Haftasonu kahvaltılarda sucuklu yumurta yiyorum valla ne yalan söylim, arada canım isterse pizza da yiyorum üstünde salam sosis oluyorKızlar siz sucuk salam sosise dikkat ediyor musunuz ben yememeye çalışıyorum ama çok canım isterse hamileliğin başından beri 3-4 kere yemişimdir
Zaten ne hale geldiğimi görünce vicdan yaptı dersimi aldım ben diyorBenimkide anca yatardı hasta olunca aşırı sinir bozucu. Çocuktan sonra hasta olacağını anladığı an gidip serum yiyor senin eşine de gelir o güncelleme yakındaama hamilesin şimdide dikkat etmesi gerekirdi o atlatır da senin uzun sürer ilaçta kullanamıyosun
hadi inşallah canım yarını da atlatınca rahatlıcam güzel haberlerle inşallah
Maşallah canım bende sorarım bir dahakineBen kasıklarıma doğru bakınca doktor ekrana kitlendim ‘servikal 35’ yazıyodu heh tamam dedim, kadınlar kulübü sağolsunama detaylı sonunda da doktor kendisi söyledi rahim ağzı uzunluğu gayet iyi diye
Bebeğin suyu beyaz süt gibi olmaz diye biliyorum canım ama bilenler yazar yine şimdi. Kızların burda hep bahsettiği bir anda gelen yoğun akıntı gelmiş bence senden deKızlar çok ilginç bir şey oldu. Akıntım geldi ama sanki böyle adet döneminde gelirken o sıcaklıgi hissedersiniz ya öyle bir şeydi bir anda bacağımda hissettim. Kanamam oldu diye lavaboya kostum çok şükür kanama yok camasirim ıslanmış biraz bir de bacağımın iki tarafında damlalar vardı aşağı akar şekildeçamaşırıma bakınca aşırı fazla bir akıntı yok bacagimdan niye aktı anlamadım beyaz süt gibi bir akintiydi, bebeğin suyuyla ilgili bir şey olabilir mi
İç camasirin geniş mi canım normalde hani lastik kısmında kalır sankiKızlar çok ilginç bir şey oldu. Akıntım geldi ama sanki böyle adet döneminde gelirken o sıcaklıgi hissedersiniz ya öyle bir şeydi bir anda bacağımda hissettim. Kanamam oldu diye lavaboya kostum çok şükür kanama yok camasirim ıslanmış biraz bir de bacağımın iki tarafında damlalar vardı aşağı akar şekildeçamaşırıma bakınca aşırı fazla bir akıntı yok bacagimdan niye aktı anlamadım beyaz süt gibi bir akintiydi, bebeğin suyuyla ilgili bir şey olabilir mi
Kızlar bende de akıntı oluyordu normal şekilde ama şimdi biraz daha değişti koku olmaya başladı ve birden su gibi gelmeye başladı bikaç gündür.Ek olarak da 3-4 gündür tam idrarımı yapamadığımı mesanemi boşaltamadığı hissediyorum tuvaletim var ama az az geliyor sık tuvalete çıkartıyor.Ben yarın bi tahlil vericem bakalım nasıl çıkıcak değerler.Şimdilik bol bol su içiyorumKardelenzey canım geçen senin tuvaletten sonra beyaz sulu karışık akıntın gelmişti dimi? Az önce aynısı bana da oldu wc den önceydi gerçi hissettim ıslaklık. Aynı tariflediğin gibi ve kokusuz. Normal sanırım
Hayatım benim de akıntım geliyor kilodum bayaa ıslanıyor yani ama hiç bacağımdan akmadı sabah akşam kilot değiştiriyorum. Bi doktoruna yaz istersen süt gibi gelmedi sanırım benden ya gözyaşı gibi geliyor ya da ymurta akı gibi böyle hafif beyazımsı. Bakalım doktor ne diyecek sanaKızlar çok ilginç bir şey oldu. Akıntım geldi ama sanki böyle adet döneminde gelirken o sıcaklıgi hissedersiniz ya öyle bir şeydi bir anda bacağımda hissettim. Kanamam oldu diye lavaboya kostum çok şükür kanama yok camasirim ıslanmış biraz bir de bacağımın iki tarafında damlalar vardı aşağı akar şekildeçamaşırıma bakınca aşırı fazla bir akıntı yok bacagimdan niye aktı anlamadım beyaz süt gibi bir akintiydi, bebeğin suyuyla ilgili bir şey olabilir mi
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.. inşallah yarın da detaylı da böyle güzel haberler alırsın...Kızlar kontrolden çıktım üniversite hastanesine gittim rutin kan idrar verdim çıkan sonucu kendi doktoruma atarım. Bebiş iyi şükür ultrasonda da aslında bakmak için baktılar yani üstten üstten. Bebeği görmedim bile yarın gitcem ya esas detaylıya ondan da önemsemedimO hastanede erken doğum yaptığım için öncelikleri rahim ağzı uzunluğuna bakmaktı. Vajinal baktılar 35mm şükür oda normal aralıkta bi sıkıntı yok. Bebeğide 430 gram 24cm ölçtü. Detaylıda net ne çıkacak nekadar fark var bakalım. Yarın ola hayır ola
Çamaşırım ıslak ama tasacak kadar yok orada neden bacağıma geldi anlamadımBebeğin suyu beyaz süt gibi olmaz diye biliyorum canım ama bilenler yazar yine şimdi. Kızların burda hep bahsettiği bir anda gelen yoğun akıntı gelmiş bence senden de
Normal bir çamaşır aslında ben de ona şaşkınım acaba iç camasirim ince diye mi oldu aslında taşmadi da kulodun altından sızdı bacaklarım yapışık olunca iki yandan mi indi diyorumİç camasirin geniş mi canım normalde hani lastik kısmında kalır sanki
İç camasirim ince biraz, rahat diye bunu giymiştim acaba altından mi sızdı dedim, benim de olurdu akinti ama bugün gelirken de hissedince bir panik oldum. İki bacağıma da gelmiş ya altından sızıp bacaklar birleştiği için aradan akması mantıklı geliyor şu an yoksa coknakintim olup taşması lazımdı anlayamadimHayatım benim de akıntım geliyor kilodum bayaa ıslanıyor yani ama hiç bacağımdan akmadı sabah akşam kilot değiştiriyorum. Bi doktoruna yaz istersen süt gibi gelmedi sanırım benden ya gözyaşı gibi geliyor ya da ymurta akı gibi böyle hafif beyazımsı. Bakalım doktor ne diyecek sana
Kolaysa başına gelsin dicem ama zaten gelecek o her ayki rutin boy kilo gelişim kontrolleriKolay gelsin hayatım
dur daha çocuk doğsun hepten öyle olacak işte sağda solda da böyle bi ekstra kendine dikkat özen filan olcak mecbur çünkü hasta olmamalıHahahah valla çok iyi oldusürekli arka arkaya olcerdi bak düşmüş gibi sanki gerek yoktu derdi yarım saat sonra daha beter olmuş bişey demeden üzerimi degistirirdim hemen kalk hastaneye goturcem diye şimdi daha eve gelmeden acile gidiyor çok sevdim bu işi
hah akıllasında tekrarlamasın artıkZaten ne hale geldiğimi görünce vicdan yaptı dersimi aldım ben diyorne içsem geçmiyor bu boğaz ağrısı ya öneriniz var mı
dün geldi canım bende o ben bide bayadır o akmayı hissediyorum çamaşırım baya ıslanıyor. Bugün ultrasonda bebeğin suyuna da baktı hatta Şuan idrar tahlili sonucuma bakıyorum enfeksiyon da yok. Bi ürobilinojen biraz yüksek çıkmış onu araştırıyodum. Yani bence korkacak bişey yok Allahın izniyleKızlar çok ilginç bir şey oldu. Akıntım geldi ama sanki böyle adet döneminde gelirken o sıcaklıgi hissedersiniz ya öyle bir şeydi bir anda bacağımda hissettim. Kanamam oldu diye lavaboya kostum çok şükür kanama yok camasirim ıslanmış biraz bir de bacağımın iki tarafında damlalar vardı aşağı akar şekildeçamaşırıma bakınca aşırı fazla bir akıntı yok bacagimdan niye aktı anlamadım beyaz süt gibi bir akintiydi, bebeğin suyuyla ilgili bir şey olabilir mi
canım benimde son zamanlarda su gibi geliyor ama koku yok. O doluluk hissi benimde alt karında var kaşık bölgesi gibi. İdrarda sıkıntı çıkmamış. Ama sendeki koku durumu kafa karıştırıcı ver bi tahlil en azından varsa bi durum ilaç filan düzeltirsinKızlar bende de akıntı oluyordu normal şekilde ama şimdi biraz daha değişti koku olmaya başladı ve birden su gibi gelmeye başladı bikaç gündür.Ek olarak da 3-4 gündür tam idrarımı yapamadığımı mesanemi boşaltamadığı hissediyorum tuvaletim var ama az az geliyor sık tuvalete çıkartıyor.Ben yarın bi tahlil vericem bakalım nasıl çıkıcak değerler.Şimdilik bol bol su içiyorum
Amin canım Allah razı olsun inşallahHerşeyin yolunda olmasına çok sevindim.. inşallah yarın da detaylı da böyle güzel haberler alırsın...
Bence de inceyse bacaklarına geçmiş olabilir için rahat edecekse bi doktoruna yaz istersen bakalım ne diyecek.Çamaşırım ıslak ama tasacak kadar yok orada neden bacağıma geldi anlamadım
Normal bir çamaşır aslında ben de ona şaşkınım acaba iç camasirim ince diye mi oldu aslında taşmadi da kulodun altından sızdı bacaklarım yapışık olunca iki yandan mi indi diyorum
İç camasirim ince biraz, rahat diye bunu giymiştim acaba altından mi sızdı dedim, benim de olurdu akinti ama bugün gelirken de hissedince bir panik oldum. İki bacağıma da gelmiş ya altından sızıp bacaklar birleştiği için aradan akması mantıklı geliyor şu an yoksa coknakintim olup taşması lazımdı anlayamadim
Ay vallahi zaman geçtikçe heyecanlanıyorum zaten normalde hep eşime kendime bi şeyler alırdım Şimdi nereye gitsem bebeme kıyafet oyuncak falan bakıyorum. Hatta 1 2 yaş oyun aktiviteleri bile araştıyorum beraber yaparız diyeKolaysa başına gelsin dicem ama zaten gelecek o her ayki rutin boy kilo gelişim kontrolleri
dur daha çocuk doğsun hepten öyle olacak işte sağda solda da böyle bi ekstra kendine dikkat özen filan olcak mecbur çünkü hasta olmamalı
hah akıllasında tekrarlamasın artık
Yok canım valla ne yalan söyleyim bende hiç geçiremedim ne içersem içeyim geçici iyi oluyodu boğazım. İlaç kullanmayım antibiyotik almayım doktora gitmeyim derken faranjite çevirdi 45 gün çektimistersen bi doktora git ilerlemeden
dün geldi canım bende o ben bide bayadır o akmayı hissediyorum çamaşırım baya ıslanıyor. Bugün ultrasonda bebeğin suyuna da baktı hatta Şuan idrar tahlili sonucuma bakıyorum enfeksiyon da yok. Bi ürobilinojen biraz yüksek çıkmış onu araştırıyodum. Yani bence korkacak bişey yok Allahın izniyle
canım benimde son zamanlarda su gibi geliyor ama koku yok. O doluluk hissi benimde alt karında var kaşık bölgesi gibi. İdrarda sıkıntı çıkmamış. Ama sendeki koku durumu kafa karıştırıcı ver bi tahlil en azından varsa bi durum ilaç filan düzeltirsin
Senin de dediğin gibi sızmıştır canım panik yapma, istiyosan doktoruna sor yine deÇamaşırım ıslak ama tasacak kadar yok orada neden bacağıma geldi anlamadım
Normal bir çamaşır aslında ben de ona şaşkınım acaba iç camasirim ince diye mi oldu aslında taşmadi da kulodun altından sızdı bacaklarım yapışık olunca iki yandan mi indi diyorum
İç camasirim ince biraz, rahat diye bunu giymiştim acaba altından mi sızdı dedim, benim de olurdu akinti ama bugün gelirken de hissedince bir panik oldum. İki bacağıma da gelmiş ya altından sızıp bacaklar birleştiği için aradan akması mantıklı geliyor şu an yoksa coknakintim olup taşması lazımdı anlayamadim
Güzel tatlı telaşlarAy vallahi zaman geçtikçe heyecanlanıyorum zaten normalde hep eşime kendime bi şeyler alırdım Şimdi nereye gitsem bebeme kıyafet oyuncak falan bakıyorum. Hatta 1 2 yaş oyun aktiviteleri bile araştıyorum beraber yaparız diye
Geçmezse yarın falan giderim artık gerçekten ılık içeceklerle ıhlamurla falan olmuyor hamileyken her şey ekstra zorKolaysa başına gelsin dicem ama zaten gelecek o her ayki rutin boy kilo gelişim kontrolleri
dur daha çocuk doğsun hepten öyle olacak işte sağda solda da böyle bi ekstra kendine dikkat özen filan olcak mecbur çünkü hasta olmamalı
hah akıllasında tekrarlamasın artık
Yok canım valla ne yalan söyleyim bende hiç geçiremedim ne içersem içeyim geçici iyi oluyodu boğazım. İlaç kullanmayım antibiyotik almayım doktora gitmeyim derken faranjite çevirdi 45 gün çektimistersen bi doktora git ilerlemeden
dün geldi canım bende o ben bide bayadır o akmayı hissediyorum çamaşırım baya ıslanıyor. Bugün ultrasonda bebeğin suyuna da baktı hatta Şuan idrar tahlili sonucuma bakıyorum enfeksiyon da yok. Bi ürobilinojen biraz yüksek çıkmış onu araştırıyodum. Yani bence korkacak bişey yok Allahın izniyle
canım benimde son zamanlarda su gibi geliyor ama koku yok. O doluluk hissi benimde alt karında var kaşık bölgesi gibi. İdrarda sıkıntı çıkmamış. Ama sendeki koku durumu kafa karıştırıcı ver bi tahlil en azından varsa bi durum ilaç filan düzeltirsin
Canım bebeğin suyu öyle olmuyormus aynı şeyi bende yaşadığım için kac doktora gıttım dedıiği şey su gelse bacaklarından sızardı akıntı bu dedi bebeğin suyu sızıntı seklınde gelırmıs bazen onu sormadım ama doktor bebeğin suyu değil dedi sanırım ölçümlere göre dediKızlar çok ilginç bir şey oldu. Akıntım geldi ama sanki böyle adet döneminde gelirken o sıcaklıgi hissedersiniz ya öyle bir şeydi bir anda bacağımda hissettim. Kanamam oldu diye lavaboya kostum çok şükür kanama yok camasirim ıslanmış biraz bir de bacağımın iki tarafında damlalar vardı aşağı akar şekildeçamaşırıma bakınca aşırı fazla bir akıntı yok bacagimdan niye aktı anlamadım beyaz süt gibi bir akintiydi, bebeğin suyuyla ilgili bir şey olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?