Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet tansiyonunu kontrol et demişti normal çıkıyor stres olabilir mi dedi olabilir bilemiyorum çalışıyorum çünkü bide nörolojiye git istersen demişti ama nöroloji şuan tedavi uygulayamaz kiDoktoruna söyledin mi canım.
normal çıkıyor evet ölçüyorumÇok geçmiş olsun canım. Baş ağrın olduğu zaman tansiyonunu ölçtün mü hiç. Bi ara benimde sık sık başım ağrıyordu ama benim migrenim var. Doktor yinede basın ağrıdığı zaman mutlaka tansiyonunu ölç demişti
Senin gebelik öncesi de oluyormuş canım anca parol minoset gibi ağrı kesiciler verirler herhalde. Magnezyumun bazı formları baş ağrılarına iyi geliyormuş canım belki deneyebilirsin doktoruna sorup. Bi ilaç kadar etkili olmaz belki ama şiddeti azalır en azından .evet tansiyonunu kontrol et demişti normal çıkıyor stres olabilir mi dedi olabilir bilemiyorum çalışıyorum çünkü bide nörolojiye git istersen demişti ama nöroloji şuan tedavi uygulayamaz ki![]()
ben park yatakları hiç beğenmiyorumBen hala park yatak mı alsam ahşap beşik mi karar veremedim :). Arabaya da karar veremedim :)
vermidon önermişti parol işe yaramayınca o işe yarıyor bir nebzede olsa rahatlatıyor ama her gün her gün içemem kiSenin gebelik öncesi de oluyormuş canım anca parol minoset gibi ağrı kesiciler verirler herhalde. Magnezyumun bazı formları baş ağrılarına iyi geliyormuş canım belki deneyebilirsin doktoruna sorup. Bi ilaç kadar etkili olmaz belki ama şiddeti azalır en azından .
Her gün de için rahat etmez zaten . Magnezyumu araştır canım bi. Nerdeyse hepimiz kullanıyoruz.vermidon önermişti parol işe yaramayınca o işe yarıyor bir nebzede olsa rahatlatıyor ama her gün her gün içemem ki![]()
Benim de gözüme hiç hitap etmiyor ama kullanışlı duruyorben park yatakları hiç beğenmiyorumahşap anne yanı beşiği alacağım
ben 6.aydan sonra yanımdan ayıracağım o yüzden almayacağım park yatakBenim de gözüme hiç hitap etmiyor ama kullanışlı duruyor
Canım benim var hatta baktı bugün normal dedi.Kızlar uzayan beyaz akıntınız var mı ya yoğun bende ilk defa oluyor bu kadar akıntı kokusuz ama
Canım teşekkür ederimCanım benim var hatta baktı bugün normal dedi.
yaaa siz kaç haftalıksınızz maşallahhTeyzoşlar merhaba bizde bir resim atalım dedik.göbişler büyüyor sizde durumlar nasıl
![]()
Canım 18+3 elbisem carse ama cok daryaaa siz kaç haftalıksınızz maşallahh
Canım tansiyon problemin var mı peki tansiyon yüksekliği baş ağrısı yapıyormuş yani benim o sebepten ağrımış bir de ekstra çarpıntım çok oluyordu o da o sebeptenmiş ben o ara mide bulantımı bastırmak için sürekli tuzlu yiyordum. Doktor da kızdı baya çünkü tansiyona bağlı plasentada boşluklar oluşmuş tuzu bırak dedi ertesi hafta geçmişti. Ama bu benim yaşadıklarım belki seninki bambaşka sebeptendir, peşine düşmek gerek bence. Bir de çok fazla karbonhidrat tüketmek de sanırım baş ağrısı yapıyormuşkızlar benim her gün başım ağrıyor bakın abartmıyorum size her günilaçta içmiyorum bununla yaşamaya çalışıyorum resmen ama dayanacak gücüm kalmadı
boyun düzleşmem vardı zaten hamile olmadan öncede hafta da 1-2 kez tutardı başım ağrı kesiciyle hallederdim şimdi hormonlar tuz biber oldu sanırım
denemediğim şey kalmadı var mı tavsiyeniz? başka bir sebepten olamaz dimi? Nörolojiye gitsem vermek isteyeceği ilaçlar hamileliğe uygun olmayacak zaten
![]()
Teyzoşlar merhaba bizde bir resim atalım dedik.göbişler büyüyor sizde durumlar nasıl
![]()
Maşallah kuzumDoktor . Martın ilk haftası olur doğum diyor. Yani biz çok 40ları görmeyiz diyor. Annemin ölüm yıl dönümü, benim doğum günüm, Atlasın doğumu hep aynı ay olacak. Ne Garip dimi kızlar. Benim senelerdir doğum günümü kutlamıyorum nasıl olacak bilmiyorum![]()
MaşAllah canım çok güzelsinTeyzoşlar merhaba bizde bir resim atalım dedik.göbişler büyüyor sizde durumlar nasıl
![]()
Canım güzel sözlerin için çok teşekkür ederim inşallah hersey güzel olur inşallah. Yani böyle giderse 53 56 cm arası doğabileceğini söyledi canımMaşallah kuzumbu bebiş nasıl uzun olmasın
boyunu çok merak ediyorum seninkinin kaç cm doğacak
Kuzum bu yeni bir başlangıç. Artık sen yeni bir can için nefes alacaksın. Onun mutlu olması için herşeyi yapacaksın. Yasın elbet devam eder ama miniğin sana çoğu şeyi unutturacak yeni şeyler katacak hayatına![]()