- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Ben kumral-sarı karisigim doğduğumda saçlarım da altın sarisiymis fotolarda falan da öyle büyüdükçe de sarı yaniKızlar sarışın bebekler doğar doğmaz mı sarı saçlı oluyor? Benim bebeğimin saçları ultrasonda görünüyor da saçlı bir bebek dedi, ben buğday baba sarışın . Acaba sarışın doğsa siyah mı gözükür doğumda saçları sonradan mı dökülüp sarı çıkar ?
Azı dişi çıkarmaya yakın baya salya yapıyor canım ondan olabilirKızlar yeğeni kuzeni kuzeninin bebesi olan filan yada tecrübeli anneler. Size bişey sorcam benim kızımın azı dişleri çıkmadı daha 2 yaşa girecek son 1 aydır filan aşırı ağız suyu akıyor ilk diş çıkardığı zamanlardaki gibi salyalı geziyor. Ama huysuzluk huzursuzluk yok. Acaba dişten mi troidleri filan mı hızlı çalışıyor yoksa2 yaş çocuğunda salya normal mi?
Ben de hep vajinaya baskı hissediyorum aynen ben de yürüyüş yapmaya korkuyorum bir şey olur diye. İlkinde de 34. haftada erken doğum riskinden 3 hafta yatmıştım o haftaya yaklaştıkça da bi korku geldiBu günün şikayet güncellemeleri ; rahimde ayağa kalkınca sürekli bir batma hissi. Vajina dudaklarında hassasiyet , sürekli çişimin gelmesi . Korkumdan yürüyüş yapmak istemiyorum erken gelir diye
Üzülme canım 4 kiloyu da normal doğuranlar çok var esnek yapılıysan güzel ıkınırsan doğar yani. Burada normal doğum yanlısı bir doktor var 4.5 kiloyu bile normal doğurtuyor hem de kesisiz.Dün gittim işte canım, normalde 33.haftadayız ama bebek 35 hafta ölçümlerinde 2500gr olmuştu.
Ben biraz üzüldüm böyle olunca normal doğum istediğim için.
Bana doğum için tüm hazırlıklara 36. haftadan sonra yapıcaz dedi, merdiven yürüyüşü mesajlar hurmalar hepsi için.
Benim 28. haftada doktor çok saçlı bi bebek demişti ama hiç mide yanmam olmadı çok şükür. Çünkü bebek aşağıda, mideme baskı yapmıyor. Bence onunla alakalı olabilir.İnşaAllah canım bidaha oruç değilken yanarsa deneyim ayvayı sağolasın
İlk kızım az saçlıydı ikincide sarı daha az saçı vardı bunu bilmiyorum bakalım ama buda azdır baba sarı bende küçükken çok açık kumralmışım sonradan koyulaşmış. Gidince sorim bakim merak ettim ama yediğim bişe dokundu gibi herzaman olmuyor
Benim kardeşimin kömür gibiydi doğduğu gün yıkadı annemler sanki boya sürmüş gibi aktı o siyahlık sap sarı bir velet oldu hayret edersin çok ilginçtiKızlar sarışın bebekler doğar doğmaz mı sarı saçlı oluyor? Benim bebeğimin saçları ultrasonda görünüyor da saçlı bir bebek dedi, ben buğday baba sarışın . Acaba sarışın doğsa siyah mı gözükür doğumda saçları sonradan mı dökülüp sarı çıkar ?
Aay ben deBen zaten doğurayım direk bir bakıma gireceğim ihtiyaç artık yıprandık
Niyeyse senin kv torununu çok sevecek çok düşkün olacak gibime geliyor bakalım doğumdan sonra grupta her kayınvalide belli eder kendiniValla doğuralım da saç en birinci ihtiyaç sonra bir cilt bakımı bize 1 güncük versinler de toparlanalımyaşlandıkça çocuk oluyorlar işte şu süreç bitsin bu estetik merakı biter muhtemelen psikolojik o da yaşlılık korkusu
Aaaa çok iyiBeni kana yolluyor direk kan alma odasında veriyorum her saat verdim nerdeyse hiç saat sıkıntı olmadı. 32 den sonra nst durumuna bakacağız dedi ama belli olmuyor benim doktora gerek yok turp gibisinde diyebilir
Ay gerçekten mi ya ben de rüyamda sarışın gördüm bebeği babasına çekmişti, ultrasonda da artık belirgin yüz hatları babasına benziyordu doktor da babaya benzetti bakalım bizim bebiş nasıl olacakBenim kardeşimin kömür gibiydi doğduğu gün yıkadı annemler sanki boya sürmüş gibi aktı o siyahlık sap sarı bir velet oldu hayret edersin çok ilginçti
Canım benim oğlum doğduğunda simsiyah saçları vardı, eşim beyaz tenli siyah saçlı ama bebekken sarışınmış, ben de bebekken sapsarıymışım şimdi açık kumralım. Şaşırmıştık biz de siyah saçlı olmasınaKızlar sarışın bebekler doğar doğmaz mı sarı saçlı oluyor? Benim bebeğimin saçları ultrasonda görünüyor da saçlı bir bebek dedi, ben buğday baba sarışın . Acaba sarışın doğsa siyah mı gözükür doğumda saçları sonradan mı dökülüp sarı çıkar ?
Yok kız sanmıyorum yani onun akıl fikir eşimin kardeşinde nasıl evlencek geline ne alsam yani sıra bozulmaz belki düğünden sonra düzelir ama bozdu kafayı düğünleNiyeyse senin kv torununu çok sevecek çok düşkün olacak gibime geliyor bakalım doğumdan sonra grupta her kayınvalide belli eder kendini
Doğumdan sonra randevu almaya başlarsın artık saçın için ayrı tırnak ayrı cilt ayrıBen zaten doğurayım direk bir bakıma gireceğim ihtiyaç artık yıprandık
Konyalı gelin kayınvalidene etli ekmeğin içine ne koydurttuysa kadını kendine aşık ettirmiş vallaYok kız sanmıyorum yani onun akıl fikir eşimin kardeşinde nasıl evlencek geline ne alsam yani sıra bozulmaz belki düğünden sonra düzelir ama bozdu kafayı düğünle
Ultrason fotoğrafları ile çok benzer oluyorlar baba geliyor muhtemelenAy gerçekten mi ya ben de rüyamda sarışın gördüm bebeği babasına çekmişti, ultrasonda da artık belirgin yüz hatları babasına benziyordu doktor da babaya benzetti bakalım bizim bebiş nasıl olacak
Hadi inşallah ondandır canım başka bişey olmasında diş olsun dertAzı dişi çıkarmaya yakın baya salya yapıyor canım ondan olabilir
Ben de hep vajinaya baskı hissediyorum aynen ben de yürüyüş yapmaya korkuyorum bir şey olur diye. İlkinde de 34. haftada erken doğum riskinden 3 hafta yatmıştım o haftaya yaklaştıkça da bi korku geldi
Üzülme canım 4 kiloyu da normal doğuranlar çok var esnek yapılıysan güzel ıkınırsan doğar yani. Burada normal doğum yanlısı bir doktor var 4.5 kiloyu bile normal doğurtuyor hem de kesisiz.
Benim 28. haftada doktor çok saçlı bi bebek demişti ama hiç mide yanmam olmadı çok şükür. Çünkü bebek aşağıda, mideme baskı yapmıyor. Bence onunla alakalı olabilir.
Canım hiçbir fikrim yok ama parasiyla değil mi ya kabul etmeleri lazımKızlar bayramda şehir dışına yolculuk yapacak mısınız? Ben 34-35 hafta arasında oluyorum, gidersek Isparta’ya gideceğiz buradan 3 saat arabayla. Yolculuk neyse de orada doğum falan başlarsa hastane doktor hiç bilmiyorum ondan tedirginim. Antalya’ya sizin hastaneye gelirim artıkcesursavasci golden-snitch Mavi070707 öyle kabul ediyor mu doktorlar acaba ani bir şey olsa
Ben bayramda 37ye giriyorum o riski alamamKızlar bayramda şehir dışına yolculuk yapacak mısınız? Ben 34-35 hafta arasında oluyorum, gidersek Isparta’ya gideceğiz buradan 3 saat arabayla. Yolculuk neyse de orada doğum falan başlarsa hastane doktor hiç bilmiyorum ondan tedirginim. Antalya’ya sizin hastaneye gelirim artıkcesursavasci golden-snitch Mavi070707 öyle kabul ediyor mu doktorlar acaba ani bir şey olsa
Haftasına göre gayet normal dedi bende şeker var yediklerime 2 haftadır dikkat ediyorum ondan kaynaklı mıdır acaba33 haftayı tamamlarlar inşallah canım erkek bebek neden kilo almamış
Saçtan olduğunu sanmıyorum bebelerim az saçlı oluyor benim, kafası aşağıda dedi dr ama bebek çok yukarda belkide baskı yapıyor ondan oluyor bilmiyorum kiBenim 28. haftada doktor çok saçlı bi bebek demişti ama hiç mide yanmam olmadı çok şükür. Çünkü bebek aşağıda, mideme baskı yapmıyor. Bence onunla alakalı olabilir.
Bu sefer kilo diyemez valla bana geçen ay 11 kilo aldım bu ay 11 buçuk yani durdu kilo almam en azından benim ki durduAaaa çok iyidiyebilir valla hatta iri iri diyip basimizida sisirebilir
Bana gıcıklığına bayılıyor kıza ama kız tam şeytan buldu kaynana belasınıKonyalı gelin kayınvalidene etli ekmeğin içine ne koydurttuysa kadını kendine aşık ettirmiş valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?