- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Bulunca direkt al zaten olgunlaşması da uzun sürüyor kuzumBen de yiyorum kuzum ara sıra . Bugün markette bulamadım ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulunca direkt al zaten olgunlaşması da uzun sürüyor kuzumBen de yiyorum kuzum ara sıra . Bugün markette bulamadım ama

Şifa olsun kuzularaHadi inşallah kilo aldıracaz bebişlereBakın şimdi bugün ne yedim sabah bir yumurta bir peynir bir dilim ekmek. Bunlar hep zorla. Öğlen salata. Sonra muzlu süt içtim. Akşam yemeği mercimek yemeği ve yoğurt. Şimdi de kabak çekirdeği. Bunları zorlaya zorlaya ağzıma tıkıyorum gerçekten

Ben birazda karabiber ekliyorumAvakadoooo :) sabahları mutlaka yarım avakadoyu ezip içine yarım limon sıkıp birazcık tuz ekip ekmeğin üstüne sürüyorum çok güzle oluyor

şifa olsun
 şifa olsun 
Ben avokado ve yumurta haşlamasını ezip ekmeğe sürüp yiyorum ya da avokado ve peyniri ezip ekmeğe sürüyorum sade limonlayıp yiyemiyorumAvakadoooo :) sabahları mutlaka yarım avakadoyu ezip içine yarım limon sıkıp birazcık tuz ekip ekmeğin üstüne sürüyorum çok güzle oluyor

Biliyorum biliyorum kuzum. Ben avokadoyu eskiden beri yerim aslında. Hamilelikle biraz soğudum amaBulunca direkt al zaten olgunlaşması da uzun sürüyor kuzum
Şifa olsun kuzulara
Ben birazda karabiber ekliyorum
Ekmeğe sürmeden yiyorum benşifa olsun

Limonla daha hafif geliyor banaBen avokado ve yumurta haşlamasını ezip ekmeğe sürüp yiyorum ya da avokado ve peyniri ezip ekmeğe sürüyorum sade limonlayıp yiyemiyorum
 ayy acıktım bak yine
 ayy acıktım bak yine 
Yaa kıyamam . Masterxhef izle kuzum bol bol . İştahın artsınBiliyorum biliyorum kuzum. Ben avokadoyu eskiden beri yerim aslında. Hamilelikle biraz soğudum ama

İzliyorum daYaa kıyamam . Masterxhef izle kuzum bol bol . İştahın artsın

böyle iştahsız hamile olamaz
 böyle iştahsız hamile olamaz 
 rakibim yok bence bu konuda
 rakibim yok bence bu konudaHahahahİzliyorum daböyle iştahsız hamile olamaz
rakibim yok bence bu konuda

benim iştahım açıldı da noldu. Saçma sapan zararlı şeyler istiyor çocuk sadece
 benim iştahım açıldı da noldu. Saçma sapan zararlı şeyler istiyor çocuk sadece 

Benim de bir tam yediğim meyveydi. Onu da çok abartma dedi doktorHahahahbenim iştahım açıldı da noldu. Saçma sapan zararlı şeyler istiyor çocuk sadece

şeker adayısın Pcos tan dolayı dedi. Bir de o çıkacak başıma
 şeker adayısın Pcos tan dolayı dedi. Bir de o çıkacak başıma 
 muhteşem
 muhteşem 

Hayırlısıyla şu mart bi geleydiBenim de bir tam yediğim meyveydi. Onu da çok abartma dedi doktorşeker adayısın Pcos tan dolayı dedi. Bir de o çıkacak başıma
muhteşem

Amin amin inşallah bebişler de martta gelmeyi seçsinHayırlısıyla şu mart bi geleydi

Hahaha hakkatten aynıyızSen bensin o kadar rahatsız oluyorum ki sütyensiz duş alırken bile bir kolumu altına sokarak destekliyorum vücuduma değince gıcık oluyorum ahahh

sütyen candır
 sütyen candır 

Ooo süpersin bebise löp löp et olsunHadi inşallah kilo aldıracaz bebişlereBakın şimdi bugün ne yedim sabah bir yumurta bir peynir bir dilim ekmek. Bunlar hep zorla. Öğlen salata. Sonra muzlu süt içtim. Akşam yemeği mercimek yemeği ve yoğurt. Şimdi de kabak çekirdeği. Bunları zorlaya zorlaya ağzıma tıkıyorum gerçekten

Ben yaptırmadım. Önce açlık şekerime sonra tokluk şekerime baktı bir risk görmediKızlar iyi geceler şeker yüklemesini naptiniz
Cnm walla yanlış anlama ama bunlar bna göre dıyet yemeğiHadi inşallah kilo aldıracaz bebişlereBakın şimdi bugün ne yedim sabah bir yumurta bir peynir bir dilim ekmek. Bunlar hep zorla. Öğlen salata. Sonra muzlu süt içtim. Akşam yemeği mercimek yemeği ve yoğurt. Şimdi de kabak çekirdeği. Bunları zorlaya zorlaya ağzıma tıkıyorum gerçekten

sen bnim kahvaltımı, arada yedıklerımı, meyve tabagımı, bak örnek pazar günü menüm.
sen bnim kahvaltımı, arada yedıklerımı, meyve tabagımı, bak örnek pazar günü menüm.
Cnm Bn yaptırmıcam buyuk ıhtımalKızlar iyi geceler şeker yüklemesini naptiniz