2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ağda enfeksiyona sebep olabiliyormuş canım son haftalar enfeksiyon da riskli olabilir. Ben jilet kullanmıştım gerçi benim lazerliydi ama yarım kalmıştı yine çıkıyordu biraz. Şimdi de yine jiletle hallediyorum.
Doğum sonrası iki kez kontrole gittim ben birisi 5-10 gün sonraydı yani ağda yaptırsan da hemen uzamaz o kadar sürede. Benim iyileşme sürecim uzun olduğu için bir de bir ay sonra gitmiştim onda da yine jiletle almıştım ama üst kısmını, dikiş olan yerlere dokunmadım.
Tek kontrol yetiyor ama zaten o da doğuma yakın bir tarihte oluyor.
Kizlar beş dk bile ayakta duramiyorum. Nefes nefese kaliyorum .ve cok sertleşiyorum . İki hafta daha sabretseydik iyiydi . Çok hizli ağirlaşiyoruz sanki göbeğim çok hizli büyüyor . Göbek güncellemesi
Benim de öyle canım yemek yaparken bile zorlanıyorum vajinama bıçak batması gibi ağrılar giriyor ayakta kalınca ya da yürüyünce

Son düzenleme:
37’nin içinde gideyim o zaman 36+lardayken anca öyle içim rahat eder heralde, geç gelirse keyfi bilir oğluşumun sağol canım fikirlerin için

O zaman ağdayla doğumun arası çok olmazsa eğer doğum sonrası kontrolde zaten sorun olmaz yakın tarih olduğu için. Mesele ağda vaktini tutturmak hiç istemiyorum hem enfeksiyon durumundan hem de yıllardır jilet yaptığım için çok acıyacak ama jiletle de içinden çıkılacak gibi değil

Kız bu bebek 15 günden önce dogarsa ben şok ona göre buda benden gelsin 36+0 sanki yukarı kaçtı benimki

Eklentiler

• image.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 81
Bir kaç haftan daha var gibi hissediyorum 37 olalım en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…