• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Yazan oldumu bilmiyorum ama FL uzunluğunu 7 ile çarpınca boyunu buluyorsun. FL de uyluk kemiği uzunluğı
Hiçbir ultrason kağıdım da FL uzunluğu yazmıyor öyle bir değer yok maalesef bence hiç ölçmedi hiçbir doktorum 🙄

Kızlar iyi akşamlar amniyosentez sonucum çıktı çok şükür %99 risksiz normal çıktı bugünkü duygularımı inanın şuan dile getiremem perinataloji önünde benim ağlamam mi dersiniz eşimin ağlaması görümcemin ağlaması 7 yaşında oğlumun annecim üzülme artık demesine mi ağlayım Rabb'im hiç bir anneyi evladiyla sınamasın bizim için çok zor bir süreçti bu 10 gün Rabbime hamd olsun bize müjdeli haberi verdi 🤲🤲😍
Çok şükür canım çok sevindim 🧿🙏

Kızlar bizim görüş günümüz 20sinde haftaya pazartesiydi doktor izne çıkıyormuş o gün bende eşimle gideyim diye bu pazartesiye aldım yarından sonra görüş var çok heycanlandim 😂😍 plasenta yukarı çıkmıştır insallaaaah dua edin lütfen 3haftada çıkar mı bilmiyorum ama 🤔🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Kızlar bizim görüş günümüz 20sinde haftaya pazartesiydi doktor izne çıkıyormuş o gün bende eşimle gideyim diye bu pazartesiye aldım yarından sonra görüş var çok heycanlandim 😂😍 plasenta yukarı çıkmıştır insallaaaah dua edin lütfen 3haftada çıkar mı bilmiyorum ama 🤔🤲🏼🤲🏼🤲🏼
İnşallah çıkmıştır kuzum 🙏 yatıyor musun sen?

İnşallah çıkmıştır kuzum 🙏 yatıyor musun sen?
En son gittiğimde dikkat et demişti doktorum hep yatmama gerek yokmuş ama ağır kaldırmak yorulmak falan yasaktı ona göre sadece ev işlerini yapıyorum kalan vakit yatış bakalım 🤔 çıkmadıysa birdahaki ay hep yatmayi düşünüyorum belki ise yarar 🤷🏻‍♀️😂

İnşallah güzel haberler alırsın canım Allahın izniyle 🙏

En son gittiğimde dikkat et demişti doktorum hep yatmama gerek yokmuş ama ağır kaldırmak yorulmak falan yasaktı ona göre sadece ev işlerini yapıyorum kalan vakit yatış bakalım 🤔 çıkmadıysa birdahaki ay hep yatmayi düşünüyorum belki ise yarar 🤷🏻‍♀️😂
Kuzum valla ev işi yapınca da yoruluyor insan. Ben bir yemek yapınca belim çok ağrıyor ki tezgahım yüksek halbuki

Bebek havlusu olarak önerisi olan varmı 😊
Canım gustodan kundak havlu almıştım , gelince de çok beğendim yumuşacık rengi az daha açık resimde koyu çıkmış. 370 di sanırım indirimde. Küçük de degil. Kesesi var yumuşak baya yanında.

Eklentiler

• IMG_20231111_113317.webp
    IMG_20231111_113317.webp
    127,4 KB · Görüntüleme: 62
Kuzum valla ev işi yapınca da yoruluyor insan. Ben bir yemek yapınca belim çok ağrıyor ki tezgahım yüksek halbuki
Öyle valla yaa hergun de iş çıkıyo bitmiyo hiç 🤷🏻‍♀️😁 bakalım olmadı birdahaki ay anneme yerleşirim hiç iş yapmam bide öyle denerim 28e kadar cikabiliyomus sonrası zor diyorlardı şansım var daha 😁

Öyle valla yaa hergun de iş çıkıyo bitmiyo hiç 🤷🏻‍♀️😁 bakalım olmadı birdahaki ay anneme yerleşirim hiç iş yapmam bide öyle denerim 28e kadar cikabiliyomus sonrası zor diyorlardı şansım var daha 😁
Ev işi hiç bitmiyor gerçekten 🙈 çok şükür robot süpürgeme yaptırıyorum temizliği 😂😂😂 yemeği de yapsa keşke 😂😂

Back
X