• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Bir şey olmaz ben de bu haftaya kadar yatıyordum şimdi düz yattığımda hemen uyanıyorum çünkü nefesim daralıyor başım dönüyor istesem de yatamıyorum hep diyorlardı şimdi anladım ne demek istediklerini. Yani vücut sinyal veriyor canım yatabildiğine göre henüz bebiş atardamara baskı yapma ağırlığına ulaşmamış🤗
Normal uyumayken ben de yatamıyorum bir darlanıyorum ki anlatamam yani. Dikkat ediyorum genelde ama öyle olmuş bu seferxik

Aaaaa sağa yatmayın mı? Ben de en çok sol ama arada sağa da yatabilirsiniz düz yatmayın biliyorum
kuzucum vücudun ortasının hafif sağından büyük toplardamar geçiyormuş. eğer sağa yatılırsa rahim bu damara baskı yaptığı için bebişlerimize giden kan miktarı azalıyomuş. o yüzden sağ tarafa yatmayı çok tercih etme demişti doktorum.

kuzucum vücudun ortasının hafif sağından büyük toplardamar geçiyormuş. eğer sağa yatılırsa rahim bu damara baskı yaptığı için bebişlerimize giden kan miktarı azalıyomuş. o yüzden sağ tarafa yatmayı çok tercih etme demişti doktorum.
Ayyy şimdi iyice stres sadece yola yatmamız lazım 😂😂😂 üfff yaaa çok zor

Bende tam tersi rahat ediyorum ya haftam ilerledikçe yine aynı olursa hamile yastığı alicam 🤷🏻
Aaaa nasıl rahat ediyorsun 🙈🙈 benden de öncesin hafta olarak halbuki 😅 başlarda hep düz yattım ama ben de. Özellikle bulantı zamanları yan dönsem bulandı çünkü en rahat sırt üstüydü

ben de sürekli ben bilmem ben anlamıyorum diyorum o zaman her seyi bilen yapıyor ben de izliyorum ohhh misss 😂en son dolaplarıma laf edildi ay hiç anlayamıyorum beceremiyorum dedim dolaplarım jilettt gibi katladılar toparladılar tabi aaa nasıl bilmezsin vss ooo dolu dedikodum yapıldı etti ama 😂iş hep ben bilirim diyene kalıyor 😊😊😊 her zaman herseyi mükemmel yapmayacaksın o zaman üstüne kalır
Bn bebek konusunda demiştım cnm

Diğer baska konularda evet kndınızı geri çekin, bn mesela ilk evlendıgımde herseye atlıyordum, hrseyı bn yapıyordum, tüm yuk bna kalıyordu, eşim çekılıyordu bi kenara..

Sonralardan hiçbişye karışmadım, mesela kavanoz kapagını bıle onlara açtrdım rahat ettım 😄

Bn bebek konusunda karışılmasını istemediğinz için ben en ıyısini bılırım deyip belirtın dedim
Sz bebek konusunda, bn bılmıyorum, bn anlamam derseniz ohooo çok çekersıniz onların bilmişliklerıyle.. 😄

Günaydın kızlar 🌺 bir ara düz yatmışım gece 😔 farkedince hemen düzelttim kendimi. Ama sorun olmuş mudur ki? Okuduğum kitapta bebek sıkıntıya girer diyordu 😢😢😢
Düz derken sırt üstü mü? Ben gece hep öyle uyanıyorum yan da yatsam sırt üstüne dönüyorum bir şekilde. Hiç bir sorun olmadı çok şükür. Hatta 2-3 arkadaşım son aya kadar yatmış sırt üstü yan yatmaktan sıkıldıkça.

Aaaa nasıl rahat ediyorsun 🙈🙈 benden de öncesin hafta olarak halbuki 😅 başlarda hep düz yattım ama ben de. Özellikle bulantı zamanları yan dönsem bulandı çünkü en rahat sırt üstüydü
Bilmiyorum ki bı rahatlama geliyor düz yatinca hiç biyerimde agrimiyor benim atar damar başka yerimden mi geçiyor ki acaba 😂😂😂 doğuma kadar sola yatarsam kafam bile düzleştir nasıl yaticaz yaa yok ben kesin alicam hamile yastığı 😂

Diğer baska konularda evet kndınızı geri çekin, bn mesela ilk evlendıgımde herseye atlıyordum, hrseyı bn yapıyordum, tüm yuk bna kalıyordu, eşim çekılıyordu bi kenara..

Sonralardan hiçbişye karışmadım, mesela kavanoz kapagını bıle onlara açtrdım rahat ettım 😄

Bn bebek konusunda karışılmasını istemediğinz için ben en ıyısini bılırım deyip belirtın dedim
Sz bebek konusunda, bn bılmıyorum, bn anlamam derseniz ohooo çok çekersıniz onların bilmişliklerıyle.. 😄
Bence işin sırrı bebek hariç her konuda ben bilmiyorum demek. Bebek konusunda da en iyisini ben bilirim demek 😂😂

Düz derken sırt üstü mü? Ben gece hep öyle uyanıyorum yan da yatsam sırt üstüne dönüyorum bir şekilde. Hiç bir sorun olmadı çok şükür. Hatta 2-3 arkadaşım son aya kadar yatmış sırt üstü yan yatmaktan sıkıldıkça.
Evet kuzum sırt üstü. Banu çiftçi kitapta yatmayın diyor. Hatta durun yazıyı atim. O yüzden endişe ettim

Bunu 16.haftada yazmış
IMG_3218.webp

Utanmaz kadın . İlla uygunsuz bir vaziyette mi görmesi lazım girmemesi için. Gerekiyorsa onu da görsün o zaman tövbe yaaa :KK70: :KK70: yaaaa bende şu emzirirken durmalarını anlamıyorum . Ama en baştan alıştıralım kızlar, emzircem çıkın diye. Rahat edemiyorum yanımda biri olunca diyelim. O mahremiyeti en baştan biz verelim onlara. Emzirme vakti gelince haaa odadan çıkmamız lazım diye bilsinler. Eee zaten en geç 2 saate bir bebişlerimizin emeceğini düşünürsek böylelikle onların suratını da çok görmeyiz :KK70:
Benim ilk bebeğimde kv bebek emerken, göğsüme kafasını dayayıp, senin sütün yok, bebek yutkunmuyor, göğsün küçücük demişti🥺 öyle diye diye bende çok üzülüyordum ilk bebeğim, ve doğumum çok zordu, zaten psikolojim iyi değildi, birde bebeğim de emmeye zor alıştı, üzüle üzüle sütün bitti, siz siz olun tavrınızı koyun benim toyluk zamanım, psikolojimin de berbatlığıyla böyle oldu, yavrum 8 ay emdi, o kadar suçladım üzüldüm ki, 2.gebeliğimin başından beri hep dua ettim bebeğim emen bebek, sütümdr bol olsun diye, çok şükür bu sefer hem benim laf söyletmemem hemde bebeğimin emmesi ile 3,5 yıl emzirdim bu sefer 😮 hiç laf söyletmedim, söyleyenlere de yapıştırdım cevabı, kafama da takmadım ohh çok iyiydi, kv hiç birşey söyleyemedi, bu sefer de bir kere annemle tartıştık, bebek emiyor güzelce hatta maşallah süt o kadar çok ki, fazlalığını kusuyor, gitmiş benden habersiz mama almış, ve vermiş çocuğa emdikten sonra 😮tabii karnı tok olduğu için kusmuş bende görünce baya tartıştık o mamayı da gözünün önünde çöpe döktüm, bir daha kimse bana elleşmefi 😂
Uzun zamandır girmiyordum canım mesajını şimdi gördüm. Ben en son 2019 da olmuşum daha önceleri de dönem seçmem olmuşmuşluğum var o yüzden olmak istemedim
Bende 2016 da olmuştum en son, bana imza attırmadılar, zaten doktoruma da aile hekimi ve ebeye de sormuştum onlarda bana bırakmışlardı
Günaydın kızlar 🌺 bir ara düz yatmışım gece 😔 farkedince hemen düzelttim kendimi. Ama sorun olmuş mudur ki? Okuduğum kitapta bebek sıkıntıya girer diyordu 😢😢😢
Günaydın canım, Allahın izniyle birşey olmaz, her zaman sola yatamayız ki, bende düz yatıyorum bazen

kuzucum ben 40 annem 65 kaynanam 75 halalarım 80 😂 bizim işimiz zor 😂 kocam 7 gün işte 🥹ben hayatımda 2 kere bebek yakından ancak gördüm biz de de korku çok :(( yoksa karışmalar başladı herkes ayrı isim derdinde ben yaşlılar ya hepsine aaa süper diyorum olabilir diyorum ama ismi doğmadan belliydi :)) halalarım tutturdu bezi senden başkası açmasın gay olurmuş yaşlılara da laf anlatılmıyor 😵‍💫

Back
X