Utanmaz kadın . İlla uygunsuz bir vaziyette mi görmesi lazım girmemesi için. Gerekiyorsa onu da görsün o zaman tövbe yaaa

yaaaa bende şu emzirirken durmalarını anlamıyorum . Ama en baştan alıştıralım kızlar, emzircem çıkın diye. Rahat edemiyorum yanımda biri olunca diyelim. O mahremiyeti en baştan biz verelim onlara. Emzirme vakti gelince haaa odadan çıkmamız lazım diye bilsinler. Eee zaten en geç 2 saate bir bebişlerimizin emeceğini düşünürsek böylelikle onların suratını da çok görmeyiz
Benim ilk bebeğimde kv bebek emerken, göğsüme kafasını dayayıp, senin sütün yok, bebek yutkunmuyor, göğsün küçücük demişti

öyle diye diye bende çok üzülüyordum ilk bebeğim, ve doğumum çok zordu, zaten psikolojim iyi değildi, birde bebeğim de emmeye zor alıştı, üzüle üzüle sütün bitti, siz siz olun tavrınızı koyun benim toyluk zamanım, psikolojimin de berbatlığıyla böyle oldu, yavrum 8 ay emdi, o kadar suçladım üzüldüm ki, 2.gebeliğimin başından beri hep dua ettim bebeğim emen bebek, sütümdr bol olsun diye, çok şükür bu sefer hem benim laf söyletmemem hemde bebeğimin emmesi ile 3,5 yıl emzirdim bu sefer

hiç laf söyletmedim, söyleyenlere de yapıştırdım cevabı, kafama da takmadım ohh çok iyiydi, kv hiç birşey söyleyemedi, bu sefer de bir kere annemle tartıştık, bebek emiyor güzelce hatta maşallah süt o kadar çok ki, fazlalığını kusuyor, gitmiş benden habersiz mama almış, ve vermiş çocuğa emdikten sonra

tabii karnı tok olduğu için kusmuş bende görünce baya tartıştık o mamayı da gözünün önünde çöpe döktüm, bir daha kimse bana elleşmefi
Uzun zamandır girmiyordum canım mesajını şimdi gördüm. Ben en son 2019 da olmuşum daha önceleri de dönem seçmem olmuşmuşluğum var o yüzden olmak istemedim
Bende 2016 da olmuştum en son, bana imza attırmadılar, zaten doktoruma da aile hekimi ve ebeye de sormuştum onlarda bana bırakmışlardı
Günaydın canım, Allahın izniyle birşey olmaz, her zaman sola yatamayız ki, bende düz yatıyorum bazen