• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Oh çok şükür yalnız değilim. Hissettiğimi söylüyorum herkes çok erken imkansız diyor bana da. 13+ 4 teyim.
Bana da kimse inanmadı canım merak etme bağırsak gaz hareketidir dedi ama anlıyordun bağırsakların mı değil mi emin ol hissediyorsundur🙏🏻

Kızlar rüyamda eşim beni aldatıyordu. Benim rüyalar hep böyle. Hep eşim aldatıyor beni. Halbuki hiç öyle biri değildir hiç işi olmaz yani. Niye sürekli böyle ve gerçekçi rüya görüyorum anlamıyorum. Çok ağlıyorum rüyada
Of bu rüyalar gerçek gibi değil mi ya ben çok etkileniyorum bende bir kere gördüm aldatırken eşime surat astım etkisinden çıkamadım :D bu sabahta herhalde savaş olaylarından etkilendim gökyüzünde kocaman uçaklar vardı bulunduğumuz yere füze atıyorlardı hemen önümüze hamileyim koşamıyorum da çok kötüydü hala etkisindeyim :(

Kızlar emzik ne alacaksınız? Ben bunu alayım diyorum güzel yorumlar var..

Eklentiler

• IMG_5350.webp
    IMG_5350.webp
    21 KB · Görüntüleme: 106
Ya bu ayvanın çukur yerini yanağınıza sürün gamzeli olur gibi hurafe bilgiler var yaaa onu deneyeceğim ama çukur yeri derken nereyi kastediyorlar anlamadım 😂

Kızılcık şerbeti zehirlenmesi kuzum bu 😂😂 tamam aldatmanın üzerinden çok bölüm geçti ama Fatihi görünce direkt bilinçaltını uyandıran şey o 😁
Ahahahha olabilir 😂😂😂 eşime anlatıyordum böyle böyle yaptı diye dün. O izlemiyor da 😂
Sen takmışsın eşine kuzum ondan görüyorsun😅😅ben dün uyuyana kadar rüyamı unutamıyordum en sonda çaremi eşimde buldum😀oturdu anlatdı bana hatda dedi bak senin gördüğün rüyaya aksine güzel şeyler yazıyorlar gerçektende öyle yazıyormuş sonra o kadar iyi oldumki🤭☺️bence sende otur konuş eşinle bazen iyi geliyor🤣
Ahahahhaha ne diyim sen beni aldatıyorsun mu 😂😂😂 hiç şüphelendiğim birşey yok ki. Hep beraberiz yani hiç gidip öyle benden ayrı arkadaşlarıyla bile buluşmaz 😂

Of bu rüyalar gerçek gibi değil mi ya ben çok etkileniyorum bende bir kere gördüm aldatırken eşime surat astım etkisinden çıkamadım :KK70: bu sabahta herhalde savaş olaylarından etkilendim gökyüzünde kocaman uçaklar vardı bulunduğumuz yere füze atıyorlardı hemen önümüze hamileyim koşamıyorum da çok kötüydü hala etkisindeyim :KK43:
Aşırı gerçekçi rüyalar ya aşırı. Niye görüyoruz anlamıyorum 😂😂 evet sen de gündemden etkilenmişsin kuzum 😔

Ayyy bayıldım ❤️ ben emzik konusunda emin değilim alıştırmasak nolur? Diş bozukluğu falan yapıyor ya ondan dolayı diyorum. Bu konuyu araştırmadım ama kendi düşüncem olarak emin değilim

Ayyy bayıldım ❤️ ben emzik konusunda emin değilim alıştırmasak nolur? Diş bozukluğu falan yapıyor ya ondan dolayı diyorum. Bu konuyu araştırmadım ama kendi düşüncem olarak emin değilim
Bende alıştırmak istemiyorum kuzum ama yedekte bir tane de bulunsun istiyorum. Ve emzik konusunda neye dikkat etmem gerekiyor hiç bilmiyorum 🙈

Ayy bunlarda çok güzel😍ben burda okumuştum bir anne çok övdü bu emzikleri gerçi ben her rengini almaya düşünüyordum🤭 ama sanırım 1 tane alıcam anne olanlar diyor önceden fazla fazla almayın bazen pahalı olsa bile almıyorlar en ucuzunu gidib alarken alıyormuş bebişler

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-21-10-12-53-29_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    Screenshot_2023-10-21-10-12-53-29_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 75
Aşırı gerçekçi rüyalar ya aşırı. Niye görüyoruz anlamıyorum 😂😂 evet sen de gündemden etkilenmişsin kuzum 😔
Evet ya hamilelikte her uyku ayrı bir gerçekçi rüya neler neler görüyorum ilginç valla :) kesin gündemden etkilendim uyandım Allahım ne dualar ettim öyle bir şey yaşamayalım ülke olarak diye

Ahahahha olabilir 😂😂😂 eşime anlatıyordum böyle böyle yaptı diye dün. O izlemiyor da 😂

Ahahahhaha ne diyim sen beni aldatıyorsun mu 😂😂😂 hiç şüphelendiğim birşey yok ki. Hep beraberiz yani hiç gidip öyle benden ayrı arkadaşlarıyla bile buluşmaz 😂
Kız yok gidib bunu deme zaten geçen defa dedin🤣🤣nebileyim işte içindekileri anlat et😄

Ayy bunlarda çok güzel😍ben burda okumuştum bir anne çok övdü bu emzikleri gerçi ben her rengini almaya düşünüyordum🤭 ama sanırım 1 tane alıcam anne olanlar diyor önceden fazla fazla almayın bazen pahalı olsa bile almıyorlar en ucuzunu gidib alarken alıyormuş bebişler
Ben bir tane bundan alacağım Bibs Colour Anatomik Damaklı Emzik- Ivory 0-6 Ay Fiyatı, Yorumları - Trendyol tutar tutmaz bilemediğimiz için bir tane yeter diye düşünüyorum

Ucuna dikkat edin falan diyorlar ama nasıl olmalı hiç bilmiyorum

Evet ya hamilelikte her uyku ayrı bir gerçekçi rüya neler neler görüyorum ilginç valla :) kesin gündemden etkilendim uyandım Allahım ne dualar ettim öyle bir şey yaşamayalım ülke olarak diye
Amin kuzum inşallah 🙏 gerçekten çok ilginç rüyalarımızın böyle olması 🥲

Back
X