• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289

Eklentiler

• IMG_4977.webp
    IMG_4977.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 54
Canım benim ikinci gebeligim de hep bir korku vardı içimde ikili test bile yaptırmadım bişey çıkacak korkusuyla eşimde keza öyle bana şimdi anlatıyor detaylida hoca soylemeseydi bile kalbinde bı sikinti var mı diye soracaktım diyor sanırım rabbim malum ediyor korkumdan hic test yaptırmadım
Anladım canım bende ilk gebelikte sanki hiss ediyordum bir şeyler olucak diye malesef önceden anne hiss eder.Bu defa sağ salim kucağımıza alak Allah sevindirsin bizi🙌🏻🙌🏻🙌🏻

Aynı yerden bahsetmiyor muyuz kıııız 🤣 ilk sayfa işte benimki de adjsjsj
Ahaaa daaa buuu bacım eşim tarafindan trabzonluyumda o kadarda durmadı beynim afsgagsga doğru saydım bak iki üç kere daha saydım sağlamasını yaptım 😂😂

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-26-00-33-15-639_com.android.chrome-edit.webp
    Screenshot_2023-09-26-00-33-15-639_com.android.chrome-edit.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 51
Ahaaa daaa buuu bacım eşim tarafindan trabzonluyumda o kadarda durmadı beynim afsgagsga doğru saydım bak iki üç kere daha saydım sağlamasını yaptım 😂😂
Ya ama cinsiyete niye basmıslar ki o zaman dmi😂😂 bence cansb etiketlemedikleri için listeye tüm veri girişi sağlanamamış Ayh aklıma seçim esprileri geldi😂

Back
X