• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
19+0 son adet tarihine gore ama ultrasonda biraz ileri 😍 ben de ilk baslarda senin gibi hissediyodum 1 gun oynuyosa 2 3 gun fark edemiyodum ama her hafta biraz daha belli ediyo kendini merak etme 😍 biraz ic karinla kiloyla falanda alakalı sen hic kafanı sıkma boyle durumla 1 hafta 10 gune kesinlesir hareketler hem bazi bebekler uykucu oluyo belki seninki uyuyodur bol bol 😁🤤
165 boyum 63 kiloyum gebelik başladığındada 63 idim bende öyle bi içimde balon patlıyor gibi bi tarafta ama diğer tarafta yok bir böyle içimden birşey kayıyor gibi sonra iki gün birşey yok inşallah haftaya daha ney güzel hissederim sizin nasıl oluyor şuan benzetmeye çalışırsanız. Bu arada teşekkür ederim içimi rahatlattınız ☺️

ben henüz hissetmiyorum ama doktorum ilk gebelik olduğu için 19. hafta itibariyle hissedersin demişti ama her gün değil demişti büyüdükçe her gün hissedeceğiz :)
19 a az kaldım inşallah hissederim hissedince içim rahat eder iyi diye en azından inşallah 🙏🏻

Bizde bayağı büyüdük teyzelerii 🥰♥️

Eklentiler

• IMG_20231012_232202.webp
    IMG_20231012_232202.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 126
Bizde bayağı büyüdük teyzelerii 🥰♥️
Bi Niqu Niqu bi benim göbek minik kaldı 😀 bir de kendime diyordum ki göbeğim çıktı ne güzel maşallah sizin minnaklar daha tatlış çıkmışlar 🧿 bizim daha fotomuz yok bu hafta sonu inş çekilcem Allahın izniyle

Bi Niqu Niqu bi benim göbek minik kaldı 😀 bir de kendime diyordum ki göbeğim çıktı ne güzel maşallah sizin minnaklar daha tatlış çıkmışlar 🧿 bizim daha fotomuz yok bu hafta sonu inş çekilcem Allahın izniyle
Olsun kuzum bak benim doktorum hep diyor sorun yok çok güzel ben baya rahatladım☺️☺️bende bura için resim çektirdim hiç resmim bile yoktu🤭

Ben şuan 18+6 yım, bir haftadır falan hissediyorum ama öyle devamlı değil, bazı günler hiç hissetmiyorum genelde hep sol tarafta hissettiriyor kendini 😄 bağırsak hareketi gibi bir şey hissederseniz işi gücü bırakın o hareketi dinleyin bebekse zaten belli olur

Back
X