Tetanoz neden canım düşünmüyorsun ?Şeker bende yaptırırım. Ama tetenoz düşünmüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tetanoz neden canım düşünmüyorsun ?Şeker bende yaptırırım. Ama tetenoz düşünmüyorum.
Kuzum ben onunla ilgili burada birkaç yorum okudum yaptıranların sonradan pişman olduğu ile alakalı o yüzden düşünmüyorum yaTetanoz neden canım düşünmüyorsun ?
Doktorla konuşacağım ben bunu canım önerisi ne olacak ne diyecek, ona göre hareket edeceğim. Eltilerim hep oldular canım. Arkadaşlarım falan hiç erken Doğumla ilgili birsey duymadım da açıkçasıKuzum ben onunla ilgili burada birkaç yorum okudum yaptıranların sonradan pişman olduğu ile alakalı o yüzden düşünmüyorum ya![]()
Bende buradan okumuştum kuzum inan bilgim yok.Doktorla konuşacağım ben bunu canım önerisi ne olacak ne diyecek, ona göre hareket edeceğim. Eltilerim hep oldular canım. Arkadaşlarım falan hiç erken Doğumla ilgili birsey duymadım da açıkçası
İyi yaptın canım en güzelini sen ediyorsun valla benim bebişimin bir corabı bile yokKuzum bir bu bir kundak bir Müslin aldımbaşka birşeyi yok
![]()
Ben canım koymazdım çünkü bende hep kızlarda gördüm bu ismi..kızın olunca koya bilirsinHanımlar merhaba, birkaç gün önce anneannemi kaybettiğimi yazmıştım son dönem yazılanları okuyamadım malesef.
Bugün anneannemi rüyamda gördüm.
İsmini de Asel olarak söyledi.
Asel isim anlamı çok güzel hiç bakmamıştım, bilmiyordum ama en çok kızlara konuluyormuş. Nadiren erkek varmış. Kafam çok karıştı siz bu durumda ne yapardınız?
Ama sen böyle deyince bir endişe duydumİyi yaptın canım en güzelini sen ediyorsun valla benim bebişimin bir corabı bile yokama güzel şeyler buldum bayılarak bakıyorum
![]()
Bende daha bir çorap bile almadım aynenİyi yaptın canım en güzelini sen ediyorsun valla benim bebişimin bir corabı bile yokama güzel şeyler buldum bayılarak bakıyorum
![]()
Cnm bnde bacaktan başlıyım dedim bılıyosun, gttim sağlık ocagına dedim gösterın bna, kız vurdu tek doz ve bacagımın hali ortada,Oksaparı artık bacaktan başladım 4 gündür vurmaya sonu böyle bu karından betermiş karnım bu kadar morarmıyordu![]()
Çok kötü yapmış ya zaten iğne çok yakıyor nereye vurursan vur ödem gibi iğne yeri az şişiypr bazen bende göbeğe de dayanamıyorum , koluma devamCnm bnde bacaktan başlıyım dedim bılıyosun, gttim sağlık ocagına dedim gösterın bna, kız vurdu tek doz ve bacagımın hali ortada,
Yıne göbeğe döndüm ben, ordan alıştım
Kız seninle benim durumum aynımı ben hala yatıyorum iğneler devam hala ondan almıyorumAma sen böyle deyince bir endişe duydumalmasa mıydım
![]()
İn şa Allah güzel haberle dönersin bende pazartesi doktordayımBende daha bir çorap bile almadım aynenama ekimin başını bekleyemediğim için yarın başka özel doktordan randevu aldım 16 hafta oluyoruz tam bir görünelim bakalım
![]()
Ama göbeğin sert diğilmi canım?eskisi gibi diğilki şimdi vurarken hemen iğnenin yeri sertleşiyorCnm bnde bacaktan başlıyım dedim bılıyosun, gttim sağlık ocagına dedim gösterın bna, kız vurdu tek doz ve bacagımın hali ortada,
Yıne göbeğe döndüm ben, ordan alıştım
Ben de korkuyorum vallahi kuzumKız seninle benim durumum aynımı ben hala yatıyorum iğneler devam hala ondan almıyorumçokta iyi etdin kuzum
![]()
Yine erkek MaşAllahKızlar dün yürüyüş sonrası kanamam olunca doktora gittim çok şükür bebeğim sağlıklı doktor yorulmuş olduğun için olabilir dedi ters giden bir durum gözükmüyor dedi. Gidiş sebebimiz başka da olsa cinsiyetini öğrenmiş olduk. Erkek annesi olacağım![]()
Geçmiş olsun canım bebişin iyi olmasına çok sevindimKızlar dün yürüyüş sonrası kanamam olunca doktora gittim çok şükür bebeğim sağlıklı doktor yorulmuş olduğun için olabilir dedi ters giden bir durum gözükmüyor dedi. Gidiş sebebimiz başka da olsa cinsiyetini öğrenmiş olduk. Erkek annesi olacağım![]()
Yine erkek MaşAllahSağ salim doğulsun
![]()
Teşekkür ederim sağlıcakla gelsin tüm bebişlerGeçmiş olsun canım bebişin iyi olmasına çok sevindimbir erkek bebiş daha maşallah
![]()