- 1 Eylül 2019
- 668
- 816
- 103
Olsun kizlar senin elin ayağin olur anlamazsin bile çok şanslısınAynen tam rahata ermişken herşey başa saracak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun kizlar senin elin ayağin olur anlamazsin bile çok şanslısınAynen tam rahata ermişken herşey başa saracak![]()
Aslinda bu sene kiz senesi keşke sizinde bi kızınz olsaymişBenim küçük oğlanda 7 yaşında
Herkes öyle diyor bakalım inşallah destek olmak yerine köstek olmazlarOlsun kizlar senin elin ayağin olur anlamazsin bile çok şanslısın![]()
Ayyy çok heyecanlıyımBenim günde seninle ayni bu hafta hissettim 3. Olmasina rağmen bi iki hafta daha sabret bakalimsonrasinda istemesende hareketleriyle uykundan bile uyandiracak
![]()
ay evde 4 erkek olacakSenle ben aynıyız canım
Ben de aynen Aşıyı yaptırmadım, 3.bebepim olacak inşallah sağlıkla hayırlabenimde 3.oğlum
![]()
Olmazlar canim ya benimkiler bu yasta evi supurup siliyolar yorulmiyim diyeHerkes öyle diyor bakalım inşallah destek olmak yerine köstek olmazlar![]()
Gazlı bebek olmazlar insaAllahAyyy çok heyecanlıyımhep ben istedim bu çocuğu şikayet etmeyeceğim diyorum
uykusuzluktan ölsem de iyi olsun
![]()
amin canım inşallahOyy hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Amin kuzum inşallahGazlı bebek olmazlar insaAllah
Sakin sakin buyuturuz![]()
Ben iki tane kız bebek kaybettim karnımdaAslinda bu sene kiz senesi keşke sizinde bi kızınz olsaymişbidahakine tutturursun inşaAllah
![]()
Düşününce korkunç geliyor Di miay evde 4 erkek olacaksen de kralice arı
![]()
Bende 77 le hamile kalmıştım 80 çıktım 79 a geri indim ayın 17 sinde 79 dum haftaya randevum vr bakalım kaç olmuşummmBen de 73 ile hamile kaldım. 70 olmuştum yiyemeyince. Şimdi 72 olmuşumaşkında kiloyu hiç sorun etmiyorum çünkü hayatımın en güzel dönemi bence bu
mutluluğum çok büyük her ne kadar herşeye ağlasam da
![]()
Benimde erkekler durmuyordu 3 düşğüm var genetik tahliller yaptrdim kan pihtilasmasi cikti buna kalir kalmaz tedbir amacli hocaya gittim okudu kilit kitledi o belimde geziyor m dogumda acicaz tabi cinsiyetide Allah bilirdi ne olacaginiBen iki tane kız bebek kaybettim karnımdaen son doktor bazı gnetikler erkeği bazıları kızı kabul etmiyor dedi, benim kızlarla cennette kavuşacağız inşallah, Allah nasip ederse bu son beşik 3.sezeryan olacak, yaşımda müsaade etmez artık, bunu sağlıkla kucağımıza alalım da
Düşününce korkunç geliyor Di mi
Ama ben şimdiden işliyorum oğlanları, büyüğü süpürge açıyor, küçüğü toz alıyor, ben uzanınca üstümü örtüyorlar falan, anne sen dinlen diyorlarkardeşlerinin olacağını da henüz bilmiyorlar, detaylıyıda atlatayım da, inşallah bir sorun çıkmaz söylerim, küçüğü hissediyor eli sürekli göbeğimde kokluyor, bebek kokuyor diyor, evde hiç konuşmuyoruz da
Canım karnın baya büyümüş maşallahKızlar bu benim son durumumama eve geldim karnım davul gibi nasıl nefes nefese kaldım aslında hiç yok yemedim su ayran çok içtim
Şimdi iğne coraspirin kullanıyorum, duamızıda ediyoruz, sağlıkla hayırla kavuşalımBenimde erkekler durmuyordu 3 düşğüm var genetik tahliller yaptrdim kan pihtilasmasi cikti buna kalir kalmaz tedbir amacli hocaya gittim okudu kilit kitledi o belimde geziyor m dogumda acicaz tabi cinsiyetide Allah bilirdi ne olacagini
Diyeceğim o ki Rabbim bilir hakkimizda hayirli olani umut her zaman varÇok şükür ki sağlikli evlatlarimzda var
Oyy maşallah benimde bugün 21+2 ama bende de böyle pek belli değilKızlar bu benim son durumumama eve geldim karnım davul gibi nasıl nefes nefese kaldım aslında hiç yok yemedim su ayran çok içtim
19. Haftadan sonra hele 20 de artık iyice hissetmeye başladım resmen dışardan bile gözüküyor çok garip bi duygu ama çok güzel . Bu haftaya kadar ağlanıyordum hareket yok diye . 20+4 ten herkese selamlar .. yarın da detaylım var inşallah güzel haberlerle gelirim ben deBugün 18+5 kuzum. Hala tık yok
Hepimiz güzelizCanım karnın baya büyümüş maşallahçok güzel görünüyorsun
Bende 21 zaten canım yeni yeni kendini göstermeye başlıyorOyy maşallah benimde bugün 21+2 ama bende de böyle pek belli değilhemen hemen senin gibi