• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Kızlar bizim görüş günümüz 20sinde haftaya pazartesiydi doktor izne çıkıyormuş o gün bende eşimle gideyim diye bu pazartesiye aldım yarından sonra görüş var çok heycanlandim 😂😍 plasenta yukarı çıkmıştır insallaaaah dua edin lütfen 3haftada çıkar mı bilmiyorum ama 🤔🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Hadi inşallah kuzumm benimde 13. Haftada asagidaydi hatta doktor eski sezaryen yerine yapışık zannedip korktu şuan gobek deliğimin arkasına kadar çıkmış çok şükür insallah seninde çıkmıştır 🤲🏻☺️

Kuzum olcmustur çünkü dedin ya bacak ve kol bir hafta önde çıktı dedi diye o bacaktaki ölçü femur ölçüsü oluyor
Ama ultrason kağıtlarımda yazmıyor canım anlıyorum tabiki belki ölçmüştür ama bize boyu şu kadar diye demediler 😀 soracağım haftaya inşallah

Mamma marka bakıyordum ama arada 700 800 ₺ fıyat farkı var sonuçta aynısı https://www.hepsiburada.com/pierre-...6?magaza=polybotum&url_src=and-product-detail
Screenshot_2023-11-11-13-45-22-234_com.pozitron.hepsiburada.jpg

Hadi inşallah kuzumm benimde 13. Haftada asagidaydi hatta doktor eski sezaryen yerine yapışık zannedip korktu şuan gobek deliğimin arkasına kadar çıkmış çok şükür insallah seninde çıkmıştır 🤲🏻☺️
Ne güzel yaaa darısı başıma insallaaahhh 😍 benim 13haftada da aşağıdaydi 21. Haftada da 🤦🏻‍♀️

Ne güzel yaaa darısı başıma insallaaahhh 😍 benim 13haftada da aşağıdaydi 21. Haftada da 🤦🏻‍♀️
Senin ilk gebelik mi kuzum benim bütün gebeliklerim de aşağı yerleşip sonradan yukarı çıkıyor ilk oğlumda 20. Haftada asagidaydi hala 24te çıkmış demisti, inşallah canım inşallah güzel haber al ☺️❤️

Back
X