- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Ayyyy 22yi kafamdan uydurmuştum ama doktorun da 22 demesi mutlu etti beni bak şimdiYaaa bana doktor 22.haftada diyor ilk gebelik için. Ben bir kere hissettim sanmıştım ama demek değilmiş ki daha olmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy 22yi kafamdan uydurmuştum ama doktorun da 22 demesi mutlu etti beni bak şimdiYaaa bana doktor 22.haftada diyor ilk gebelik için. Ben bir kere hissettim sanmıştım ama demek değilmiş ki daha olmadı
Sizin bebiş kız mı benim ki kız hep solda oynuyor sanki sağ tarafı başkasına tahsis ettikBen şuan 18+6 yım, bir haftadır falan hissediyorum ama öyle devamlı değil, bazı günler hiç hissetmiyorum genelde hep sol tarafta hissettiriyor kendinibağırsak hareketi gibi bir şey hissederseniz işi gücü bırakın o hareketi dinleyin bebekse zaten belli olur
Benim bebiş erkek kafası sağda ama yüzü sola dönük kollar bacaklar solda olunca bende hep solda hissediyorumSizin bebiş kız mı benim ki kız hep solda oynuyor sanki sağ tarafı başkasına tahsis ettikkizlar solda oynar dedi annemde
![]()
Ultrasonmu kuzum?Resim attın mı sen ben görmedim canım![]()
GünaydınTeyzelerrrr gunayddiinnn gunayyydinnbizim bugün görüş günümüz kizcemi çok özledimmm
![]()
Heyecanla bekliyorum kuzumZamanla başlar kuzum kalmış 3 hafta genelde 20 diyorlar ya pıtırcık tekmeleri![]()
Ben de geç döllenme kuzumCnm ilk bebişlerde 20. Haftayı bekleyin
Walla bn bukdr erken hissetmeyi beklemıyordum bu sefer, bide ben geç döllenmeyim düşün
İnşallah daha erken hissederizAyyyy 22yi kafamdan uydurmuştum ama doktorun da 22 demesi mutlu etti beni bak şimdi![]()
canım kan akışı yavaşlıyormuş sanırım ondan benim sağa sola yatınca nile karnıma baskı olursa ağrı oluyor hemen düzeltiyorum kendimiKızlar gece sırt üstü yatarsam karnım da bir acı oluyor. Size de oluyor mu öyle? Bir baskı oluyor böyle arkaya doğru değişik
Karnımda diğilde ama her iki taraftan kalça kasık arası hala ağrı varKızlar gece sırt üstü yatarsam karnım da bir acı oluyor. Size de oluyor mu öyle? Bir baskı oluyor böyle arkaya doğru değişik
Yaa ben sandım gördün senYok canım karnının resmini göremedim de
Canım maşallah hemen hemen karınlarımız aynı, benimde senin gibi kuzumYaa ben sandım gördün sen
Aynen bizimki benziyorCanım maşallah hemen hemen karınlarımız aynı, benimde senin gibi kuzumoyyy oğluşlarımız büyüyor. Bence çok büyük olmayacak karnımız.
Aynen canım şükür büyüsünler inşallah sağ Salim kucağımda alalım, hamileliğin keyfini süremiyoruz inşallah doğumda sonranın keyfini süreriz insallajAynen bizimki benziyorBencede büyük olmucak yani öyle hiss ediyorum.Çok çok şükür büyüsünler
![]()
Amin canım Amin.Aynen ya dün doktora gitdim eve dönerken kasıklar başladı ağrımaya hala sızlıyorAynen canım şükür büyüsünler inşallah sağ Salim kucağımda alalım, hamileliğin keyfini süremiyoruz inşallah doğumda sonranın keyfini süreriz insallaj
Canım sen nasıl oldun. Bulantıların geçti miResim attın mı sen ben görmedim canım![]()