2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bugünkü camasirim ince biraz ondan şüphelendim inşallah bir şey yoktur

Canım benim bacagimdan sızdı işte çamaşırimdan mi oldu yoksa bir sıkıntı mı var anlayamadım ben de

Canım bende sürekli oluyo . Özellikle farkediyorum yürüyüş yapınca cok hareketli olunca eğilip kalkınca falan oluyor.doktorum rahim kendini koruyo o bişey değil demişti.su içmeyi de arttırınca azalmaya basladı.korkulacak bişey değildir eminimki

Benim de çamaşırımı islatirdi arada ama bugün resmen akıntının içeriden geldiğini hissettim kanama sandım hatta inşallah sadece çamaşırimdan sizmistir

Canım benim bacagimdan sızdı işte çamaşırimdan mi oldu yoksa bir sıkıntı mı var anlayamadım ben de
Canım öyle iki damla seklınde değil o sızma bildiğin su gibi anladığım kadarıyla ama sen bı doktora gıt ıcın rahat etsın illaki özele gıtmene gerek yok acil kadın doğuma da gitsen olur

ben bazen eğiliyorum vıııjjj diye geliyor
Çok hareket edince geliyordu ama camasirlarimdan küçükleri eleye eleye kalanlardan birisi de ince yapılı bir çamaşırdi nasıl olsa her gün değiştiriyorum diye önemsemedim giydim ama o da akıntıyı bile tutamadı tamam kalın değil de kağıt gibi de değil yani fitillileri giye giye normal çamaşırlar ince gelir oldu

Benim de çamaşırımı islatirdi arada ama bugün resmen akıntının içeriden geldiğini hissettim kanama sandım hatta inşallah sadece çamaşırimdan sizmistir
Doktoruna mesaj at istersen canım için rahat etmesi için gerek görürse çağırır rahatlamış olursun

Vajinal herhangi bir fitil kullanıyor musunuz?

Bizim de dolapta sucuk olurdu genelde hamileliğin başından beri almıyoruz ama dışarda bi kaç kere tadımlık yedim.Sosis salam canım karışık pizza çekmişti o zaman yedim onların dışında ben de dikkat etmeye çalışıyorum

Doktoruna sor canım yine de ne olur ne olmaz belki idrar yollarıyla alakalı bi durum da olabilir ya da normaldir ama sor bence

Hayır kullanmıyorum
Eşlik eden karın ağrısı kasılma yoksa sıradan bir akıntıdır belki rahim mesane ye baskı yapıyordur idrar kaçırma olmuştur biraz vajinal akıntınızda varsa rengi bulanıklaşmış fazla görünmüştür size

Bana ebe canin çok çekerse azcik yiyebilirsin demişti sucuğu salam çok aramam zaten, sosis severim ama normalde de bize çok zararlı olunca onu hiç yemedim. Bir kaç kereden bir şey olmaz bence ya pizza konusunda çok katı olduk eşimle niye bilmiyorum hamburger falan yiyorum ama karışık pizza yemiyorum hatta eşim de yemiyor bana ayak uyduruyor kola falan da içmiyor artık resmen çocuk sayesinde ikimiz de sağlıklı şeyler yiyoruz

Sosis yememeye çalışıyorum ama sucuğu bi kaç kere ben de yedim yaa iyice kızarmış olmasına dikkat ettim çiğ yemedim yani
Kendimi öyle avutuyorum
Şeye benziyor bu kola içiyorum ama şekersiz ahahahaah
Ben de kızarmış olmasına dikkat ettim Ama çok canım isterse yedim Eşime kalsa sıfır hiç yedirtmicek ben de canım çekiyor dedim yedim birazcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…