• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ayyy böyle deme hiç kuzum. İlkte zor olduktan sonra 2.de hemen hamile kalan çok. Yani korunmim hemen olmaz nasılsa deme 😂😂
Yok kuzum ya topiklerde ikinci hatda üçünçü için 1 seneden fazla bekleyenler var olmayınca olmuyor malesef..ilk gelsin sağ salim kucağımıza alak kardeşi için bakarız artık🤭

İstanbuldayim ben canım bende çok seviyorum bunları ama hem boyumdan dolayı hemde çok usudugum için tercih edemiyorum ben şuan bile evin içinde battaniyesiz duramiyorum hele biraz daha soğusun taytin üzerine polar pjama giyiyorum lahana gibi kat katım kışın 😅😅
ahahah tamam o zaman önü açık uygun olmaz sizin de dediğiniz gibi :anneadayı:

Canım antibiyotiksiz geçmiyor ben iki kutu kullandım, birde canım kızılcık yiyebilirsen her gün ye, idrar yoluna bire bir birde bol su iç, banada aynı şeyi dedi canım. Birde ben üstüne kumda döküyorum hepsi aynı anda hayatımda hiç böyle olmazdım. Az onca bir arkadaşımız yazdı asla idrar tutmamak gerekiyor. Hemen git gelince. İnsallsh korkma geçer antibiyotiğini iç sakın içmemezlik yapma canım
Ay canım teşekkür ederim vallahi içimi rahatlattın, ben de iyice korkmuştum Doktor sayesinde. Evet bundan sonra kızılcık yemeye çalışacağım dikkat edeceğim tutmamak lazım, inşallah Allah hepimize şifa versin canım. Kum içinde çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce düzelirsin

Sistik oluyor idrar yolu enf. genelde kadınlarda hep oluyor ama hamılelkte ilaç veriyolar mı bilmiyorum ben de gecem sene olmustum saşe vermıstı bana cok rahatlatmıstı. Doktoruna saşe kullanabılırmıyım diye sor istersen hamileleikte yasak olma ihtimali yüksek. Bol bol su iç en onemlisi o
Benim de hiç önceden olmazdı hamilelikte oldu dikkat etmek lazım evet dediğin gibi bol bol su içicem

Kızlar ben anca dün gece gidebildim doktora, bu ağrılarım yüzünden, hiç geçmedi çünkü, bebek gayet sağlıklı, kıpır kıpır, endol fitil verdi ağrılarım için, kullandım ve şu ana kadar gayet iyiyim. Galiba gaz sancısıydı ya da uterusun büyümesi idi, ya da bir tane myomum var o büyümüş biraz o da ağrı yapabilir dedi. İdrar tahlili ver dedi ama hala yaptırmadım :). Çok şükür geçti ya, çok korkuttu ama, erken doğum başladı sandım.
Çok geçmiş olsun canım . Peki doktor o bi sağa bi sola giden şişlik için bişey dedi mi

Haftaya Pazartesiii😍😍😍 bu zamana kadar oglusumu profilden bile goremedim hep kıçı dönük durdu bize o yüzden çok çok heycanlıyım 😂🥺🥺
Yaa evet çok heyecanlı😍 inşallah gönlünce güzel geçsin canımm. Bizi de bilgilendir olur mu? 🙏🏼

Evet kuzum bana da oldu. Geçiyor ama. Ben de endişe etmiştim ama çok şükür birşey yok 🙏
İçim rahatladı. İyi bari. Bir de bende 5 cm lik kist var. Bebek büyüdükçe baskılyıp patlatabilir demişti doktorum. Aklıma o da geldi kistin acısı mı acaba diye. Neyse yarın gidince belli olur içim rahat devam ederim 🥰

Ay böyle bişi mümkün müymüş. Devlette de ücret ödeniyor mu detaylı ultrasona acaba.
Hayır canım ödenmiyor ama devlette radyoloji bölümünde bakıyorlar. Ben zaten normalde özele perinatoloğa gideceğim için yinede bi devlette de baktırmak istedim. Farklı bi doktor olur diye

Kızılcıktan ben korkuyorum kaynanam 4 çocukta hep kızılcık canı çekmiş yemiş şimdi 4 çocukta kızda erkekte tüylü😅😅nasıl tüy varsa yemin ediyorum evi banyoyu temizlemekten bir defa oturdum o kadar ağladımki resmen yorulmuştum😅😅 hemen eşimi aradım bana gülüyor😄lazere utanıyor gitmeye kremle idare ediyoruz buna şükür🤣

Back
X