• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Burnu akiyor ama tam cikarmadigi icin oksuruk yapti cok.surup daha kotu yapabilirmis.kullansammi bilemedim.baskada birsey vermedi.bol bol burnunu cekerek geciricez insallah.

Bizim yeme sıkıntısı hep vardı iştahsız bebek çok zor :( maalesef ekranla birazcık yediriyorum o olmasa ağzını bile açmıyor. İnanın 10 saat aç bıraktım yine yemiyor. Bwl denedim o da yok bulaştırıp bırakıyor
Bu süreçte süt de mi vermediniz?

Bizim metabolizmada öyle bunu doktoruna sordum normal dedi ishal yoksa korkma diyor günde 2 çok nadiren 3 defa yapıyor ama 1 bile olsa her gün yapıyor yani zar zor yemek yediriyorum hemen tak diye yapıyor
Bizim genelde günde 3 kere yapıyor ve dediğiniz gibi yemekten sonra hemen yapıyor

Süt sabah ve akşam veriyorum yüksek kalorili raporlu bir mama kullanıyoruz. Mamayı da az içiyor yüksek kalorili kullanıyor o yüzden
Hmm anladım, benim bebeğim de mayıs doğumlu ama bana göre de iştahlı bir bebek değil gören kilosu falan iyi diyor da işte ne kadar az yediğini ben biliyorum:) Dayanamayıp süt veriyorum ben de emmiyo zaten.

Hmm anladım, benim bebeğim de mayıs doğumlu ama bana göre de iştahlı bir bebek değil gören kilosu falan iyi diyor da işte ne kadar az yediğini ben biliyorum:) Dayanamayıp süt veriyorum ben de emmiyo zaten.
Kilo alımı iyiyse sıkıntı yoktur benimki hem yemiyor hem de kilo almıyor

Hanımlar merhaba bebeklerinizin güncel boy kilosu ne durumda? Benimki çok mu geride acaba her gören bir şeyler söylüyor üzülüyorum
Kız bebek 17 aylık 82 cm 9,4 kg
17 aylıkken 85 cm, 11 kiloydu. Gerçi hala 17nin içinde, bence senin de iyi boyu çünkü kız bebeklerde 17. ay için alt sınır 76 üst sınır da 85 ortalama da 81 cm. Seninki gayet iyi bence ve bence boyu da kilosu da. Şimdi baktım kilo alt sınırı 8.5 kg ortalama 10.3 kg üst sınır da 12.3müş. 🤗

17 aylıkken 85 cm, 11 kiloydu. Gerçi hala 17nin içinde, bence senin de iyi boyu çünkü kız bebeklerde 17. ay için alt sınır 76 üst sınır da 85 ortalama da 81 cm. Seninki gayet iyi bence ve bence boyu da kilosu da. Şimdi baktım kilo alt sınırı 8.5 kg ortalama 10.3 kg üst sınır da 12.3müş. 🤗
Bugün doktordaydım o da boyuna ortalama üstü dedi kiloyu da çok önemsemedi ortalamanın altı ama kötü değil dedi. Bide bu mesajı yazdıktan sonra 300 gram almış çok şükür 🙌🏻 uzun süredir pek almıyordu 😊

Bugün doktordaydım o da boyuna ortalama üstü dedi kiloyu da çok önemsemedi ortalamanın altı ama kötü değil dedi. Bide bu mesajı yazdıktan sonra 300 gram almış çok şükür 🙌🏻 uzun süredir pek almıyordu 😊
Çok sevindim 😍

Selam güzel anneler ve bebekleri💖

Bu anket, bebeğin tatil deneyimi algısının destinasyonu tekrar ziyaret etme üzerindeki etkisini ortaya çıkarmak için tasarlanmıştır. Ayrıca, elde edilen veriler, bu etkide rol oynayabilecek aracı (hedonik iyi-oluş) ve düzenleyici (ebeveyn tatil kaygısı) değişkenleri test etmek için kullanılacaktır. Toplanan veriler bilimsel araştırma amacıyla kullanılacak ve hiçbir kurum veya kişiyle paylaşılmayacaktır. Katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederiz! Anketi doldurursaniz ve tanidiginiz çocugu olan kisilere de gönderirseniz çok sevinirim🌺

Back
X