genelde ben inceliyorum zaten her şeyini diyor da bilemedimKızlar ikili tarama testi yaptırmayan varmı aranızda ben ne olursa kabulüm diye yaptırmadım
Canımm çook çook üzüldüm. Doktorun bu duruma ne diyor.Fetal dna testi kromozom 21 anomalisi çıkmış bitmiş durumdayim
Benim doktorumda ense kalınlığı filan iyi görünüyor dedi aldırmayı dusunmuyorsan yaptirma 9 ayını zehir etme kendine dediBende yaptırmadım, detaylı yaptırıp yaptirmama konusunda da kararsızım ama doktorum gerek duymuyor genelde ben inceliyorum zaten her şeyini diyor da bilemedim
Ben de yaptırmadım canım. Doktorum enae kalınlığına falan baktı gerek görmedik, kaldı ki ben zaten istemiyordum. Bir tek ayrıntılı yaptırmayı düşünüyorum. Şeker yüklemesi de yaptırmayacağım.Kızlar ikili tarama testi yaptırmayan varmı aranızda ben ne olursa kabulüm diye yaptırmadım
ben dr yaptırmadım hiçbir testiKızlar ikili tarama testi yaptırmayan varmı aranızda ben ne olursa kabulüm diye yaptırmadım