2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Hadi inşallah kilo aldıracaz bebişlere 😂😂 Bakın şimdi bugün ne yedim sabah bir yumurta bir peynir bir dilim ekmek. Bunlar hep zorla. Öğlen salata. Sonra muzlu süt içtim. Akşam yemeği mercimek yemeği ve yoğurt. Şimdi de kabak çekirdeği. Bunları zorlaya zorlaya ağzıma tıkıyorum gerçekten 🙈
Şifa olsun kuzulara 🧿🤲
Avakadoooo :) sabahları mutlaka yarım avakadoyu ezip içine yarım limon sıkıp birazcık tuz ekip ekmeğin üstüne sürüyorum çok güzle oluyor🤭
Ben birazda karabiber ekliyorum 😬
Ekmeğe sürmeden yiyorum ben 🙂 şifa olsun 🥰

Avakadoooo :) sabahları mutlaka yarım avakadoyu ezip içine yarım limon sıkıp birazcık tuz ekip ekmeğin üstüne sürüyorum çok güzle oluyor🤭
Ben avokado ve yumurta haşlamasını ezip ekmeğe sürüp yiyorum ya da avokado ve peyniri ezip ekmeğe sürüyorum sade limonlayıp yiyemiyorum 🤩

İkiz hamişler hangi vitaminleri kullanıyorsunuz ben sadece demir kullanıyorum feroglobin ama yeterli gelmiyor gibi hissediyorum.

Şifa olsun kuzulara 🧿🤲

Ben birazda karabiber ekliyorum 😬
Ekmeğe sürmeden yiyorum ben 🙂 şifa olsun 🥰

Ayy hepimizin bebişlerine şifa olsuuun 😍😍

Ben avokado ve yumurta haşlamasını ezip ekmeğe sürüp yiyorum ya da avokado ve peyniri ezip ekmeğe sürüyorum sade limonlayıp yiyemiyorum 🤩
Limonla daha hafif geliyor bana 😍 ayy acıktım bak yine 🤣

Hadi inşallah kilo aldıracaz bebişlere 😂😂 Bakın şimdi bugün ne yedim sabah bir yumurta bir peynir bir dilim ekmek. Bunlar hep zorla. Öğlen salata. Sonra muzlu süt içtim. Akşam yemeği mercimek yemeği ve yoğurt. Şimdi de kabak çekirdeği. Bunları zorlaya zorlaya ağzıma tıkıyorum gerçekten 🙈
Ooo süpersin bebise löp löp et olsun 😀😀

Cnm walla yanlış anlama ama bunlar bna göre dıyet yemeği ☺️sen bnim kahvaltımı, arada yedıklerımı, meyve tabagımı, bak örnek pazar günü menüm.

Bugun kahvaltıda aklına gelcek çoğu sey, soğanlı yumurta, pekmez, kaşar, salatalık, peynir, kaymak, kızartma vs.

Öğlen yemek yapamadım lahmacun ayran soyledık, 2 lahmacun, akşam üstü ceviz, kuruyemiş ve çay demledim, arasan 2 saat sonea 1 elma 2 muz 1 mandalina..
Tatlısız asla olmaz 2 dilim revani 🫣

Çokta sağlıklı şeyler degıl bazıları ama dayanamıyorum işte her gun Bi çıkolata.
2-3 güne bir cips, biskuvı..

Back
X