2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar birkaçgundur afedersiniz böyle gün içinde uzayan bazen beyaz bazen sarı bı akıntım oluyor 3 gün sonra kontrolüm var doktora soyliycem ama içim rahat etmiyor bir türlü
4 defa aralıklı benden de geldi canım uzayan akıntk yogun geldi hemde aradan bir ay geçti nerdeyse bi sorun olmadı çok şükür

4 defa aralıklı benden de geldi canım uzayan akıntk yogun geldi hemde aradan bir ay geçti nerdeyse bi sorun olmadı çok şükür
Vallahi canım benim normalde de biraz akıntım her zaman var ama bu beyaz jelimsi bazen sarı olan akıntı birkaç gündür sürekli görüyorum yani beni rahatsız ediyor 2-3 gün sonra doktora gideceğim İnşallah kötü bir şey yoktur stres oldum

Normal istiyorum aslında, kalabalık da olsun istemiyorum bakalım hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin minnoş

Kızlar hastane için emzirme sütyeni ve emzirme atleti almak istiyorum. Öneriniz var mı? Yaz için hava çok sıcak olur büstiyer tarzı bir emzirme sütyeni alırım dedim. Disairya çıkmak için de destekli olanlardan istiyorum öneriniz varsa alabilirim:)
Bir de depend'e bakıyorum ama hiç indirimli göremedim haber eder misiniz indirim görürseniz

Canım herhalde o durum insülin direncinin göstergesi olabılıyor o yuzden kesmıstır tatlıyı bence cok mantıklı olmuş kestirmesi normal değerin altında cıktıysa şekerde bı sorun vardır demek

Canım sporcu sütyeni öneriyorlar ya arkadaslarım bı emzırme sutyenlerınden hıc memnun kalmamıslar zor acılıyor dıyorlar sporcu ayletı hemen sıyrılıyor rahat oluyor dıyorlar

Ben pentiden almıştım 2 sene boyunca kullandım kaliteli çıktı, yine oradan alırım diye düşünüyorum. Destekli kullanmadım ama desteklisi var mı bilmiyorum

Canım sporcu sütyeni öneriyorlar ya arkadaslarım bı emzırme sutyenlerınden hıc memnun kalmamıslar zor acılıyor dıyorlar sporcu ayletı hemen sıyrılıyor rahat oluyor dıyorlar
Evde normal zamanda sütyen tamam ama yazın gümüş kapak falan kullanırsam evde direkt bunlarla gezerim dedim

Bir tanıdığım da destekli sütyen almamı önerdi dışarısı için. Göğüsler sütten ötürü büyüyünce hoş durmuyor kıyafette o yüzden destekli öneririm dedi. Ben de sadece dışarıda takarım dedim. Sporcu sütyeni ya da bu attgimi dışarıda giyersem toplu durmaz goguslerim hoş bir goruntu oluşmaz sanki

Ben pentiden almıştım 2 sene boyunca kullandım kaliteli çıktı, yine oradan alırım diye düşünüyorum. Destekli kullanmadım ama desteklisi var mı bilmiyorum
En azından boş da olsa cup var mıydı canım. Yani göğüslerim toplu dursun istiyorum sadece atlet giymisim gibi bir görüntü olmasın dedim

Evet canım dışarısı için sporcu atletı ve bu attıkların uygun olmaz zaten büyüyor eskı sutyenlerımızde mı olmaz kı ayy benım cahilliğim yükleniyor gene

Kötü bir şey yoktur canım korkma hatta burda Begonya2 ve bende aynı günlerde olmuştu nişan gelmesi diye düşünmüştük ama o kanlı oluyormuş. Aynı benden gelende öyleydi yumurta akı gibi uzayan akıntı basende sarıya yakındı. Doktoruna sorunca benide bilgilendirirsen sevinirim ben bi sorun olmayınca sormayı unutmuştum

Bana da yükselmezse damardan veririz dedi bakalım bir de bu ilacı deneyeceğim belki yükselir
Bana da yükselmezse damardan veririz dedi bakalım bir de bu ilacı deneyeceğim belki yükselir
Benim 4. Ayda 9 du damardan bir hafta ara ile iki defa aldım şimdi yine 11 e yükselmezse alacam kan canım . Kan hapına ek olarak kuru üzüm ye pekmez iç dedi inşallah yükselirde gerek kalmaz zaten dogum almış başını gidiyor 3 ay önce kana 1300 ödedik şimdi ne kadar oldu allah bilir adım atsan para

Tabi ki

Konudan bağımsız renkleri ne güzelmiş attım favoriye

Kızlar birkaçgundur afedersiniz böyle gün içinde uzayan bazen beyaz bazen sarı bı akıntım oluyor 3 gün sonra kontrolüm var doktora soyliycem ama içim rahat etmiyor bir türlü

Bendede 1 kere geldi sonra bida gelmedi. Kötü birşey değildir inşaAllah korkma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…