- 5 Ekim 2020
- 2.793
- 4.000
- 83
Canisi bilindik biyer degildi ilçemizdeki bi cocuk giyim magazasindan birazdan ustundeki markayla bakim trendyolda vardir belkiOyy ne güzellerAmin canım inşallah
Battaniyeyi nereden aldın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canisi bilindik biyer degildi ilçemizdeki bi cocuk giyim magazasindan birazdan ustundeki markayla bakim trendyolda vardir belkiOyy ne güzellerAmin canım inşallah
Battaniyeyi nereden aldın canım
Karmayı bende düşündüm ama karma yapilicaksa eş ve bebege temas edecek kisilerde yaptirmali falan diyolardi o yuzden vazgectimBana doktorum 28- 30 hafta arası tek doz karma aşı alıp yaptırmanı tavsiye ederim dedi. O haftalara gelince eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırıcam
Bak bakalımCanisi bilindik biyer degildi ilçemizdeki bi cocuk giyim magazasindan birazdan ustundeki markayla bakim trendyolda vardir belki![]()
Aa bana doktorum öyle bişey demediKarmayı bende düşündüm ama karma yapilicaksa eş ve bebege temas edecek kisilerde yaptirmali falan diyolardi o yuzden vazgectim![]()
Canım hep dua oku vesveseleri çıkar yüreğinden. Allaha sığın rüyanı hayıra çevirsin inşallah. Kötü bişey olmayacak ama, üzme kendini sonra üzdüğünle kalıcaksın.Keşki düşüne bilsem nasıl ağlıyorum ağrım olunca bile ağlamadım bu kadar
Canım benim hep öyle çıkıyor ara ara halsizlik geliyor ama bünyem alıştı sanırım düşük tansiyona.Ay kızlar bir anda bi halsizlik girdi . Bayılcam sandım . Hemen eczaneye girdim tansiyonumu ölçtürdüm. 10-6 çıktı![]()
Sen yine doktorunu dinle kuzum ben youtubeden falan izledigim doktor videolarindan falan duydum hani kendi doktoruma sormadimBak bakalımkız bu arada seninle haftamız aynı sanırım.Muhtemel doğum tarihi bile aynı yazıyor.
Aa bana doktorum öyle bişey demedi
Benimde öyle hatta bazen aklıma geliyor kızımı kaybettiğim gün oğlumu kucağıma alacağım belki de kimbilir...Benim de doğumum ikinci evladımı kaybettigim ayda olacak inşallah bende rabbim acımı teselli için böyle nasip etti diyorum rabbim neylerse güzel eyler derler ya aynen öyleanladım canım sağlıkla gelsin inşallah bebislerimiz
![]()
Beni biraz sarstı. Tuzlu bir şeyler yedim normale döndüm şükür şuanCanım benim hep öyle çıkıyor ara ara halsizlik geliyor ama bünyem alıştı sanırım düşük tansiyona.![]()
5 doz ömür boyu koruculuğu olanKızlar tetenoz aşınızı 5 doz mu yaptiracaksiniz 2 doz mu ?![]()
Benimde normalim 10 6 9 5 hep böyle seyrediyor, ama kontrol günleri gerginlikten hep çıkıyor 14 e bile çıktığı olduCanım benim hep öyle çıkıyor ara ara halsizlik geliyor ama bünyem alıştı sanırım düşük tansiyona.![]()
Her hamilelikte yapilacaksa o zaman dogum sonrasi 5e tamamlamak daha mantikli en azindan kurtulmus oluruz5 doz ömür boyu koruculuğu olan
Mesela ben 4 doz olmuşum iki doz ilk hamileliğimde iki dozda ikinci hamileliğimde olmuşum, tek dozum kaldı, doktorum gerek olmadığını söyledi, bende olmayacağım, ama dediğim gibi 4 doz oldum toplamda
Maşallah kuzumCanım güzel sözlerin için çok teşekkür ederim inşallah hersey güzel olur inşallah. Yani böyle giderse 53 56 cm arası doğabileceğini söyledi canım![]()
GOLDEN SPRING Bebek Battaniyesi 120x100 Fiyatı, Yorumları - TrendyolBak bakalımkız bu arada seninle haftamız aynı sanırım.Muhtemel doğum tarihi bile aynı yazıyor.
Aa bana doktorum öyle bişey demedi
bende aşırı baş ağrısı sebebiyle tansiyonumu ölçtürmek istedim 10-6 çıktı normal dediler ama :/ normalde de 11-7 falan oluyorAy kızlar bir anda bi halsizlik girdi . Bayılcam sandım . Hemen eczaneye girdim tansiyonumu ölçtürdüm. 10-6 çıktı![]()
Hamilelikte 10 lar normal kabul ediliyor canım. Hatta 13 ler falan yüksek kabul ediliyorbende aşırı baş ağrısı sebebiyle tansiyonumu ölçtürmek istedim 10-6 çıktı normal dediler ama :/ normalde de 11-7 falan oluyor
Başınız sagolsun sizinde canım, ahirette sefaatcimiz olsunlar inşallahBenimde öyle hatta bazen aklıma geliyor kızımı kaybettiğim gün oğlumu kucağıma alacağım belki de kimbilir...
evet evet normal biliyorum baş ağrıma sebep arıyordum tansiyonda değilHamilelikte 10 lar normal kabul ediliyor canım. Hatta 13 ler falan yüksek kabul ediliyor
Canım benim ben ne rüyalar görüyorum ohooo, hatta geçen gün kanamam olduğunu falan gördüm ama kalkınca unuttum gitti. Yani bilincimiz de ne varsa onu görüyoruz aslında. İlla diş çıkması kötü diye, kötü bir şey olcak diye bir şey yok merak etme. Olumlu dusunmeye çalış kuzum geçen gün gittin doktora her şey youndaydi her şey yolunda merak etme.Keşki düşüne bilsem nasıl ağlıyorum ağrım olunca bile ağlamadım bu kadar