Bana da kimse inanmadı canım merak etme bağırsak gaz hareketidir dedi ama anlıyordun bağırsakların mı değil mi emin ol hissediyorsundurOh çok şükür yalnız değilim. Hissettiğimi söylüyorum herkes çok erken imkansız diyor bana da. 13+ 4 teyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da kimse inanmadı canım merak etme bağırsak gaz hareketidir dedi ama anlıyordun bağırsakların mı değil mi emin ol hissediyorsundurOh çok şükür yalnız değilim. Hissettiğimi söylüyorum herkes çok erken imkansız diyor bana da. 13+ 4 teyim.
Of bu rüyalar gerçek gibi değil mi ya ben çok etkileniyorum bende bir kere gördüm aldatırken eşime surat astım etkisinden çıkamadımKızlar rüyamda eşim beni aldatıyordu. Benim rüyalar hep böyle. Hep eşim aldatıyor beni. Halbuki hiç öyle biri değildir hiç işi olmaz yani. Niye sürekli böyle ve gerçekçi rüya görüyorum anlamıyorum. Çok ağlıyorum rüyada
Ahahahha olabilirYa bu ayvanın çukur yerini yanağınıza sürün gamzeli olur gibi hurafe bilgiler var yaaa onu deneyeceğim ama çukur yeri derken nereyi kastediyorlar anlamadım
Kızılcık şerbeti zehirlenmesi kuzum butamam aldatmanın üzerinden çok bölüm geçti ama Fatihi görünce direkt bilinçaltını uyandıran şey o
![]()
Ahahahhaha ne diyim sen beni aldatıyorsun muSen takmışsın eşine kuzum ondan görüyorsunben dün uyuyana kadar rüyamı unutamıyordum en sonda çaremi eşimde buldum
oturdu anlatdı bana hatda dedi bak senin gördüğün rüyaya aksine güzel şeyler yazıyorlar gerçektende öyle yazıyormuş sonra o kadar iyi oldumki
bence sende otur konuş eşinle bazen iyi geliyor
![]()
Aşırı gerçekçi rüyalar ya aşırı. Niye görüyoruz anlamıyorumOf bu rüyalar gerçek gibi değil mi ya ben çok etkileniyorum bende bir kere gördüm aldatırken eşime surat astım etkisinden çıkamadımbu sabahta herhalde savaş olaylarından etkilendim gökyüzünde kocaman uçaklar vardı bulunduğumuz yere füze atıyorlardı hemen önümüze hamileyim koşamıyorum da çok kötüydü hala etkisindeyim
![]()
Ayyy bayıldımKızlar emzik ne alacaksınız? Ben bunu alayım diyorum güzel yorumlar var..
Bende alıştırmak istemiyorum kuzum ama yedekte bir tane de bulunsun istiyorum. Ve emzik konusunda neye dikkat etmem gerekiyor hiç bilmiyorumAyyy bayıldımben emzik konusunda emin değilim alıştırmasak nolur? Diş bozukluğu falan yapıyor ya ondan dolayı diyorum. Bu konuyu araştırmadım ama kendi düşüncem olarak emin değilim
Ayy bunlarda çok güzelKızlar emzik ne alacaksınız? Ben bunu alayım diyorum güzel yorumlar var..
Evet ya hamilelikte her uyku ayrı bir gerçekçi rüya neler neler görüyorum ilginç valla :) kesin gündemden etkilendim uyandım Allahım ne dualar ettim öyle bir şey yaşamayalım ülke olarak diyeAşırı gerçekçi rüyalar ya aşırı. Niye görüyoruz anlamıyorumevet sen de gündemden etkilenmişsin kuzum
![]()
Kız yok gidib bunu deme zaten geçen defa dedinAhahahha olabilireşime anlatıyordum böyle böyle yaptı diye dün. O izlemiyor da
Ahahahhaha ne diyim sen beni aldatıyorsun muhiç şüphelendiğim birşey yok ki. Hep beraberiz yani hiç gidip öyle benden ayrı arkadaşlarıyla bile buluşmaz
![]()
Ben bir tane bundan alacağım Bibs Colour Anatomik Damaklı Emzik- Ivory 0-6 Ay Fiyatı, Yorumları - Trendyol tutar tutmaz bilemediğimiz için bir tane yeter diye düşünüyorumAyy bunlarda çok güzelben burda okumuştum bir anne çok övdü bu emzikleri gerçi ben her rengini almaya düşünüyordum
ama sanırım 1 tane alıcam anne olanlar diyor önceden fazla fazla almayın bazen pahalı olsa bile almıyorlar en ucuzunu gidib alarken alıyormuş bebişler
Ucuna dikkat edin falan diyorlar ama nasıl olmalı hiç bilmiyorumAyy bunlarda çok güzelben burda okumuştum bir anne çok övdü bu emzikleri gerçi ben her rengini almaya düşünüyordum
ama sanırım 1 tane alıcam anne olanlar diyor önceden fazla fazla almayın bazen pahalı olsa bile almıyorlar en ucuzunu gidib alarken alıyormuş bebişler
Canım emzik konusunda hiç bilgim yok ama genelde herkesin söylediği damaklı alma diyor araştırdın mı hiç ? İnşallah alışmazlar.Ben bir tane bundan alacağım Bibs Colour Anatomik Damaklı Emzik- Ivory 0-6 Ay Fiyatı, Yorumları - Trendyol tutar tutmaz bilemediğimiz için bir tane yeter diye düşünüyorum
Anne olmadan bilemeyiz 1 tane alıcam almazsa başkasını alırım zaten çok alıştırmakta istemiyorumUcuna dikkat edin falan diyorlar ama nasıl olmalı hiç bilmiyorum
Hayır hiç araştırmadım sadece yorumlara baktım birçok kişi olumlu yorum yapmış öylemiymiş kiCanım emzik konusunda hiç bilgim yok ama genelde herkesin söylediği damaklı alma diyor araştırdın mı hiç ? İnşallah alışmazlar.
Amin kuzum inşallahEvet ya hamilelikte her uyku ayrı bir gerçekçi rüya neler neler görüyorum ilginç valla :) kesin gündemden etkilendim uyandım Allahım ne dualar ettim öyle bir şey yaşamayalım ülke olarak diye
Evet canım. Damaklı olanlarla ilgili hep olumsuz şeyler duydum. İyice araştırıp bilgi verelim birbrmzeHayır hiç araştırmadım sadece yorumlara baktım birçok kişi olumlu yorum yapmış öylemiymiş ki![]()
5 aydır bizdede yok canımBence ilişki olmadığı için aramızda böyle oluyor![]()
İnternette böyle yazıyor ama bilemedim kafam karıştı şimdi bak :)Canım emzik konusunda hiç bilgim yok ama genelde herkesin söylediği damaklı alma diyor araştırdın mı hiç ? İnşallah alışmazlar.