- 11 Temmuz 2019
- 974
- 1.335
- 63
Bizim evde de Master chef izlemek yasak aynenAfiyet olsunnnYaaa ben yemek programı izleyemiyorum acayip canım çekiyor
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim evde de Master chef izlemek yasak aynenAfiyet olsunnnYaaa ben yemek programı izleyemiyorum acayip canım çekiyor
![]()
Bende cinsiyet öğrenince paylaşım yaptımKızlar sosyal medyada paylaşım yapmaya başladınız mı? Bebiş haberlerini
Ay hadi kız uyandığımda güzel haberlerle gelKızlarrr sabah 08.40da randevum var dua edin lütfen hem iyi oksun hem cinsiyetni göstersin![]()
etiketlerm siziAy hadi kız uyandığımda güzel haberlerle gel![]()
Bayıldımmm çok güzel olmuş canımBende cinsiyet öğrenince paylaşım yaptım
Canım güzel haberler ile gel, haberdar et biziKızlarrr sabah 08.40da randevum var dua edin lütfen hem iyi oksun hem cinsiyetni göstersin![]()
Çok geçmiş olsun cnm inşallah bulantılarda gelmez hastalık da yat dinlen bugün Allah yardımcın olsun şifa versin inslalhKızlar sabaha kadar kustum, midem şuan nasıl ağrıyor anlatamamkalktım heryerim ağrıyor şuan, acaba grip mi oluyorum, yoksa bulantılar geri geldi 11.30 da randevum var ay nasıl kötüyüm anlatamam
Bakalim senin ki de kıza dönecek miKızlarrr sabah 08.40da randevum var dua edin lütfen hem iyi oksun hem cinsiyetni göstersin![]()
Canım ya Allah yardımcın olsun tamda muayenenin olduğu gün olmuş çok üzüldümKızlar sabaha kadar kustum, midem şuan nasıl ağrıyor anlatamamkalktım heryerim ağrıyor şuan, acaba grip mi oluyorum, yoksa bulantılar geri geldi 11.30 da randevum var ay nasıl kötüyüm anlatamam
AaaaaKızlar sabaha kadar kustum, midem şuan nasıl ağrıyor anlatamamkalktım heryerim ağrıyor şuan, acaba grip mi oluyorum, yoksa bulantılar geri geldi 11.30 da randevum var ay nasıl kötüyüm anlatamam
Yaaa çok tatlı olmuş bayıldımBende cinsiyet öğrenince paylaşım yaptım
Canım kusuyordumda bulantımda çok oluyordu. Midem nasıl ağrıyor şimdi. İnşallah canım seninde benimde geri gelmezCanım ya Allah yardımcın olsun tamda muayenenin olduğu gün olmuş çok üzüldümbı kahvaltı yapmaya çalış bakalım inşallah toparlarsin aman hastalık olmasında belki yediğin bişey dokunmuştur benimde buara bulantım bı ufaktan geri geldi kesilmişti tamamen
sen kusuyormuydun daha öncede yoksa sadece bulantı mi oluyordu
İnşallah geçer canım ya biseyler yemeye çalış sen yine güçsüz kalma ayy aman geri gelmesin aminCanım kusuyordumda bulantımda çok oluyordu. Midem nasıl ağrıyor şimdi. İnşallah canım seninde benimde geri gelmez![]()
inşallah canım yine perinatolojiye yönlendrdiler bekliyoruz...Bakalim senin ki de kıza dönecek miinşallah çok güzel haberler alırsın
![]()
Canım nasıl geçti randevuKızlarrr sabah 08.40da randevum var dua edin lütfen hem iyi oksun hem cinsiyetni göstersin![]()
Neden kuzum? Cinsiyet için mi?inşallah canım yine perinatolojiye yönlendrdiler bekliyoruz...