Kilosu önden giden bebek erken doğuma sebebiyet veriyor mu peki? Bu konuda bişey dedi mi doktorunuz ben sormayı unutmuşum yoksa. Sadece sezeryana mı sebep bu durum.
Ayy kıyamam yaa onların gerinmesini yesinler bende aynı anda hem sağda hem solda hissettim sağda mı solda mı ayakları derken sonra galiba hem elleriyle hem ayaklarıyla vuruyor diye düşündüm
Benimde 10 çıktı canım doktorum en az 11 olmasını isteriz dedi bende sabah akşam kan hapı içiyorum ama hala düşüyor öncede vardı zaten diger aya 11 e yükselmezse kan verecek yine
Kilosu önden giden bebek erken doğuma sebebiyet veriyor mu peki? Bu konuda bişey dedi mi doktorunuz ben sormayı unutmuşum yoksa. Sadece sezeryana mı sebep bu durum.
Ben su içmeyi çok seven biriyim normalde de en az 2 litre su içerim zaten hamilelikte 2 litreyi de geçiyor çok susuyorum . Fakat doktorum suyumun sınırda olduğunu bunun sebebi olarak da suyu az içtiğimi söyledi. Yani kendimce arıtmadan içtiğim için mi acaba diye düşünerek hazır su alıp içmeye başladım bir haftada su bayağı artmış. Aynı oranda içtim halbuki arıtma sudan olabilir mi sizce minerali olmuyor falan diyorlar ya emin olamadım
Bak doğru hatırlamışım ama sen onu kontrolden saymasan da ben saymışım ay ne biliyiiim gidesim de var bi yandan da 30 olsun ağzı düz olsun sonra 34-36-38 diye gider dedim
Evet canım dünde ne güzel bir şey yoktu akşam eşim masaj yapiyim dedi unuttu kolumu sıktı orda biraz zonklamaya başladı gecede üstüne uyumuşum o yüzden ağrıyor evet tüm gün çektim ama parol icmedim
inşallah yarına tamamen geçmiş şekilde kalkarsın öyle yada böyle illa bi kaç gün ağrı veriyor sanırım bende ilkinde üstüne yatmıştım ertesi gün kolumu bile kaldıramadım çok kötüydü. İnşallah bu seferki hafif geçer
Benim arkadaşımın şekeri vardı bebek 1-2 derken en son 3 hafta önde çıktı. Kız okadar dikkat ediyordu ama yine de bi güzel bide fırça yedi perinatolojdan 4.250 dediler kilosuna sezaryene döndüler 38 de aldılar çocuk 3.550 doğdu. Şaka gibiler. Normal doğum şansı da vardı müsaitti durumu ona yani.
Erken doğuma sebep olmuyor ama sezaryene sebep oluyor dediğin gibi.
İnşallah çıkar ya evet normal doğum olmuyormuş galiba o zaman bende normal istiyorum üzüldüm böyle olunca bakalım hayırlısı bazen kanama falan da yapıyormuş inşallah sıkıntı olmaz
Evet kilo önde sadece boy olarak değil de.
Hatta yaptırmak istemiyordum şeker yüklemesi yapmamı önerdi doktor sırf bu yüzden oda düşük şeker çıktı yani olması gerekene göre çok düşük çıktı onda da oasta börek tatlı yasak dedi ben hiç anlamadım bu işi yükseğe de kes diyorlar düşüğüne de hayır yemesem nasıl yükselecek mesela. Ani yükselmeyi engellemek için dedi muhtemelen ama işte değişik durum
Benim ilk doğum Temmuz 2017 deydi, ben de 17.07.17 de doğsun istemiştim ama 22.07 de geldi 17.07.17 de hastaneler full çekiyordu herkes sezaryen oluyordu
Bu sefer de 24.04.24 güzel olur diyordum ama bana erken oluyor 36+6 oluyorum, mayıstan önce doğmasın diyorum
Eğer sezaryen olacak olursan önceden rezerve ettir o günü
Kızlar birkaçgundur afedersiniz böyle gün içinde uzayan bazen beyaz bazen sarı bı akıntım oluyor 3 gün sonra kontrolüm var doktora soyliycem ama içim rahat etmiyor bir türlü