2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Benim bi arkadaşım desteksiz sutyen kullanıyordu emzirirken direkt çocuğu emziriyordu sutyeni hemen yukarı kaydiriyordu desteklide kaydirmasi biraz zor olur ama destekli daha güzel tecrübeli annelerden yardım bekliyorum bende bu konuda

Emzirme sütyeni miydi o da direkt açılıyor ya bu da destekli ya da desteksiz olması çok fark eder mi acaba

Ya bı de ben yazın halter yaka falan giyerim o yüzden hiç askı takmiyordum, yaz sutyenimde hep askım cikiktir yani öyle de alıştım acaba normal bir sütyeni öyle askısız kullansam ve kaydirsam olmaz mı ki

Heh böyle bişi lazım dışarı çıkarken veya biri geldiğinde takmak için. Hastanede çekim de yaptırıcam mesela ben, beyaz takımdan iyice belli olur böyle kaplı giymeliyim şahsen
Bu destekli değil ki canım, kaplı. Ucu belli olmıcak yani bi de emzirme sütyeni olduğu için aşağı açılıyo zaten kaydırmamıza gerek yok bence

Ay çokmuş ya devlette takmıyorlar mı ki bir de sanırım 10 un altına düşünce takıyorlar bir arkadaşıma tam 10 da diye takmamışlardı devlette. Özelde belki para ödeyince her türlü takılıyordur

Aynen ben de böyle yuvarlak dursun en azından göğüs disaridan kafasindayim

Canım herhalde o durum insülin direncinin göstergesi olabılıyor o yuzden kesmıstır tatlıyı bence cok mantıklı olmuş kestirmesi normal değerin altında cıktıysa şekerde bı sorun vardır demek
Yani burdaki yaptıranlar kadar yüksek değil referans değerinde gösterip normal görüyorlarmış.
Ama baktığın zaman evet düşük. Yani kes dese de şahsen kesebileceğimi
Sanmam. Az yerim dikkatli yerim. Tatlıdan sonra bir protein ye dengele dedi ona dikkat etmeye çalışırım. Normal yaşamıma devam edeceğim fazla kafaya takmak da iyi olmuyor.

E bebekte şubst başında vardı hemen tüketmişler hatta bende canped
Aldım inşallah bedeni de dar gelmez. Ne kadar kullanılıyor bilmiyorum ama sezeruanda çok kullanılmıuormış
Heralde.

Kızların ben haftaya 31 haftalık oluyorum ve uçakla seyahat etmem gerekiyor. Ama çok tereddüt ediyorum. Doktordan rapor almam gerekiyormuş ama yinede için pek rahat değil. Aranızda uçuş yapan veya çevrenizde birileri oldu mu bu haftalarda daha önce?

Kesınlıkle ıyı olmuyor burun surec zehir oluyor ama doktorunda sacma sekılde korkutmus referans aralığındaysa ıyı demektır genede dıkkat edıyoruz zaten

Emzirme atleti kesinlikle pentiyi öneririm şimdi evde onu kullanıyorum aşırı rahat

20de yaptım 35te tekrar yapıcam nasipse

Ben ilk zamanlar indirim vardı lazım olur diye bundan aldım hiç kullanmadım denemedim de herhalde olur güzel bulursanız birkaç da ondan alırım

Eklentiler

• IMG_4945.webp
    14 KB · Görüntüleme: 49
Kesınlıkle ıyı olmuyor burun surec zehir oluyor ama doktorunda sacma sekılde korkutmus referans aralığındaysa ıyı demektır genede dıkkat edıyoruz zaten
Yani işte korkutma gibi değil de normal olarak kabul ederiz sonuçta bir referans var ama genele bakınca düşük tabi dedi.
Yani atıyorum 1 saat sonra 90-100 bandı normal diyorsak benim 69 gelmiş mesela düşük yani.
Amaaan ilk gittiğimde de pasta börek yasak tatlı yasak 12 kilo alman lazım bitirene kadar demişti dikkatli şekilde hepsinden tükettim. Bişey olmaz Allah’ın izniyle. Yüksek olsa diyet mantıklı ama düşüğe de yani o kadar kasmaya gerek yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…