- 1 Nisan 2022
- 15.350
- 17.164
- 248
Aynen öyle canımKızlar siz hep dinlenmek zorundasınız. Bu kadar hareketsizliğe rağmen az bile almışsınız bence![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle canımKızlar siz hep dinlenmek zorundasınız. Bu kadar hareketsizliğe rağmen az bile almışsınız bence![]()
Bizim bebişler hemen hemen aynı gidiyor canım benimde tam 19 hafta bugün 265 gram çıktıEn son 19+4 ultrasonda göründü 290 gramdı kuzum iyi diyor doktor çok şükür![]()
Bende ne aldıysam 2 ayda aldım. Birden alıyorum çok değişik geliyor. Çok hızlı kilo alan bir yapım yoktu. Ama işte şimdi dengeli besleniyorum eskiden atladığım öğünler oluyordu. Olursun canım ama haftana göre ideal de bence.Benim de bu şekilde 4 kilo aldım ama senden 2 hafta gerideyim . Senin haftana geldiğimde en az 6 olur diye düşünüyorumben bi de hareket de ediyorum dışarı falan çıktığım oluyor .
![]()
Yaaa evet aynı gidiyorlar MaşAllahBizim bebişler hemen hemen aynı gidiyor canım benimde tam 19 hafta bugün 265 gram çıktı
ben çok hareket edemiyorum akşam 1 kilo almısım gibi oluyor sabah gitmiş oluyor o 1 kilo 17. haftamdayım iyi mi kötü mü bilmiyorum ama şişkinlik oluyor bende de maalesef yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorumBende ne aldıysam 2 ayda aldım. Birden alıyorum çok değişik geliyor. Çok hızlı kilo alan bir yapım yoktu. Ama işte şimdi dengeli besleniyorum eskiden atladığım öğünler oluyordu. Olursun canım ama haftana göre ideal de bence.bende sadece haftasonları eşimle çıkıyorum. haftaiçi sürekli evdeyim.
Genetik herhalde kuzum. Ben hiç 55 leri görmedim bu yaşımda. Yaş 33 oldu.Amin AllahBirde gerçekten kardeşimin çocukları çok uslu çok belkide kız olduğundan
ona bakmayarak hemen zayıfladı
sen iyi almışsın canım
![]()
17 haftada nerdeyse hiç almamışsın canım sen :)ben çok hareket edemiyorum akşam 1 kilo almısım gibi oluyor sabah gitmiş oluyor o 1 kilo 17. haftamdayım iyi mi kötü mü bilmiyorum ama şişkinlik oluyor bende de maalesef yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum
Bende bu yakınlarda bildim kv söyledi şimdiki durumuna bakınca inanılmıyor öyle doğulduğunaAaaa eşin zayıf doğmuş baya. Ben de 3500 doğmuşum
Evet canım 3 kilo 3,500 bence iyi. Sağlıklı olsunlarda canımYaaa evet aynı gidiyorlar MaşAllahzaten ben oğluşumu çok kilolu beklemiyorum kendim 3200 doğuldum eşimde 2500
![]()
valla enterasan evet ama kilo dengesizliği oluyor sanıyordum meğer çoğu kişinin sabah akşam kilosu fark ediyormus benim gibi17 haftada nerdeyse hiç almamışsın canım sen :)
1 kilo hiçbişey değil canım. Yani bundan sonra biraz daha kilon artar diye düşünüyorum. Zaten bebek alıyor çoğunu. Hepimizde o şişkinlik oluyorben çok hareket edemiyorum akşam 1 kilo almısım gibi oluyor sabah gitmiş oluyor o 1 kilo 17. haftamdayım iyi mi kötü mü bilmiyorum ama şişkinlik oluyor bende de maalesef yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum
Bende 3 yıllık evliyim hep 50 53 arası oldum..kesinlikle bende canım ne istiyorsa yiyorum babamlara çektik biz annem zor kilo veriyorGenetik herhalde kuzum. Ben hiç 55 leri görmedim bu yaşımda. Yaş 33 oldu.
3 yıllık evliyim evlendiğimden beri 51-52 kilolardayım.Tamamen genetik yoksa canım ne çekerse yiyorum.
Erkek çocuklar genelde daha hareketli oluyor. Bakalım bizim bebişlerimiz nasıl olacak![]()
bakalım 53le devam aman sağlıklı olsun sağlıklı olalım yeter :)1 kilo hiçbişey değil canım. Yani bundan sonra biraz daha kilon artar diye düşünüyorum. Zaten bebek alıyor çoğunu. Hepimizde o şişkinlik oluyor![]()
Kesinlikle öyleE tabi doğduğunda zayıfsa zayıf olacak diye birşey yok![]()
evet ya bugün insanları cafede sigara böreği yerken gördüm inan 3 saattir sadece onu düşünüyorum aklım fikrim sigara böreğindeYe kuzum ya. Sonuçta moralimiz de önemli. Yedikten sonra da iyi oluyoruz yani![]()