Canım doktoruna kızılcık içeren vitamin kullanabilir miyim diye bir danış istersen kontrol gününde izin verirse bi kızılcıklı vitamin denersin belki fayda eder sana dabenimde tekrar eden mantarım oluyor probiyotik bana da şart
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım doktoruna kızılcık içeren vitamin kullanabilir miyim diye bir danış istersen kontrol gününde izin verirse bi kızılcıklı vitamin denersin belki fayda eder sana dabenimde tekrar eden mantarım oluyor probiyotik bana da şart
LinaAyy atcam kendimi kız yok isim bulamıyorum Duru ismini çok seviyorum mesela ama bu sene koyan cok napcam bilmiyorım
Kuzum tahin pekmez oranını damak lezzetine göre ayarla karıştır . Ben tahini bol seviyorum mesela ama sırf hasta olmayayım direnç versin diye pekmezini daha fazla koymuştum . Bugün koca 2 dilim ekmeği tahin pekmeze bandıra bandıra yedim sen düşünYa kuzum öyle karıştırıp dümdüz kaşıklıyor musun? Ne kadar yiyeyim?
Sağol kuzum hemen deneyeceğimKuzum tahin pekmez oranını damak lezzetine göre ayarla karıştır . Ben tahini bol seviyorum mesela ama sırf hasta olmayayım direnç versin diye pekmezini daha fazla koymuştum . Bugün koca 2 dilim ekmeği tahin pekmeze bandıra bandıra yedim sen düşün![]()
Şifa olsun canımSağol kuzum hemen deneyeceğim![]()
Dualarım da kalbim de sizinle kuzumİnşallah canım sende kolay gelmedin bu günlereyarın sabah erkenden yola çıkacağız bakalım inşallah hayırlı haberlerle dönerim duanızı eksik etmeyin bizden teyzelerimiz
![]()
Uzanırken falan öyle hareketi dışardan belli oluyorsa videoya kaydetmeye başlıyorum. Bazen 4-5 dk çekiyorum illaki denk geliyorBende kızın gibi şaşırdımeşime bir gösteremedim eşim bakınca hemen duruyor haraket etmiyor
![]()
Bende oğluma isim bulamıyorum şimdi yaKız benim sülale kız kaynıyorO yüzden isim konusunda yakın cevrenin koyduklarını koyamıyorum o da kötü
Bende bol bol dua edicem canım. Allahın izniyle hayırlısıyla çok güzel haberlerle geleceksin inşallahİnşallah canım sende kolay gelmedin bu günlereyarın sabah erkenden yola çıkacağız bakalım inşallah hayırlı haberlerle dönerim duanızı eksik etmeyin bizden teyzelerimiz
![]()
Ay ben kaç defa telefonu açtım hiç kıpırdamadı istedim eşime göstereyimUzanırken falan öyle hareketi dışardan belli oluyorsa videoya kaydetmeye başlıyorum. Bazen 4-5 dk çekiyorum illaki denk geliyor![]()
Dene kuzum elbet denk gelecektir. Arada biraz parmaklarinla dürtAy ben kaç defa telefonu açtım hiç kıpırdamadı istedim eşime göstereyimyine denicem
![]()
Ayy kıyamıyorumki edicem ama çok istiyorum görsünDene kuzum elbet denk gelecektir. Arada biraz parmaklarinla dürt![]()
ikiside kız ya birbirine uyumlu düzel olur, Deniz-Derin, Alya-Arya gibiiiLina
Elisa
Derin
Alya
Asel
Duru kız için ben bunları araştırmıştım ama hala karar veremedim![]()
Göktuğ, Gökalp, Yağız, Yiğit, çok güzel isimler, öneri olsun. Oğlumuz olsaydı Göktuğ, kızımız olursa Derin ya da Duru olacaktı içime sinmediği için ben yan çiziyorum şimdiBende oğluma isim bulamıyorum şimdi ya
Kız kardeşimin oğlu var. 2 elti ve 4 görümcelerin hepsinin 2 şer oğulları var. İsim kalmamış![]()
Göktuğ, Gökalp, Yağız, Yiğit, çok güzel isimler, öneri olsun. Oğlumuz olsaydı Göktuğ, kızımız olursa Derin ya da Duru olacaktı içime sinmediği için ben yan çiziyorum şimdiBende oğluma isim bulamıyorum şimdi ya
Kız kardeşimin oğlu var. 2 elti ve 4 görümcelerin hepsinin 2 şer oğulları var. İsim kalmamış![]()
ben uyku tulumu vs almayacağım. Doktorlar yarım kundak öneriyor direkt o şekilde yarım kundak yapıp yatırmak bana da mantıklı geliyor. Bazı şeyler gereksiz para bana göreBebişi olan kızlarımız uyku tulumu bilmiyorum hangisinden alayım hiç doğru düzgün yorumlar yok fiyatlarda hiç düşük diğil boşuna para vermek istemiyorum
Banada gereksiz geliyor ya diyorum kundak sevmezse bilemedim bende yorgan istiyordum boğulma riski var diyorlar kundakta fiyatlar uçuyor ama tam istediğim yorum yok bazıları diyor boşuna para verdikben uyku tulumu vs almayacağım. Doktorlar yarım kundak öneriyor direkt o şekilde yarım kundak yapıp yatırmak bana da mantıklı geliyor. Bazı şeyler gereksiz para bana göre
Yorgan ağır olur ds ben yani yatım kundak yapıp üstüne de bebişimin kendi battaniyesini kullsnıcam. Ablamlar 4 çocuk büyüttü hiçbirinde uyku tulumu görmedim. Rahat olabilir hani seven kullanabilir ama çok çok gerekli bir şey dw değil yani zaten cok masraf yapıcazBanada gereksiz geliyor ya diyorum kundak sevmezse bilemedim bende yorgan istiyordum boğulma riski var diyorlar kundakta fiyatlar uçuyor ama tam istediğim yorum yok bazıları diyor boşuna para verdik