Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçbir ultrason kağıdım da FL uzunluğu yazmıyor öyle bir değer yok maalesef bence hiç ölçmedi hiçbir doktorumYazan oldumu bilmiyorum ama FL uzunluğunu 7 ile çarpınca boyunu buluyorsun. FL de uyluk kemiği uzunluğı
İsim konusu hala kararsızlık olarak devam diyor birini ben birini eşim seçecek onun seçmesini bekliyoruzGüle güle giysinlerisim seçtiniz mi?
Çok şükür canım çok sevindimKızlar iyi akşamlar amniyosentez sonucum çıktı çok şükür %99 risksiz normal çıktı bugünkü duygularımı inanın şuan dile getiremem perinataloji önünde benim ağlamam mi dersiniz eşimin ağlaması görümcemin ağlaması 7 yaşında oğlumun annecim üzülme artık demesine mi ağlayım Rabb'im hiç bir anneyi evladiyla sınamasın bizim için çok zor bir süreçti bu 10 gün Rabbime hamd olsun bize müjdeli haberi verdi![]()
İnşallah çıkmıştır kuzumKızlar bizim görüş günümüz 20sinde haftaya pazartesiydi doktor izne çıkıyormuş o gün bende eşimle gideyim diye bu pazartesiye aldım yarından sonra görüş var çok heycanlandimplasenta yukarı çıkmıştır insallaaaah dua edin lütfen 3haftada çıkar mı bilmiyorum ama
![]()
En son gittiğimde dikkat et demişti doktorum hep yatmama gerek yokmuş ama ağır kaldırmak yorulmak falan yasaktı ona göre sadece ev işlerini yapıyorum kalan vakit yatış bakalımİnşallah çıkmıştır kuzumyatıyor musun sen?
İnşallah güzel haberler alırsın canım Allahın izniyleKızlar bizim görüş günümüz 20sinde haftaya pazartesiydi doktor izne çıkıyormuş o gün bende eşimle gideyim diye bu pazartesiye aldım yarından sonra görüş var çok heycanlandimplasenta yukarı çıkmıştır insallaaaah dua edin lütfen 3haftada çıkar mı bilmiyorum ama
![]()
Kuzum valla ev işi yapınca da yoruluyor insan. Ben bir yemek yapınca belim çok ağrıyor ki tezgahım yüksek halbukiEn son gittiğimde dikkat et demişti doktorum hep yatmama gerek yokmuş ama ağır kaldırmak yorulmak falan yasaktı ona göre sadece ev işlerini yapıyorum kalan vakit yatış bakalımçıkmadıysa birdahaki ay hep yatmayi düşünüyorum belki ise yarar
![]()
Canım gustodan kundak havlu almıştım , gelince de çok beğendim yumuşacık rengi az daha açık resimde koyu çıkmış. 370 di sanırım indirimde. Küçük de degil. Kesesi var yumuşak baya yanında.Bebek havlusu olarak önerisi olan varmı![]()
Öyle valla yaa hergun de iş çıkıyo bitmiyo hiçKuzum valla ev işi yapınca da yoruluyor insan. Ben bir yemek yapınca belim çok ağrıyor ki tezgahım yüksek halbuki
ya harikasınız sepetteki indirimle birlikte 6 ayın en düşük fiyatına aldım. TeşekkürlerDirect Nexus Taşınabilir Mesh Hava Makinesi Nebulizatör
https://www.hepsiburada.com/direct-...?magaza=Pharmacity&url_src=ios-product-detail
Kızlar koşun A AsliyokfotokopisivarKubraa_07
Mat üzerinde hamiel yogası dersi aliyorum arkadaşımdan canım , çok çok iyi geliyor Dr izni olan herkese tavsiye ederim kizlarGenelde mattayim ama hafif aletlerde de calisiyorum mesela dizlerimin uzerine oturup zincir cekip birakmak gibi
Rica ederim dua edin banaya harikasınız sepetteki indirimle birlikte 6 ayın en düşük fiyatına aldım. Teşekkürler![]()
Hemen bakayım da baktıkça alaşım geliyorKizlar lc Waikiki de güzel indirimler var ben ogluma panduf ayakkabı falan aldım ekstra firsat çarkı diye kupon da veriyor bi bakın bence![]()
Kaptım hemen süpersin çok teşekkür ederim kuzumDirect Nexus Taşınabilir Mesh Hava Makinesi Nebulizatör
https://www.hepsiburada.com/direct-...?magaza=Pharmacity&url_src=ios-product-detail
Kızlar koşun A AsliyokfotokopisivarKubraa_07
Ev işi hiç bitmiyor gerçektenÖyle valla yaa hergun de iş çıkıyo bitmiyo hiçbakalım olmadı birdahaki ay anneme yerleşirim hiç iş yapmam bide öyle denerim 28e kadar cikabiliyomus sonrası zor diyorlardı şansım var daha
![]()
Rica ederim kuzumKaptım hemen süpersin çok teşekkür ederim kuzumDaha sabah baktım indirim yoktu harikasın valla
![]()