- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Evet evet şunu gordum ama yorumlarda memnun olmayan da var en iyisi burada kullananlara sormak dedimAma dediğin gibi bir iki tane de kaplı almalıyız bunlardan ucu belli olur çünkü gelen gidene karşı
Evet sesli ama uyurken müzik eşliğinde yapsan sıkıntı olmaz diye düşünüyorumPilli törpüler ses çıkarıyor sanırım korkutur mu bilemedim bebeyi. Kullanan oldu mu acaba
Benim bi arkadaşım desteksiz sutyen kullanıyordu emzirirken direkt çocuğu emziriyordu sutyeni hemen yukarı kaydiriyordu desteklide kaydirmasi biraz zor olur ama destekli daha güzel tecrübeli annelerden yardım bekliyorum bende bu konudaEvet evet şunu gordum ama yorumlarda memnun olmayan da var en iyisi burada kullananlara sormak dedim
Pierre Cardin Kadın Ten 6117 Kaplı Pamuklu Emzirme Sütyeni - Fiyatı, Yorumları
Pierre Cardin Kadın Ten 6117 Kaplı Pamuklu Emzirme Sütyeni yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Emzirme sütyeni miydi o daBenim bi arkadaşım desteksiz sutyen kullanıyordu emzirirken direkt çocuğu emziriyordu sutyeni hemen yukarı kaydiriyordu desteklide kaydirmasi biraz zor olur ama destekli daha güzel tecrübeli annelerden yardım bekliyorum bende bu konuda
Ya bı de ben yazın halter yaka falan giyerim o yüzden hiç askı takmiyordum, yaz sutyenimde hep askım cikiktir yani öyle de alıştım acaba normal bir sütyeni öyle askısız kullansam ve kaydirsam olmaz mı kiBenim bi arkadaşım desteksiz sutyen kullanıyordu emzirirken direkt çocuğu emziriyordu sutyeni hemen yukarı kaydiriyordu desteklide kaydirmasi biraz zor olur ama destekli daha güzel tecrübeli annelerden yardım bekliyorum bende bu konuda
Bende birkaçgundur var bende anlamadimBendede 1 kere geldi sonra bida gelmedi. Kötü birşey değildir inşaAllah korkma canım
Yoktu penye şekildeydi ama öyle kötü bir görüntü olmadı bende göğsüm de baya büyümesine rağmen.En azından boş da olsa cup var mıydı canım. Yani göğüslerim toplu dursun istiyorum sadece atlet giymisim gibi bir görüntü olmasın dedim
Heh böyle bişi lazım dışarı çıkarken veya biri geldiğinde takmak için. Hastanede çekim de yaptırıcam mesela ben, beyaz takımdan iyice belli olur böyle kaplı giymeliyim şahsenEvet evet şunu gordum ama yorumlarda memnun olmayan da var en iyisi burada kullananlara sormak dedim
Pierre Cardin Kadın Ten 6117 Kaplı Pamuklu Emzirme Sütyeni - Fiyatı, Yorumları
Pierre Cardin Kadın Ten 6117 Kaplı Pamuklu Emzirme Sütyeni yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu destekli değil ki canım, kaplı. Ucu belli olmıcak yani bi de emzirme sütyeni olduğu için aşağı açılıyo zaten kaydırmamıza gerek yok benceBenim bi arkadaşım desteksiz sutyen kullanıyordu emzirirken direkt çocuğu emziriyordu sutyeni hemen yukarı kaydiriyordu desteklide kaydirmasi biraz zor olur ama destekli daha güzel tecrübeli annelerden yardım bekliyorum bende bu konuda
Ay çokmuş ya devlette takmıyorlar mı ki bir de sanırım 10 un altına düşünce takıyorlar bir arkadaşıma tam 10 da diye takmamışlardı devlette. Özelde belki para ödeyince her türlü takılıyordurBenim 4. Ayda 9 du damardan bir hafta ara ile iki defa aldım şimdi yine 11 e yükselmezse alacam kan canım . Kan hapına ek olarak kuru üzüm ye pekmez iç dedi inşallah yükselirde gerek kalmaz zaten dogum almış başını gidiyor 3 ay önce kana 1300 ödedik şimdi ne kadar oldu allah bilir adım atsan para
Ben biraz yuvarlak gorunmesine takıntıliyim galibaYoktu penye şekildeydi ama öyle kötü bir görüntü olmadı bende göğsüm de baya büyümesine rağmen.
Aynen ben de böyle yuvarlak dursun en azından göğüs disaridan kafasindayimHeh böyle bişi lazım dışarı çıkarken veya biri geldiğinde takmak için. Hastanede çekim de yaptırıcam mesela ben, beyaz takımdan iyice belli olur böyle kaplı giymeliyim şahsen
Bu destekli değil ki canım, kaplı. Ucu belli olmıcak yani bi de emzirme sütyeni olduğu için aşağı açılıyo zaten kaydırmamıza gerek yok bence
Yani burdaki yaptıranlar kadar yüksek değil referans değerinde gösterip normal görüyorlarmış.Canım herhalde o durum insülin direncinin göstergesi olabılıyor o yuzden kesmıstır tatlıyı bence cok mantıklı olmuş kestirmesi normal değerin altında cıktıysa şekerde bı sorun vardır demek
E bebekte şubst başında vardı hemen tüketmişler hatta bende canpedKızlar hastane için emzirme sütyeni ve emzirme atleti almak istiyorum. Öneriniz var mı? Yaz için hava çok sıcak olur büstiyer tarzı bir emzirme sütyeni alırım dedim. Disairya çıkmak için de destekli olanlardan istiyorum öneriniz varsa alabilirim:)
Bir de depend'e bakıyorum ama hiç indirimli göremedim haber eder misiniz indirim görürseniz
Kesınlıkle ıyı olmuyor burun surec zehir oluyor ama doktorunda sacma sekılde korkutmus referans aralığındaysa ıyı demektır genede dıkkat edıyoruz zatenYani burdaki yaptıranlar kadar yüksek değil referans değerinde gösterip normal görüyorlarmış.
Ama baktığın zaman evet düşük. Yani kes dese de şahsen kesebileceğimi
Sanmam. Az yerim dikkatli yerim. Tatlıdan sonra bir protein ye dengele dedi ona dikkat etmeye çalışırım. Normal yaşamıma devam edeceğim fazla kafaya takmak da iyi olmuyor.
Ne güzelmişEki Görüntüle 3392319
benim sağlık ocağında arayıp çağırdı eğitim var dedi o şekilde haberim oldu canım benim de
Emzirme atleti kesinlikle pentiyi öneririm şimdi evde onu kullanıyorum aşırı rahatKızlar hastane için emzirme sütyeni ve emzirme atleti almak istiyorum. Öneriniz var mı? Yaz için hava çok sıcak olur büstiyer tarzı bir emzirme sütyeni alırım dedim. Disairya çıkmak için de destekli olanlardan istiyorum öneriniz varsa alabilirim:)
Bir de depend'e bakıyorum ama hiç indirimli göremedim haber eder misiniz indirim görürseniz
20de yaptım 35te tekrar yapıcam nasipseKızların ben haftaya 31 haftalık oluyorum ve uçakla seyahat etmem gerekiyor. Ama çok tereddüt ediyorum. Doktordan rapor almam gerekiyormuş ama yinede için pek rahat değil. Aranızda uçuş yapan veya çevrenizde birileri oldu mu bu haftalarda daha önce?
Yani işte korkutma gibi değil de normal olarak kabul ederiz sonuçta bir referans var ama genele bakınca düşük tabi dedi.Kesınlıkle ıyı olmuyor burun surec zehir oluyor ama doktorunda sacma sekılde korkutmus referans aralığındaysa ıyı demektır genede dıkkat edıyoruz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?