- 10 Haziran 2022
- 4.533
- 7.076
- 108
Recep İvedik gibi hesap yapıyorum şuan28 kız 30 erkek çıkıyor bnde yaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Recep İvedik gibi hesap yapıyorum şuan28 kız 30 erkek çıkıyor bnde yaa![]()
Kız sen neyi sayıyon sayı ortada yaRecep İvedik gibi hesap yapıyorum şuanben mi yanlış saydım kiiaaz o kadar da yanlış saymış olamam ama yaaa
![]()
İnşallah çok teşekkür ederimBana doktorum farketmiyor demişti bende bebek hareketli olsun diye tok gitmiştimyaptırmaya korkmayın zaten kesinlik belirtmiyor bu testler inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Anladım canım bende ilk gebelikte sanki hiss ediyordum bir şeyler olucak diye malesef önceden anne hiss eder.Bu defa sağ salim kucağımıza alak Allah sevindirsin biziCanım benim ikinci gebeligim de hep bir korku vardı içimde ikili test bile yaptırmadım bişey çıkacak korkusuyla eşimde keza öyle bana şimdi anlatıyor detaylida hoca soylemeseydi bile kalbinde bı sikinti var mı diye soracaktım diyor sanırım rabbim malum ediyor korkumdan hic test yaptırmadım
Afsgagsga kizz o değil yaaa ilk sayfada varya isimli olan yer ordan saydım benKız sen neyi sayıyon sayı ortada ya![]()
Aynı yerden bahsetmiyor muyuz kıııızAfsgagsga kizz o değil yaaa ilk sayfada varya isimli olan yer ordan saydım ben![]()
basıyım mı erkeüe değişir miAynı yerden bahsetmiyor muyuz kıııızilk sayfa işte benimki de adjsjsj
Aminn canım benim inşallahAnladım canım bende ilk gebelikte sanki hiss ediyordum bir şeyler olucak diye malesef önceden anne hiss eder.Bu defa sağ salim kucağımıza alak Allah sevindirsin bizi![]()
Grubun oranını etkilemeyelim plsbasıyım mı erkeüe değişir mi![]()
Ahaaa daaa buuu bacım eşim tarafindan trabzonluyumda o kadarda durmadı beynim afsgagsga doğru saydım bak iki üç kere daha saydım sağlamasını yaptımAynı yerden bahsetmiyor muyuz kıııızilk sayfa işte benimki de adjsjsj
galbimi gırdınGrubun oranını etkilemeyelim pls![]()
Ya ama cinsiyete niye basmıslar ki o zaman dmiAhaaa daaa buuu bacım eşim tarafindan trabzonluyumda o kadarda durmadı beynim afsgagsga doğru saydım bak iki üç kere daha saydım sağlamasını yaptım![]()
Bas kıııız. Basan sen ol be. Düşeriz biz yüzdeliktengalbimi gırdın
Benim matematik alnının akıyla bir sıyrılsında varsın onlar etiketlememis olsunYa ama cinsiyete niye basmıslar ki o zaman dmibence cansb etiketlemedikleri için listeye tüm veri girişi sağlanamamış Ayh aklıma seçim esprileri geldi
![]()
kız yok bunlar totem yapanlar daha 1 aylıkken cinsiyeti giriyolardı burdanYa ama cinsiyete niye basmıslar ki o zaman dmibence cansb etiketlemedikleri için listeye tüm veri girişi sağlanamamış Ayh aklıma seçim esprileri geldi
![]()
Heee ondan haberim yoktu bak . Sitede yenice aktif oldum ben daha. Yeni alışıyormkız yok bunlar totem yapanlar daha 1 aylıkken cinsiyeti giriyolardı burdan![]()
ah ah bebde buraya yazmıyodum o zamanlar ama bakıyodumHeee ondan haberim yoktu bak . Sitede yenice aktif oldum ben daha. Yeni alışıyorm![]()
Hissettiklerini işaretlemislerrr ayyy acaba kimlerin ki tuttu merak ettim kaçı tuttu acabakız yok bunlar totem yapanlar daha 1 aylıkken cinsiyeti giriyolardı burdan![]()
kız böyle düşündkçd ben benim cinsiyeti daha çok merak ediyorumHissettiklerini işaretlemislerrr ayyy acaba kimlerin ki tuttu merak ettim kaçı tuttu acaba![]()