- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
ben devletr gidiyorum kız 12 haftalık usg yokof bilmiyorum ya bu işler çok karışık gerçekten kimisi 12. haftadan sonraki günlerde doktor iyiyse değişmez diyorat bakayım foto bu 12+5 bugünden benden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben devletr gidiyorum kız 12 haftalık usg yokof bilmiyorum ya bu işler çok karışık gerçekten kimisi 12. haftadan sonraki günlerde doktor iyiyse değişmez diyorat bakayım foto bu 12+5 bugünden benden
olsun be değişmez benceben devletr gidiyorum kız 12 haftalık usg yok![]()
bence bu kız kafa yapısından anladım biryenianneadayınınkide böyleof bilmiyorum ya bu işler çok karışık gerçekten kimisi 12. haftadan sonraki günlerde doktor iyiyse değişmez diyorat bakayım foto bu 12+5 bugünden benden
Ay bu bebiş bence kızof bilmiyorum ya bu işler çok karışık gerçekten kimisi 12. haftadan sonraki günlerde doktor iyiyse değişmez diyorat bakayım foto bu 12+5 bugünden benden
benimki ne kız senceAy bu bebiş bence kız![]()
yaa inşallah hadi bakalımbence bu kız kafa yapısından anladım biryenianneadayınınkide böyle
kuzum burada ciddi küçük ya çok anlayamayız duruş şekli yok sağda solda tamamen hurafe dedi doktorum9+5 de böyleydi hatta ultrrasonla bakarken icimden anlık bu erkem dye gecirmistim![]()
sağlıkla gelsinler inşallah ikili yaptırdın mıyaa inşallah hadi bakalım![]()
bende öyle hurafelere hiç inanmuyorum ama kız bebekler bu haftalarda daha miniş oluyokuzum burada ciddi küçük ya çok anlayamayız duruş şekli yok sağda solda tamamen hurafe dedi doktorum
yaptırdım kuzum ama fetal falan istemedi benim doktorum ilk etap için boşuna para bence dedi yaşında genç dedi çok şükür güzel geldi sonuçlarısağlıkla gelsinler inşallah ikili yaptırdın mı
inan oda çok değişiyor ya bence tek ayrımı cinsel organı ve leğen kemikleribende öyle hurafelere hiç inanmuyorum ama kız bebekler bu haftalarda daha miniş oluyo
bende fetal yaptırmıycam ikiliden sonra bide üçlü yaptırıcamyaptırdım kuzum ama fetal falan istemedi benim doktorum ilk etap için boşuna para bence dedi yaşında genç dedi çok şükür güzel geldi sonuçları
Canım attın mı bu foto göremedim,benimki ne kız sence![]()
Ay canım bence bu erkek
ay doktorda %65 erkek dedi kızzzAy canım bence bu erkek![]()
bence de yaptırma ben 2lide yaptırmayacaktım doktor bizim içinde senin içinde önemli dedi o teste ama kimisi de normal 2lide kötü sonuçlar alıyormus fetal net sonuç veriyormuş sorunsuz çıkıyormuş ben anlamadım doktor ilk etap için gereksiz maliyetli olduğunu düşünüyorum dedi banabende fetal yaptırmıycam ikiliden sonra bide üçlü yaptırıcam
yani bence de gereksiz ben birde üçlü yaptırcam.ne olur ne.olmaz diyebence de yaptırma ben 2lide yaptırmayacaktım doktor bizim içinde senin içinde önemli dedi o teste ama kimisi de normal 2lide kötü sonuçlar alıyormus fetal net sonuç veriyormuş sorunsuz çıkıyormuş ben anlamadım doktor ilk etap için gereksiz maliyetli olduğunu düşünüyorum dedi bana