Kızlaaaaar teşekkürler ilginiz için

çok şükür hiçbir sorun yok . Hatta doktor ilk ultrason ile bakayım kesede su sızıntısı, azalması görürsem öyle alttan muayene edeyim dedi . Baktı ve olumsuz bir şey görmedi

kızçemin keyfi yerindeydi

bu arada sizi de aydınlatmak adına yazayım; su ile akıntıyı şöyle ayırt edeceksin dedi : su geldiği zaman biraz dinlendim geçti muhabbeti asla olmaz dedi . Az az da olsa sızmaya devam eder dedi . Ayrıca su geldiği zaman çok kötü bir kokusu oluyor o zaten sana hastaneye git diye uyarı verir dedi

son olarak su geldiği zaman çok aşırı olmasa bile bacaklarından aşağı sızar gider dedi . İlerleyen dönemlerde idrarında kaçmalar olacak o zamanlarda su ve idrarı daha çok karıştıracaksın dedi. Su geldiği zaman daha yapışkan bir yapısı oluyormuş kızlar. Bunlar ipucu olsun sana dedi

bu arada kasıklarımda çok sancı olduğunu söyledim hatta bazen yürürken alt karnımı tutuyorum dedim . Onların hepsi rahim büyümesinden kaynaklı asla aklına kötü bir şey getirme. Kasılman olduğu zaman mutlaka gel ama dedi. Peki kasılmayı nasıl anlıcaz diye de sordum

o da tam karnının orada böyle bi anda bi toplanma olur sıkı sıkı, 20-30 saniye sonra bırakır kendini rahatlarsın dedi . O da anlaşılıyormuş. Bilgiler bu şekilde bendeki umarım sizi de aydınlatabilmişimdir :)