Ohhh mis gibiKızlarrr azönce kv’ye söyledim ben 40ım çıkasıya kimseyi istemiyorum misafir olarak . Zaten bebek mevlidi yapıcam dedimayyy üstümden bir yük gitti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhh mis gibiKızlarrr azönce kv’ye söyledim ben 40ım çıkasıya kimseyi istemiyorum misafir olarak . Zaten bebek mevlidi yapıcam dedimayyy üstümden bir yük gitti
Canım önemli bir iğne bebek için sarılık olmaması için, ben 5.haftada oldum. 28 de yine olacağım bebeği korumak için yapılan bir iğne aslındaAnladım canım . O iğne nasıl herhangi bir yan etkisi falan yok değil mi .aşı gibi değil yani
Canım ne dedi peki birsey demedi mi?Kızlarrr azönce kv’ye söyledim ben 40ım çıkasıya kimseyi istemiyorum misafir olarak . Zaten bebek mevlidi yapıcam dedimayyy üstümden bir yük gitti
12 haftalıkken bell olur mu ki zaten bence benim doktoe gördü de erken diye mi.böyle %65 dedi acabaSende ekim kervanına katıldın desene yandik![]()
Yok canım. Gelmek isteyene mevlit yapcaz deriz aynen dediCanım ne dedi peki birsey demedi mi?
Kız nasıl rahatladım beOhhh mis gibi![]()
Kız öyle deyip de onu kiramadim buna yok diyemedim diye milleti tutup getirmesinYok canım. Gelmek isteyene mevlit yapcaz deriz aynen dedi
Yok gelcem diyeni de almıcam yapck bir şey yok dedimKız öyle deyip de onu kiramadim buna yok diyemedim diye milleti tutup getirmesinkv deyince akla herşey gelebilir
süpersin ya bende bunu söylemek istiyorum kendi arkadaşlarımı dahi istemiyorum resmen toparlanayım öyle gelsin herkesKızlarrr azönce kv’ye söyledim ben 40ım çıkasıya kimseyi istemiyorum misafir olarak . Zaten bebek mevlidi yapıcam dedimayyy üstümden bir yük gitti
Kırılan kırılsın dedim bi desüpersin ya bende bunu söylemek istiyorum kendi arkadaşlarımı dahi istemiyorum resmen toparlanayım öyle gelsin herkes
Bizde de gelen çok olur mevlit de yaparız Allah'ın izniyle, ama zaten sanırım Ramazan'a denk geliyor o kadar yoğunluk olur mu bilmem ama kayinvalidemle biz altlı üstlü oturuyoruz, ben hazırlık yapayım atayım dolaba dedi gelen gidene. Bana destek olur illakisüpersin ya bende bunu söylemek istiyorum kendi arkadaşlarımı dahi istemiyorum resmen toparlanayım öyle gelsin herkes
aradığımız kanYok gelcem diyeni de almıcam yapck bir şey yok dedim![]()
bende gaz pek yok ama bel ağrısı çok kötü yaAranızda gaz sancısı çeken varmı ? Belimin ve kasığımın sağ tarafı çok sancilaniyor cikaramamaktan 13+5 haftalıgiz pazar 14 oluyoruz
Gaz bende var ben su ve kaysı yeyince kabızlık sorunu yaşamayınca rahatlıyorumAranızda gaz sancısı çeken varmı ? Belimin ve kasığımın sağ tarafı çok sancilaniyor cikaramamaktan 13+5 haftalıgiz pazar 14 oluyoruz
destek olur illa ki ondan yana sıkıntım yok ben kendi annemle aynı sitede oturuyorum karşı bloğumda annem kayınvalidem 5 dk uzaklıkta arabayla yardımcı olur ama ben genel olarak 40ı çıkmadan hiç bebek görmeye gitmedim bana da gelinsin istemiyorum toparlanmak istiyorumBizde de gelen çok olur mevlit de yaparız Allah'ın izniyle, ama zaten sanırım Ramazan'a denk geliyor o kadar yoğunluk olur mu bilmem ama kayinvalidemle biz altlı üstlü oturuyoruz, ben hazırlık yapayım atayım dolaba dedi gelen gidene. Bana destek olur illaki![]()
Dayanamadım parol içtim bir tane onunda kendine hayrı yokbende gaz pek yok ama bel ağrısı çok kötü ya
Evet kuzum genelde bende öyle yaparım ama herkes maalesef ki aynı bizim gibi düşünmüyordestek olur illa ki ondan yana sıkıntım yok ben kendi annemle aynı sitede oturuyorum karşı bloğumda annem kayınvalidem 5 dk uzaklıkta arabayla yardımcı olur ama ben genel olarak 40ı çıkmadan hiç bebek görmeye gitmedim bana da gelinsin istemiyorum toparlanmak istiyorum
Canım söyle açık açık. Valla çok rahatlıyor insan . Gelmek isteyene de 40 gün kimseyi almycağımı söylycem dedim. Yok yine öyle demeyelim de mevlit yapcaz deriz diyo djsjsjs anlamayıp ısrar edene gelmeyin derim valla kimseden çekinck halim yok krnımda ultrason fotosunu göstermeye kıyamadığım çocuğu 10 günlük kimseye sergileyemem dedim ben djdjdjdestek olur illa ki ondan yana sıkıntım yok ben kendi annemle aynı sitede oturuyorum karşı bloğumda annem kayınvalidem 5 dk uzaklıkta arabayla yardımcı olur ama ben genel olarak 40ı çıkmadan hiç bebek görmeye gitmedim bana da gelinsin istemiyorum toparlanmak istiyorum