- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
ayy ne bileyim asla yapılmamalı bebeğe çok zararı var gibi bir bilgi kalmış aklımda ama elimde değil ki yaaa. bir anda göbeğmi içime çekme ihtiyacı hissedip çekiyorumouff bu huy bende de var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy ne bileyim asla yapılmamalı bebeğe çok zararı var gibi bir bilgi kalmış aklımda ama elimde değil ki yaaa. bir anda göbeğmi içime çekme ihtiyacı hissedip çekiyorumouff bu huy bende de var![]()
Hapşırdıkça kasılıyor gibi hissediyorum göbek kaslarım o yüzden alerji gibi üst üste geliyor süreklihapşırırken neden bir şey olsun ki anlamadım ben ne demek istediğinizi
Kuzum geçen benimde çok canım çekmiştiBende bendeee :) Pringles Türkiye'den çekildiği için o kadar üzgünüm ki en sevdiğimdi hiçbir yerde yok hatta canım çok istemişti civarda bulamamıştık iş arkadaşım bahçelievlerden getirmişti şimdi orda da kalmadı üzülüyorum hatırladıkça :/
sanmıyorum bir şey olacağını belli bir süreden sonra çekemeyeceğiz zatenayy ne bileyim asla yapılmamalı bebeğe çok zararı var gibi bir bilgi kalmış aklımda ama elimde değil ki yaaa. bir anda göbeğmi içime çekme ihtiyacı hissedip çekiyorum![]()
Yok etmem sprey doktorum hiçbir şeye izin vermedi..ilaclarımı sağlık ocağına yazdırmaya gitdim boğazıma baktı dedi ateşin olursa parol kullanSpreyin içeriğine dikkat edin ama doktora danışın mutlaka
yok bebekleri tehlikeye sokacak düşme kanama vb asla olmazHapşırdıkça kasılıyor gibi hissediyorum göbek kaslarım o yüzden alerji gibi üst üste geliyor sürekli
Yaa bende paprikalısının aşığıyım hiç açılacak konu değil aslında hamileler grubunda amaKuzum geçen benimde çok canım çekmiştisonraki gün bime girdim bi baktım kocaman stand yapmıslar kucuk boylari gelmis sade seviyosan
![]()
Offff bende onu aramıştımYaa bende paprikalısının aşığıyım hiç açılacak konu değil aslında hamileler grubunda amabizim burda bimde sadesi bile yok ah ah canım prıngles...
Aa hangi ilde oturuyordun sen ? Ay hadi inşallah yaOffff bende onu aramıştımbakalım gelicek diyolar insallah çok geç kalmaz
![]()
Yaaa ne güzel ama ben öğle yemeği yemiyorum sıkıntı olur mu ki öğle zamanı meyve yiyorum biraz zaman geçince yoğurt yiyorum biraz zaman geçince de kuruyemiş belki yiyorum sonra zaten akşam yemeği zamanı gelmiş oluyor acaba çocuk yemek istiyor mudurPaylaşayım kız seni mi kırcam
Kahvaltı: 1 haşlama yumurta ya da az yağlı omlet, 1 dilim peynir veya 2 yemek kaşığı tuzsuz az yağlı lor peynir , domates-salatalık-marul-biber, 1 ince dilim ekmek
Ara : 2 adet ceviz
Öğle : 4 yemek kaşığı sebze yemeği, 4 yemek kaşığı yoğurt veya 1 kase cacık ya da 1 su bardağı az tuzlu ayran
Ara: 1 fincan kahve ya da çay
Ara : 1 porsiyon taze meyve
Akşam: 4 köfte büyüklüğünde et/tavuk/balık/köfte, 4 yemek kaşığı yoğurt , 1 kase az yağlı az tuzlu salata VEYA 4 yemek kaşığı sebze yemeği/kurubaklagil ,4 yemek kaşığı yoğurt, salata
Ara : 1 fincan kahve -çay veya maden suyu(sabahki ara öğüne göre içmediğini iç)
Ara : 1 çay bardağı kefir ve kapanış :)
Istanbul anadolu yakasıAa hangi ilde oturuyordun sen ? Ay hadi inşallah ya![]()
Oyyyyy pringlessssBende bendeee :) Pringles Türkiye'den çekildiği için o kadar üzgünüm ki en sevdiğimdi hiçbir yerde yok hatta canım çok istemişti civarda bulamamıştık iş arkadaşım bahçelievlerden getirmişti şimdi orda da kalmadı üzülüyorum hatırladıkça :/
Bende avrupa bulan dıgerıne kargolasın dıyormuşumIstanbul anadolu yakası![]()
3 kilo verdim kuzum. Yok ilaçları araştırmadım hiç ama Nisan ve şubat grubunda falan da hep benim kullandığım ilaçları kullanıyor çoğu. Geçer diye umut ediyorum ama o demir ilacını hiç içmedim nerdeyseTweeetyyy seninde miden bulanıyor kilo verdin mi? Birde ilaçlardan kokmayanı buldun mu?
Bende avrupa bulan dıgerıne kargolasın dıyormuşum![]()
Girdik valla. Galiba bu akşam yicem
Tamam bende sana haber edicem sözben bulursam haber veririm sana
![]()
Nerde bulucan prıngless türkiyede yok neredeyseGirdik valla. Galiba bu akşam yicemdayanamıyorum yani. Belki yiyince midem bulanır bi umut
çünkü benim çocuk zararlı birşey yediğimde hep midemi bulandırıyor
çikolata da bile