- 30 Ekim 2017
- 1.100
- 1.170
- 133
oda sıcak olur ya olmaz mıııKuzum mart ayında satenle üşüyebilirsin amabence çok güzel hatta tüylü güzel çok severim böyle
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oda sıcak olur ya olmaz mıııKuzum mart ayında satenle üşüyebilirsin amabence çok güzel hatta tüylü güzel çok severim böyle
![]()
Onu bilmiyorum kuzum. Ama yaz doğumunda bile anneye patik falan giydirdiklerimi görmüştüm. Kan kaybettiğimiz için galiba üşüyormuşuz. Ama tecrübeli değilim. Bunu bu yaz gördüm baya patikliudi hastanede ağustos ayında kadın uzun kollu falandıoda sıcak olur ya olmaz mııı![]()
Yaptık kuzum nasıl mutluyumCanım orada mandalları oluyor içinde bazen biraz zor takilabiliyor. Ben civil mağazasından aldım. Orada çalışan kız açtı kontrol etti banada göstermişti. Sonra bi ara ben kendim evde açıp kurmayı deniyim yapabilecek miyim diye bakayım dedim. Bende de ilk böyle oldu baya zor takıldı ama başardım. Biraz daha deneyin
Kuzum yaptık iyiki yazdım kendilerine dedikleri gibi edince sorun yokmuşKuzum benim de aklıma gelmezdi ya valla şimdi bu olay yaşanınca düşündüm.![]()
Bizdede durum aynı oldu yatağı ilk açarken biz yanlarını ilk açtık ondan yamuk durmuş çok şükür yaEvet canım yanlış kurulum yada yapamama gibi vu durum olmuş olabilir. İlk gönderindededigim gibi bende de aynı durum olmuştu. Sonra yapabildim
doğumhane soğuk olduğu için oradan dönüşte çok üşüyorsun diye biliyorum bendeOnu bilmiyorum kuzum. Ama yaz doğumunda bile anneye patik falan giydirdiklerimi görmüştüm. Kan kaybettiğimiz için galiba üşüyormuşuz. Ama tecrübeli değilim. Bunu bu yaz gördüm baya patikliudi hastanede ağustos ayında kadın uzun kollu falandı
Süper kuzum günlerde kullanın.Kuzum yaptık iyiki yazdım kendilerine dedikleri gibi edince sorun yokmuş![]()
Canım L çok büyük oluyormuş bebek kıyafeti için. Bende M almıştım. Ama kargoda gelmedi daha. Bide 4lü yada 5 li set olarak al. Onlar daha uyguna geliyorA Asliyokfotokopisivar canım senin aldığın düzenleyiciler bundan mıydı? Bir de L olanını mı alacağız![]()
Tmm canım teşekkürler ya bunlar böyle kırış kırış duruyor sanki . Bunun bölmeleri keçe gibi sert duranları yok mu acaba. Keçe olanlarda bölmesiz hep .Canım L çok büyük oluyormuş bebek kıyafeti için. Bende M almıştım. Ama kargoda gelmedi daha. Bide 4lü yada 5 li set olarak al. Onlar daha uyguna geliyor
Bunlar yumuşak bez gibi kumaş gibi canım. Ama içine kıyafet koyunca zaten tok duruyor. Kıyafet tutuyor onu. Keçe gibi var mı bilmiyorum. Bi araştırmak lazımTmm canım teşekkürler ya bunlar böyle kırış kırış duruyor sanki . Bunun bölmeleri keçe gibi sert duranları yok mu acaba. Keçe olanlarda bölmesiz hep .
Hiç birseyi yoktur Canım, olsa zaten perintalog elbet birsey götürdü gönlünü içini ferah tut. Evet canım benimde yarın. Zaman geçmiyor resmenYarınmı senın detaylın cnm?
Birde dediki zaten senin 2. Gebeliğin
İlk gebeliğin sağlıklı bi çocuksa 2. Gebeliğin yüzde 70 sağlıklı olur dedi
Eger ilk gebeliğin olsaydı ozaman kesınlıkle bu ikili test riskine karsı fetal derdım dedi
Canım çatlak olduğuna emin misin yoksa kılcal damarların mı ? Kaç haftalıksın. Çatlak öyle ince ince Kırmızı çizgi olmaz.İyi akşamlar kızlar moralim çok bozuk. İlk çocugum da baya çatlaştım.bunda olmaz dıye dusundum artık ona rağmen bebe yağı ve hindistan cevizi yağı suruyodum hem kuru Bı cildim var hem kaşınıyordu o yüzden. Akşam ne göreyim ince ince kırmızı çizgi dolu ve Bı anda oldu yanı aksam oldu kantoron vardı onu sürdüm oturdum ağladım çok canım sıkıldıbebek sağlıklı olsun önemli değil ama işte bılıyosunuz ınsanın yıne de canı sıkılıyor elimde değil yarın hemen lierac alayım dedim sizce ne yapayım
![]()
Sana daha önce gelir herhalde kuzum sen izmirdesin. Hemen haber verelim birbirimize![]()
Ben aldım gayet kullanışlı görünüyor. Ayrıca dediğiniz gibi aldıktan sonra ben de aynı şeyi düşündüm, bebek bakımı bittikten sonra gündelik olarak bile kullanılabilir gayet güzel çanta. Tavsiye ederim.ya aslında şöyle; bebek büyüdüğünde bile kullanılacak bir çanta olduğu için cezbetti beni
benim de yok kuzumm . ama oysho yani ne kadar kötü olabilir ki diye düşündüm![]()
bana da gönder bulursanBez olarak değil de şu şekilde dolap içi düzenleyici arıyorum bulan varsa link atsın plsss![]()