- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Neyse 22 ye kadar süre veriyorumBeñde 18+5 den sesleniyorum hic kipirdama olmadi hissetmedim yani![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse 22 ye kadar süre veriyorumBeñde 18+5 den sesleniyorum hic kipirdama olmadi hissetmedim yani![]()
Ahahahahha ilmek ilmek işledimAmiinnhahah sen baya gurusun bu işte arada taktik ver
![]()
Benim ki 160 küsürKız bebişlerin kalbi 140 ve üzeri atarmış
Bnım 170 idi yüksekti gerckten kız çıktı
@Afratafrac cnm bnım yuzuk testim, çin takvimi hepsi doğru çıktı
Yaaa bana doktor 22.haftada diyor ilk gebelik için. Ben bir kere hissettim sanmıştım ama demek değilmiş ki daha olmadıNeyse 22 ye kadar süre veriyorum![]()
165 boyum 63 kiloyum gebelik başladığındada 63 idim bende öyle bi içimde balon patlıyor gibi bi tarafta ama diğer tarafta yok bir böyle içimden birşey kayıyor gibi sonra iki gün birşey yok inşallah haftaya daha ney güzel hissederim sizin nasıl oluyor şuan benzetmeye çalışırsanız. Bu arada teşekkür ederim içimi rahatlattınız19+0 son adet tarihine gore ama ultrasonda biraz ileriben de ilk baslarda senin gibi hissediyodum 1 gun oynuyosa 2 3 gun fark edemiyodum ama her hafta biraz daha belli ediyo kendini merak etme
biraz ic karinla kiloyla falanda alakalı sen hic kafanı sıkma boyle durumla 1 hafta 10 gune kesinlesir hareketler hem bazi bebekler uykucu oluyo belki seninki uyuyodur bol bol
![]()
19 a az kaldım inşallah hissederim hissedince içim rahat eder iyi diye en azından inşallahben henüz hissetmiyorum ama doktorum ilk gebelik olduğu için 19. hafta itibariyle hissedersin demişti ama her gün değil demişti büyüdükçe her gün hissedeceğiz :)
Elinle pıt pıt dokunduğunda tepki olmuyor mu canım öyle dene istersenYaaa bana doktor 22.haftada diyor ilk gebelik için. Ben bir kere hissettim sanmıştım ama demek değilmiş ki daha olmadı
Yok kuzum vallahi henüz bir gelişim yokElinle pıt pıt dokunduğunda tepki olmuyor mu canım öyle dene istersen![]()
Zamanla başlar kuzum kalmış 3 hafta genelde 20 diyorlar ya pıtırcık tekmeleriYok kuzum vallahi henüz bir gelişim yoksağlıklı olsun da beklerim
hep hissetsem keşke
![]()
BiBizde bayağı büyüdük teyzelerii![]()
inşallah gösterir deAyyy gerçekten aceleye getirmişler bebişin de göstermeye pek niyeti yokmuşinşallah haftaya güzel güzel haberlerini bekliyorumm
![]()
Ben biraz kiloyla hamile kaldığım için daha belirgin siz içinizi ferah tutunBiNiqu bi benim göbek minik kaldı
bir de kendime diyordum ki göbeğim çıktı ne güzel maşallah sizin minnaklar daha tatlış çıkmışlar
bizim daha fotomuz yok bu hafta sonu inş çekilcem Allahın izniyle
Olsun kuzum bak benim doktorum hep diyor sorun yok çok güzel ben baya rahatladımBiNiqu bi benim göbek minik kaldı
bir de kendime diyordum ki göbeğim çıktı ne güzel maşallah sizin minnaklar daha tatlış çıkmışlar
bizim daha fotomuz yok bu hafta sonu inş çekilcem Allahın izniyle
Cnm ilk bebişlerde 20. Haftayı bekleyinYok kuzum vallahi henüz bir gelişim yoksağlıklı olsun da beklerim
hep hissetsem keşke
![]()
Bende beklemiyordum sanırım benimki geceleri uyumuyorCnm ilk bebişlerde 20. Haftayı bekleyin
Walla bn bukdr erken hissetmeyi beklemıyordum bu sefer, bide ben geç döllenmeyim düşün
Bizimki 140 ve kızKız bebişlerin kalbi 140 ve üzeri atarmış
Bnım 170 idi yüksekti gerckten kız çıktı
@Afratafrac cnm bnım yuzuk testim, çin takvimi hepsi doğru çıktı