• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben şuan 18+6 yım, bir haftadır falan hissediyorum ama öyle devamlı değil, bazı günler hiç hissetmiyorum genelde hep sol tarafta hissettiriyor kendini 😄 bağırsak hareketi gibi bir şey hissederseniz işi gücü bırakın o hareketi dinleyin bebekse zaten belli olur
Sizin bebiş kız mı benim ki kız hep solda oynuyor sanki sağ tarafı başkasına tahsis ettik 😂😂 kizlar solda oynar dedi annemde 😀

Eklentiler

• IMG20231012135228.webp
    IMG20231012135228.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 76
  • Snapchat-235976858.webp
    Snapchat-235976858.webp
    17 KB · Görüntüleme: 77
Canım maşallah hemen hemen karınlarımız aynı, benimde senin gibi kuzum ❤️ oyyy oğluşlarımız büyüyor. Bence çok büyük olmayacak karnımız.
Aynen bizimki benziyor☺️Bencede büyük olmucak yani öyle hiss ediyorum.Çok çok şükür büyüsünler🙌🏻🙌🏻🩵🩵

Aynen bizimki benziyor☺️Bencede büyük olmucak yani öyle hiss ediyorum.Çok çok şükür büyüsünler🙌🏻🙌🏻🩵🩵
Aynen canım şükür büyüsünler inşallah sağ Salim kucağımda alalım, hamileliğin keyfini süremiyoruz inşallah doğumda sonranın keyfini süreriz insallaj

Aynen canım şükür büyüsünler inşallah sağ Salim kucağımda alalım, hamileliğin keyfini süremiyoruz inşallah doğumda sonranın keyfini süreriz insallaj
Amin canım Amin.Aynen ya dün doktora gitdim eve dönerken kasıklar başladı ağrımaya hala sızlıyor🤷🏻‍♀️Eşimin ısrarı ile çocuk dükanına girdik ama izin vermedim almaya dedim yok detaylıyıda😏atlatak ama o kadar güzel giyimler vardıki🥹çok çok minik hele 0-3 olanlar bakıyorum diyorum çocuk nasıl bu kadar ola bilir🫢🫢

Back
X