• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289

Eklentiler

• IMG_20250920_204427.webp
    IMG_20250920_204427.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar bebeklerinizin cümle kurma süreci nasıl gidiyor? Benimki baba geldi baba gitti vb dışında çok bir gelişme yok. Onu da bayağı zamandır söylüyordu zaten. Bide renkleri tanımaya başladı mı sizinkiler?

Kızlar bebeklerinizin cümle kurma süreci nasıl gidiyor? Benimki baba geldi baba gitti vb dışında çok bir gelişme yok. Onu da bayağı zamandır söylüyordu zaten. Bide renkleri tanımaya başladı mı sizinkiler?
Değil cümle kurmak daha kelime soyleyemıyor, sadece baba ve gol dıyor dahası yok, ama herseyi anlıyor, dedıklerımızı anlıyor, yerine getiriyor, söylenıleni bılıyor, tüm hayvanları, eşyaları, renkleri, çoğu şeyi bilip anlıyor fakat konuşma yok

Değil cümle kurmak daha kelime soyleyemıyor, sadece baba ve gol dıyor dahası yok, ama herseyi anlıyor, dedıklerımızı anlıyor, yerine getiriyor, söylenıleni bılıyor, tüm hayvanları, eşyaları, renkleri, çoğu şeyi bilip anlıyor fakat konuşma yok
Bizimki de aynısı ya acaba bir anda mı konuşmaya başlayacaklar 🙄

Benimki de hayvanları vs tanıyor sesleri de taklit ediyor ama renkleri öğrenemedi. Gerçekten her çocuk farklı ya 😅

Kızlar ben bahsetmiştim, haftanın 3 günü 2şer saat kreşe verdim. Dün ilk günümüzdü, birlikteydık, p. Tesi çarsamba ve cuma,kreş derken diğer çocuklar tam gün bi tek biz esneğiz, istedıgım saat gotürebılıyorum, günleride esnek, bakalım nasıl alışacak, tek başına oynuyor ama alışık olmadığı için elinden oyuncak alınınca basıyor çığlığı🤭birde kalabalık çocuk grubu gördüğü için korkuyor, ürküyor, bakalım alışabılecekmi

Benimki de hayvanları vs tanıyor sesleri de taklit ediyor ama renkleri öğrenemedi. Gerçekten her çocuk farklı ya 😅
Canım Atlas 4 kelimeyi yan yana getiriyor
Renkleri ve sayıları biliyor
Mesela anne bak baba geldi diyor
Birdr herseye anne bu ne diye soruyor,
Doktor konuşmasının ileri olduğunu söyledi.
Kare üçgen daire onları falan hep biliyor

Bizde de mesela merdiven çıkmıyor daha, yürürken çok düşüyor.
Onun için götürdük şükür birsey yok zaten amniyosentez yapılmıştır atlasta genetik hersey dışlandı.

Ama konuşma durumu artık resmen sohbet ediyor

Back
X