Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok işe yarıyormuş ama benim asıl merakım manuel mi otomatik mi olmalı. Çünkü aralarında bariz fark olabiliyor. Manuel iş görüyor ise manuel alırım herhalde.Kızlar bu süt sağma şeyini almamız gerekiyor mu? O kadar hiçbir şey bilmiyorum ki![]()
Evet kuzum . Süt çok fazla geldiğinde (inşallahKızlar bu süt sağma şeyini almamız gerekiyor mu? O kadar hiçbir şey bilmiyorum ki![]()
Vallahi araştıralım o zaman. Ben de kitap var biraz okuyayım o sayfalara daha gelmedim galibaEvet çok işe yarıyormuş ama benim asıl merakım manuel mi otomatik mi olmalı. Çünkü aralarında bariz fark olabiliyor. Manuel iş görüyor ise manuel alırım herhalde.
Ayyy inşallahEvet kuzum . Süt çok fazla geldiğinde (inşallah) fazla olan sütü sağıp dolaba, buzluğa atıcaz
![]()
Kozlar büyük şehirlerde kiralama bile var bunları duydunuz mu hiç? Nazlıaltac var instagramda influencer onda görmüştüm. Hattta 4moms falan da kiralanıyorMamajoo Elektrikli Usb Çiftli Göğüs Pompası 2 X Pes Biberon 150 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol. Kızlar bu markayı da bi tane instamom önerisinde görmüştüm. Yorumları da güzel gibi.
Benimde yarın kontrolüm var, 15+1 oluyoruz, güzel haberlerle gelelimBenim yarın kontrol günüm doktorum perinatolog 18+3 oluyor yarın , bende çook heyecanlıyım , doktora o haftada neye bakılacak dedim sen gel dedibakalım
Evet canım ben de bi tane bebek ürünleri kiralama sitesi görmüştüm. Ana kucağı kanguru tarzı her şey kiralanıyorKozlar büyük şehirlerde kiralama bile var bunları duydunuz mu hiç? Nazlıaltac var instagramda influencer onda görmüştüm. Hattta 4moms falan da kiralanıyor
Ben Ekim ve Kasım ayı doğum yapacakları da takip etmeye çalışıyorum. Aslında o başlıkları takip etmek faydalı. Hazır bizden önce araştırılmış ve yorum yapıyorlar. Faydalı oluyor.Vallahi araştıralım o zaman. Ben de kitap var biraz okuyayım o sayfalara daha gelmedim galiba![]()
Çok mantıklı aslında ya. Benim yaşadığım yerde yok ama mantıklı geliyorEvet canım ben de bi tane bebek ürünleri kiralama sitesi görmüştüm. Ana kucağı kanguru tarzı her şey kiralanıyor
Çok mantıklı kuzumBen Ekim ve Kasım ayı doğum yapacakları da takip etmeye çalışıyorum. Aslında o başlıkları takip etmek faydalı. Hazır bizden önce araştırılmış ve yorum yapıyorlar. Faydalı oluyor.
Bana da mantıklı gelmişti bi ara kaliteli.bi ana kucağına 8-10 bin vermektense 3 ay kiralasam mı diye düşünmüştüm. Hem elimde kalmaz sonrasında hem kaliteli bişey kullanmış olurum hem de daha az para ödemiş oluurum . Ama emin olamadımÇok mantıklı aslında ya. Benim yaşadığım yerde yok ama mantıklı geliyor
Benimde kuyruk sokumum ağrıyor eğilince vs, ama bulantı kısmı bende de oluyor arada hala kokulara karşı hassasımDünden beri mide bulantım geri geldi. Sırt bel ağrılarım da geri geldi bugün . Bi değişiklik olunca da insan evham yapıyor![]()
Vallahi kuzum alınıp güzelce temizlenip gayet de kullanılır kiBana da mantıklı gelmişti bi ara kaliteli.bi ana kucağına 8-10 bin vermektense 3 ay kiralasam mı diye düşünmüştüm. Hem elimde kalmaz sonrasında hem kaliteli bişey kullanmış olurum hem de daha az para ödemiş oluurum . Ama emin olamadım![]()
Ben 13.haftada öğrendim fetal DNA testiyle,oğlum olacak inşallahBende 15 haftalık oldum bugün, maşallah sağlıkla gelsin oğlunuzkaçıncı hafta da öğrendiniz cinsiyeti, ben en son 13.hafta da gittim ama göstermedi, yarın kontrolümüz, güzel haberlerle gelirim bende inşallah
Omepa Vm diye bir multivitamin kullanıyorum bende, birde d vitamini, kan ilacı da yazdı her gün değil ama haftada 3 gün kullansan şimdilik yeter dedi, henüz kullanmadım ama
Bende 15 haftalığımcinsiyeti öğrendiniz mi?
Aynen kuzum ara ara yokluyor bulantı, koku hassasiyetiBenimde kuyruk sokumum ağrıyor eğilince vs, ama bulantı kısmı bende de oluyor arada hala kokulara karşı hassasım![]()